Gość 08.01.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Dzień dobry Ta łazienka to piękna bedzie, ja to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Jabko, też przymierzam się do łazienki z serii Kuba z Tubądzina. Oświeć mnie - w miarę równe te płytki? Kupiłbyś je jeszcze raz? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Żyję (marnie ale żyję) Anka o Tubądzinie za wiele na razie nie powiem bo ledwie zacząłem mozaikę. Ale na około 3szt musiałem ręcznie wyrwać jeden kwadracik i przekleić bo był nierówno. Same duże płytki wydają sie OK ale więcej napiszę po zakończeniu łazienki. Wcześniejsze doświadczenia z Tubądzinem wskazują jednak że ta firma jest w miarę OK. Czyli nie ideał ale też nie strasznie krzywe. verka buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jabko, płytki zakupione . Kładzione będą dopiero w lutym, o ile przyjdzie płytkarz. Chłopa o łazienkę nie męczę. Wystarczy jak położy płytki w całej piwnicy (to by pewnie z tego wyszły ze 4 łazienki ). Zobaczymy jakie będą równe u mnie . Czekam na efekt prac u Ciebie, fajnie się zapowiada . Nie wiesz przypadkiem, czy jeszcze ma ktoś na forum łazienkę z tych kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.01.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Jabko, zaniedbujesz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.01.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Nie wiesz przypadkiem, czy jeszcze ma ktoś na forum łazienkę z tych kafli? http://forum.muratordom.pl/kuba1-i-kuba3-tubadzin,t39447.htm?highlight=kuba%20tubadzin I jeszcze gdzieś widziałem ale nie moge znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.01.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jabko, zaniedbujesz nas obiecuje poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jabko, jakiś Ty fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.01.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.01.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzień dobry Jabuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 11.01.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jabko apetyczne,poratuj mnie plizzz! Jak obsadziłes tą piękną baterię wannową-szczególnie interesi mnie wąż prysznicowy. Otóż u nas taka bateria jest,wygląda super,ale w trakcie brania natrysku woda po wężu spływa przez otwór w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.01.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzień dobry Jabuszko Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Jabko apetyczne,poratuj mnie plizzz! Jak obsadziłes tą piękną baterię wannową-szczególnie interesi mnie wąż prysznicowy. Otóż u nas taka bateria jest,wygląda super,ale w trakcie brania natrysku woda po wężu spływa przez otwór w wannie yyyy Słuchawka ma takie metalowe gniazdo która się skręca (ono ładnie dociska oring-gumkę i jest szczelnie). Ale jak w ten otworek w którym porusza się wąż nalejesz wody to oczywiscie poleci pod wannę Tej jeszcze nie testowałem ale użytkowałem taki wyciągany prysznic w poprzednim mieszkaniu kilka lat i nie za bardzo wiem jak tam można nalać wody. Chyba że secjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 12.01.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Czyli mam najprawdopodobnie metalowe gniazdo bez gumki Wąż przemieszcza się swobodnie,czyli nic szczelnego go nie zabezpiecza No jesteś boski,jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Momi boskości w dalszym ciągu nie rowumiem jak ty tam wlewasz wodę. Chyba namiętnie lejesz po wężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jabko, nie bądź taki skromny i pochwal się wreszcie swoją łazienką. Ciekawość mnie zżera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Jabko, nie bądź taki skromny i pochwal się wreszcie swoją łazienką. Ciekawość mnie zżera... To tak ja mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 12.02.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 No dobra,mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.02.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jabko, zaniedbujesz nas obiecuje poprawę minął już miesiąc odkąd obiecałeś poprawę i co???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.02.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 jabko, moze chociaż w walentynki spełnisz prosby swoich wielbicielek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts