ave 14.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Może zmiana roboty przywróci zapał do pracy Jak to mówią"Przy jednej dziurze i kot by zdechł" TAAAAAA..... to wynik owych intensywnych przemyśleń.?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.11.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ave! orzeszku To wynik Twojego pisania o szparce (między zębami) ula@ są na świecie czynności przy których robie lepsze miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 14.11.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 ave! orzeszku To wynik Twojego pisania o szparce (między zębami) ula@ są na świecie czynności przy których robie lepsze miny jabko! nie wątpie... u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.11.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Już końcówka kopania, bednarka uziomu ułożona, kamyczki przwiezione ... niedługo koniec i wracamy do środka znaczy... ocieplał będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Tak ... wchodzę do środka i ..... kończę ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.11.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 jabko napisz mi proszę jakie duże jest to okno na poddaszu (tzn. to co widać na drugim zdjęciu). Jakiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.11.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Oj ono jest zasłoniete og góry wełną to wydaje się dziwnie małe.Okno jest Velux 78x140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jabko, mój ty guru ociepleniowy ( ) powiedz, jak obliczałeś ilość potrzebnej Ci wełny szczególnie intryguje mnie ilość wełny "chudszej, czyli "8" u Ciebie jest aż 300 m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 20.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Ja kładę ósemkę w strop i ścianki działowe poddasza. Liczone normalnie. Dach bez stryszku- (Długość krokwii od murłaty do jętki x2 + długość jętki)x odległośc pomiędzy ścianami szczytowymi I tutaj wełna 16cm i 8cm bo idą obie Okna połaciowe i grubość krokwii nie odliczane Ścianki: Wysokość między stropem a jętkami x długośc ścianek. Nie odliczałem skosów i drzwi więc powinno zostac Liczenie w pamięci chodząc po poddaszu. Z każdej matmy od zerówki do dwóch kierunków Polibudy miałem 5.0 To co zostanie pójdzie na grubsze ocieplenie stropu nad garażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzięki Liczenie w pamięci chodząc po poddaszu. Z każdej matmy od zerówki do dwóch kierunków Polibudy miałem 5.0 a ja nie... ja humanistycznie po trzech fakultetach - gdybyś miał problem z Kantem, albo cos w tym guście - śmiało wyłuszczaj problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.11.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Z kantami nie mam problemów Mam problem bytowo-egzystencjalny. Każda kobieta której dotknę wpada w rezonans i uzależnienie. ...hmmm .. a moze to problem biologiczny Nawet Lew Star nie mógł mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.11.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Każda kobieta której dotknę wpada w rezonans i uzależnienie. łał drżeć..... nie drżę............ a uzależnienie, hm coś w tym jest tylko ciekawe, czy wirtualnie też tak działasz! i po jakim czasie? ale jak dostanę palpitacji jakichś organów, to spiesznie doniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Może lepiej na 999 zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.11.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Może lepiej na 999 zadzwoń ufffff!!! kamień serca! - czyli jednak biologia. Bo zadzwoniłabym pod 998 aby ów żar ugasić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.11.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Kobieto, puchu marny !! Ty wietrzna istoto. Może podać Ci mój numer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Może podać Ci mój numer ? na razie dziękuję silnie monogamiczna jestem i zdecydowanie nastawiona na empirię mężowską a całkiem powaznie: ładne masz ...... poddasze..... ocieplone......... teraz mocujemy się z wyborem wełny: urasa czy isover oraz okien: podobają nam się z czteropodziałem - szprosy drewniane - ale takie są... właśnie - tylko drewniane- a chyba jednak wolimy pvc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.11.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No trudno W razie czego dzwoń. 69 69 69 69 Co do okien to zawsze miałem drewniane i nie nawidzę plastiku w domu. jednak przy dzisiejszym wykonastwie i cenach zdecydowaliśmy się na PCV w okleinie dwustronnej. Efekt wizualny jak drewno,m pozostaje tylko poczucie ze to plastik (stal w środku mi nie przeszkadza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jestem na etapie czytania dzienników...przeczytałam i twój, poprawił mi humor z rana....komentarze też . No a co do minki przy wydawaniu kasy.....faktycznie bossssska . Zobaczymy jaka ja będe miała jak przyjdzie na to czas . A tak poza tym to masz tak szczegółowe fotki co do ocieplania poddasza, że pokażę małżowi-niech sie uczy i też sam będzie ocieplał....nie ma że boli . Podoba mi się tez Twój zmysł kombinowania.....gdzie co kupić taniej , co można zrobić samemu.....będę pamietać że dużo potrafisz i w odpowiednim momencie będę Cię molestować pytaniami . Pozdrawiam-Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ...będę pamietać że dużo potrafisz i w odpowiednim momencie będę Cię molestować ... . Pozdrawiam-Dagmara. Oficjalnie muszę poinformować ze mam żonę Nieoficjalnie dzwoń na numer podany powyżej Witaj Daga (miałem kiedyś dziewczynę o tym imieniu ) i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Kurcze tak sobie czytam twoj dzinnik i zazdrosze takiego zapalu do pracy. I gratuluje ocieplania dachu- bo dla nie to najgorsza robota- welna koszmarnie drapie w gardle (ja od razu zaczynam kaszleć i płakać), wiec podziwiam wszystkich, ktorzy robia to sami Twoje koszty budowy powalja na twarz - kazdy by chcial tak jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts