revalidon 02.12.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I aby nie włókniną Dlaczego nie włókniną..??!!! Czy jak okryłem włókniną, to wszystko uschnie..???!!!!!! Boję się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 I aby nie włókniną Dlaczego nie włókniną..??!!! Czy jak okryłem włókniną, to wszystko uschnie..???!!!!!! Boję się !!! domyślam się, ciekawe czy dobrze po pierwsze mało wody przechodzi po drugie jak jest ciepło, to się robi mini szklarnia pod tą kołderką i roślinka rusza. A potem przychodzi mróz ja gdzie mogłam, dałam słomę. Ale droga zabawa, mam tylko taką z marketu w postaci maty. Reszta pod włókniną ale na razie rozsupłaną, jak przyjdzie mróz to owinę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 07.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Ale kiedy zacząć to okrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja z kolei mam trochę inne pytanie: zima idzie, podobno za kilka dni będą ujemne temperatury, a u mnie panowie poszerzając podjazd wykopali yukę i czerwonego berberysa. I co teraz - posadzić w innym miejscu, czy przechować w garażu w doniczkach i wsadzić do ziemi wiosną?Dajcie, proszę jakąś radę.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 09.12.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Sadź jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Sadź jak najszybciej. Dzięki! aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts