lbryndal 18.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 jabko co ty czekasz, aż będą jabłonie kwitły czy co ? dawaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 yyyy spokojnie Mam małe problemy logistyczno-pracowaniczo-transportowe które odbijajasię permamentym brakiem czasu W niedziele uzupełnie dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.02.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.02.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Dziennik rzeczywiście uzupełniony Ja buduje też domek ze Studia Atrium więc z ciekawością czytam dziennik, zawsze coś się podpatrzy Ps. szczególnie interesuje mnie wątek o schodach za 2 tys. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 NO W KOŃCU Jabko, ja rozumiem wszystko, ale to już przesada Czekam tez na ten watek o schodach Ostatnio pan mi rzucił kwotę 10 tys za obłożenie stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 ja to sie chyba pochlatstam bo za tę kwotę co masz teraz jabko na dom wydane to ja nawet stanu surowego nie mam Jak ty robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 a łazienka suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Łazienke sam robisz? Jesli tak to ulala!!! Czekam na watek o schodach. Bardzo mnie ciekawi jak to zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.02.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Verunia ja od czasu stanu surowego z dachem wszystko robię sam więc koszty muszą być mniejsze niz w przypadku normalnej budowy z ekipą. Jak skończę schody to wkleje dużo fotek od początku ich składania. Chce to wkleić dopiero jak będzie efekt końcowy. Na dzisiaj wyglada to tak: 11 stopni - 95x30x3,5cm + jeden spocznik 95x95cm + 3 zabiegi ~1000zł Wykonane z 10-letniego buka który znajomy stolarz miał złożony u siebie. Miał chłop z niego robić parkiet ale jakoś brakło chęci Konstrukcja stalowa + elektrody i prąd = 300zł. Do tego dojdzie barierka(tralki + słupy + poręcz jakieś 500zł) I obudowa profili coby wygądało jakby konstrukcja nośna była z drewnianych beleczek. Jeszcze tylko kombinuje jak po ostatnim malowaniu położyć lakier za pomocą pistoletu jak w porządnych stolarniach. Dopsz że mam dostęp do pistoletów do lakierowania aut A łazienkę kładłem oczywiscie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.03.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jabko, Niech Święta Wielkiej Nocy przysiosą Wam odpocznienie i napełnią zapałem do dalszego konstruktywnego działania http://images25.fotosik.pl/179/65dda0c16728b8df.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wmpol 03.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam,Czy paliłeś w FEX'ie węglem lub mieszanką węgla z miałem? Jeśli tak to napisz jak często trzeba dokładać paliwo, jak "działa" "dolne spalanie", czy teraz przy wiosennych temeperaturach można zjechać z mocą na tyle, żeby nie trzeba wygaszać pieca? itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam wszystkich Dzięki za życzonka Paliłem węglem, drzewem, mieszankami węgla z drzewem, trocinami itp. Ale czy mozna długo trzyma kocioł z mała mocą to Ci nie powiem bo przez cała zimę i teraz paliłem raz na tydzień przez jeden dzień (przeważnie sobota). Dom nagrzewał się do około 18st to przestawałem palic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 jabko przeginasz, przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Świetna Ci wyszła ta podłoga w salonie, gratuluję!!!! Szczerze!!!! Ale Kasia ma rację - przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 07.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 jabko stoje przed wyborem kuchni i głowie sie gdzie zamówić Widze że ty zdecydowałes się na stolarza, napisz czy robił ci całość, czy też fronty kupował a robił sam korpus? Jeśli możesz to napisz ile miałeś metrów tej kuchni i ile Cie kosztowała? Meble są śliczne takie o jakich marze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 07.04.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Jabko jestem pod wrażeniem, szczena na podłodze i słów brak Wszystko sam robisz a w dodatku jak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.04.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 dzięki magi kasieńka, braza a gdzie teraz odbywaja się schadzki ? Dalej na RW ? Beti za kuchnie dałem 5500zł. Stolarz robił całosć z montażem sprzętu, koron, cargo itp. Ale fronty zamawiał - ja tylko wybierałem które maja być. Kuchni jest 6,5mb (licząc z rogiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 kasieńka, braza a gdzie teraz odbywaja się schadzki ? Dalej na RW ? jabuszko, na schadzkę to kazde miejsce jest dobre RW również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 19.05.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 jabko, slicznie jest u Ciebie. Idealnie w moim typie. Bardzo podoba mi się łóżko. pewnie stolarz na zamówienie robił? Kuchnia super. Bardzo interesuje mnie wątek jak zrobić schody za 2 tyś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts