jabko 03.11.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Ja kupiłem lekko ponad 150m2 wełny 16cm oraz lekko ponad 300m2 wełny 8cm. Zajrzyj w niedziele wieczorkiem. Wrzucę fotki wełny podwieszonej sznureczkiem i napisze krótko co i jak. Wczoraj wieczorem dopiero zaczęłem ocieplać więc do niedzieli bedzie już troszke zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 03.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jabko, a czemu ty ocieplasz już poddasze? Nie boisz się, że przy tynkach i wylewkach cała ta wilgoć pójdzie w wełnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Nie bajam sie. Ocieplam żeby robić w zimie elektrykę i działówki na poddaszu A tynki będą robione wiosną jak będzie w miarę ciepło i okna pootwierane.Pod wełną już będzie folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 04.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 jabko! co nic nie piszesz w dzienniku? najpierw wciągasz a potem każesz czekać... no już! niepiękna i nieuległa u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 No jak nie piszę jak ... piszę I nigdzie Cię nieuległa kobieto nie wciągałem ... przynajmniej na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.11.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Cudnie!!!! (mówię o ocieplaniu) mąż (mój) obejrzał i stwierdził, że dobrze - na skosik sznureczek - tak jak czytał (w prasie fachowej) (mamy krokwie 18cm i wełnę też chcemy taką kupić) i teraz rozumiem, że będzie ocieplanie w poprzek? pozdrawiamy i czekamy na dalsze postępy p.s. i dzięki za odpowiedź w "doświadczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Fajnie że cudnie ( mówię o ociepleniu) Oczywiście "w poprzek" pójdzie stelaż i wełna 8cm. I cieszy mnie że mąż stwierdził ze "dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert11 07.11.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witaj jabko Od pewnego czasu śledzę Twój dziennik i muszę przyznać, że masz chłopie styl Domek rośnie i pięknieje w oczach. Gratuluję pomysłów, wytrwałości i konsekwencji. Muszę się przyznać, że m. in. po lekturze Twoich zapisków przekonałem się do tego projektu i najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu wybiorę się do Atrium celem zakupu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 yyyy... To znaczy .... ...eee... Myśmy cały parter przeprojektowali. Tylko poddasze jest takie jak w projekcie Ale spoks. Projekt spoko. Cos innego niż zwykły prostokąt a taniocha w budowie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert11 08.11.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No nie, jasne, czytałem przecie, że parter to projekt indywidualny Co nie zmienia faktu, że dopiero po obejrzeniu Twoich notek, zdjęć z budowy i prześledzeniu zapisu kosztów zdecydowałem na mur, że nie będę budował taniego prostokąta z dachem dwuspadowym ale taki trochę inny a też tani Kusi mnie żeby zapytać o szczegóły zmian na parterze. Jak to pokombinowałeś? Ja planuję kilka zmian zarówno na parterze jak i na poddaszu, ale to raczej taka "kosmetyka" Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.11.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Jabko, widzę, że masz dryg do ocieplania. Może przyjedziesz do mnie poocieplać? Dobrze płacę w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dominika nie wierzę Ci Wiesz...stringi nie doszły Ale Ciebie mógłbym rozgrzać Robert11 jak znajdę chwilę to zrobie szybki szkic parteru i wrzucę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.11.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Nie wątpię, Jabko, nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.11.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jabko..... ale jak Ty chcesz rozgrzewać, jeśli Ci sie nie chce ocieplać Dominikams - sprawdź, czy to nie obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 12.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Jabko..... ale jak Ty chcesz rozgrzewać, jeśli Ci sie nie chce ocieplać Dominikams - sprawdź, czy to nie obiecanki cacanki Nie kupię jej futra... tylko wezmę sprawy w swoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Tak się przechwalasz, przechwalasz, i co? I nic, a mi dalej zimno ave! - sam widzisz, że jabko tylko obiecuje Stringi miał mi zębami ściągać, i też nic z tego nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 O wy robaczki niedobre Dominia stringi miały do mnie przyjechać w paczce jako nagroda za wygraną z tego co pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 13.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 [b]ave![/b] - sam widzisz, mam nieprzekonujący awatarek te stringi... to może z powodu dużej szpary między zębami.. OJJJJJJ Jabko leniuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 13.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Jabko! kupuj, kupuj...nawet przez Internet. Uwielbiamy Twoją minę, gdy wydajesz kasę.. .hi, hi, hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts