kaskaa 24.05.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A ja mam takie pytanie: grubosc izolacji pod wylewka w jednym z pomieszczen bede mial 15 cm (juz sie tego nie da zmienic, bo nizej wylany jest chudziak). Po pierwsze - czy lepiej dac to w warstwach 10 + 5 cm czy tez 3 razy 5 cm (a moze to bez wiekszego znaczenia)? I po drugie - czy wylewka o grubosci 7-8 cm na grubosci styropianu 15 cm to dobre proporcje, jesli chodzi o rozklad ciezaru? pozdrawiam, tomek_2 pytałam o podobny przypadek janzar'a - tu masz odpowiedź http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1157537#1157537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_2 24.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Dzieki kolezanko - czyli kupuje 10 + 5 cm. Tyle, ze u mnie wylewki bedzie troche mniej, bo ok. 7-8 cm. Ale to i tak chyba wystarczy, jesli chodzi o rozklad ciezaru? A moze janzar sie pojawi i potwierdzi (lub nie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts