telson 18.10.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 chce połozyc panele w tzw "skos" ( 45 st) w dodatku dwukolorwe - 3 panele jasniejsze 1 ciemniejszy. w kazdym razie wiecej jasnego niz ciemnegojeszcze nigdzie nie spotkalem takiego roziwazania i chce byc pierwszy,nikt nie podał mi konkretnyxh argumentów dla któych miałbym tego nei robic.czy ktos kto ukłąda(ł) panele ma jakies doswiadczenie z takim rozwiazaniem? zdaje sobie sprawe ze bedzie wiecej scinek i wiecej dlubania ale chyba warto dla niecodziennego efektu co sadzicie o takim rozwiazaniu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 19.10.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Podciągam temat. Też o tym myślałam, tylko nie wiem czy takie "kliki" będą się wówczas trzymać tzw. "kupy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 20.10.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ja mam tak polożone panele drewniane-brzoza.Wszystkim bardzo się podobają.Dla fachowców to żaden problem.Odpadów jest tyle samo co przy kładzeniu tradycyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telson 20.10.2005 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Słyszałem ze w takim układzie sa bardziej widoczne łaczenia, jak to jest u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.10.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 chce połozyc panele w tzw "skos" ( 45 st) w dodatku dwukolorwe - 3 panele jasniejsze 1 ciemniejszy. w kazdym razie wiecej jasnego niz ciemnego jeszcze nigdzie nie spotkalem takiego roziwazania i chce byc pierwszy,nikt nie podał mi konkretnyxh argumentów dla któych miałbym tego nei robic. czy ktos kto ukłąda(ł) panele ma jakies doswiadczenie z takim rozwiazaniem? zdaje sobie sprawe ze bedzie wiecej scinek i wiecej dlubania ale chyba warto dla niecodziennego efektu co sadzicie o takim rozwiazaniu? pozdro w kwestii technicznej sie nie wypowiadam, natomiast co do laczenia dwoch kolorów, mam pytanie: Czy nie boisz sie zbyt agresywnej wizualnie podłogi. Zdominuje cale pomieszczenie i moze wygladac ordynarnie. Wielkość panela to mniej wiecej 20cmx100cm.jak duzy musi byc salon w ktorym taki wzor bedzie dobrze wygladał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telson 21.10.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 jedno pomieszczenei ma 20m2 a drugie ponad 25 m2. wiem ze to rozwiazanie nada zdecydowany charakter ale liczyłem sei z tym. tyle ,ze to jest moje "widzimisie" Jednak chce to skonfrontowac z opinia innych zeby sie nei okazało ze wyjdzie totalna masakra co sadzisz Irma, spotkałas sie kiedys z czyms podobnym? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 21.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Łączenia przy układaniu na skos są takie same jak przy ukladaniu tradycyjnym.Warunek-wylewka musi być idealnie wypoziomowana,na to gąbka,piora klejone i oczywiście suche panele,żeby się nie odksztaucaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 21.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Bardzo ciekawe!!! Może jakieś fotki?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telson 21.10.2005 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 bea ...piora klejone ... ja mam bezklejowe,czy mam te narożne panele kleić?? alienka, fotke wrzuce jak to ułoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 21.10.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 jedno pomieszczenei ma 20m2 a drugie ponad 25 m2. wiem ze to rozwiazanie nada zdecydowany charakter ale liczyłem sei z tym. tyle ,ze to jest moje "widzimisie" Jednak chce to skonfrontowac z opinia innych zeby sie nei okazało ze wyjdzie totalna masakra co sadzisz Irma, spotkałas sie kiedys z czyms podobnym? pozdro nie, nie spotkałam sie z takim rozwiązaniem i szczerze mówiąc gdybys byl moim klientem to bym Ci je odradzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 21.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Telson, Dzięki! Trzymam Cię za słowo i czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 21.10.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Telson, Dzięki! Trzymam Cię za słowo i czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 21.10.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Bezklejowych nie trzeba koniecznie lączyć na klej,chociaż podobno tak jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts