Gość 27.12.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2002 Witam, której firmy (zakładając jako kryterium współczynnik jakości/ceny) wełnę byście polecili do ocieplenia poddasza użytkowego: Rockwool, Isover Gullfiber, Paroc, Ursa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2002 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Nikt nic nie podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2002 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Nic Ci nie podpowiedzą bo sami mało wiedzą ,tu nie ma fachowców ,tylko domorośli majsterkowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2002 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 ten mało przyjemny Anonimowy - może się zarejestrujesz ?Po drugie nie musisz tu zaglądać, wolna wola - znajdź sobie w I-necie coś co Cię zadowoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radex 31.12.2002 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Anonim może nie był przyjemny, ale odpowiedzi też się nie doczekał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2003 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Ja stosowałem Paroc - dość przyzwoita jakość za przyzwoitą cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewunia1719499073 01.01.2003 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 My zastosowaliśmy Rockwoola, pyli jak wszystkie inne, bez maseczek na usta ani rusz, ale dostalismy najniższą cenę od zaprzyjaźnionej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.01.2003 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 ja również zdecydowalem sie na rockwoola i jak na razie (od tygodnia) jestem zadowolony. Aha zdecydowalem sie na troche drozsza wersje tzw TOPROCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Niektóre partie wełny URSA pachną mocznikiem, ale po pół roku zapach wietrzeje i jest dobrze. Można próbować wynegocjować z tej okazji jakiś rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek_S 03.02.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Ja wybralem Gulfibera IsoMata 15 cm - przy wyborze bralem pod uwage:1. wspolczynnik oporu cieplnego ® przy danej grubosci (u mnie 15 cm bo taka mi sie zmiesci pomiedzy krkwiami z zapasem)2. cena w lokalnych hurtowniachI najlepiej mi wyszlo dla Gulfibera, gdzie indziej moze byc inaczej. Polecano mi Urse jako najlepsza dla poddaszy (najwiekszy R przy danej grubosci), ale cena byla kosmiczna.Poza tym welna mineralna to tylko welna mineralna - im niższa cena przy danym oporze cieplnym tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo_45 03.02.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 dobrzykowiceWitamCzy ta wełna TOPROCK jest dużo sztywniejsza od zwykłej wełny w rolce?? Mógłbyś to trochę opisać (chodzi mi głównie czy byłaby ona w stanie sama się utrzymać pomiędzy krokwiami tak jak twierdzi producent)Ja chciałem ją kupić ale w moim składzie bud pracuje taka osóbka że nie dało się z nią dogadać mimo, iż na reklamach mają jak wół napisane że mają Rockwool'a (a chciałem tę wełnę dopiero za miesiąc). Więc wziąłem to co "normalnie na codzień" prowadzą. To po co wieszają te reklamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Metal 03.02.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Ja kupiłem Rockwool Deltarock (taka w trójkątach), w hurtowni Raab-Kaercher dają na nią 30% rabatu, praktycznie bez negocjacji. PozdrowionkaMetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro 04.02.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Wełna Toprock sama się trzyma, jeżeli jest przycięta o 2cm więcej, a sznurek nie zaszkodzi dać. Właśnie walczę z poddaszemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts