Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

JABKOwe komentarze

kroyena

Recommended Posts

• Odpowiedzi 481
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Żyję (marnie ale żyję) :lol:

Anka o Tubądzinie za wiele na razie nie powiem bo ledwie zacząłem mozaikę.

Ale na około 3szt musiałem ręcznie wyrwać jeden kwadracik i przekleić bo był nierówno.

Same duże płytki wydają sie OK ale więcej napiszę po zakończeniu łazienki.

Wcześniejsze doświadczenia z Tubądzinem wskazują jednak że ta firma jest w miarę OK. Czyli nie ideał ale też nie strasznie krzywe. :lol:

verka buźka 8)

Jabko, płytki zakupione :D . Kładzione będą dopiero w lutym, o ile przyjdzie płytkarz. Chłopa o łazienkę nie męczę. Wystarczy jak położy płytki w całej piwnicy (to by pewnie z tego wyszły ze 4 łazienki :wink: ). Zobaczymy jakie będą równe u mnie :-? .

Czekam na efekt prac u Ciebie, fajnie się zapowiada :D .

Nie wiesz przypadkiem, czy jeszcze ma ktoś na forum łazienkę z tych kafli?

Jabko apetyczne,poratuj mnie plizzz!

Jak obsadziłes tą piękną baterię wannową-szczególnie interesi mnie wąż prysznicowy.

Otóż u nas taka bateria jest,wygląda super,ale w trakcie brania natrysku woda po wężu spływa przez otwór w wannie :-?

yyyy :roll:

Słuchawka ma takie metalowe gniazdo która się skręca (ono ładnie dociska oring-gumkę i jest szczelnie).

Ale jak w ten otworek w którym porusza się wąż nalejesz wody to oczywiscie poleci pod wannę :roll:

Tej jeszcze nie testowałem ale użytkowałem taki wyciągany prysznic w poprzednim mieszkaniu kilka lat i nie za bardzo wiem jak tam można nalać wody. Chyba że secjalnie :evil:

• 4 weeks później...