tadzel 27.12.2002 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2002 zaczynam budowanie w gminie tarczyn.narazie jest tylko stan zerowy nie pelnyz uwagi na czeste kradzieze juz mi sie odechcialo budowaniamoze sie psychicznie pozbieram do wiosny jesli tak to kontynuacja,jesli nie to wystawiam tablice " do sprzedania "pozdrawiam wszyskich budujacych i tych co wybudowali a teraz sa wartownikami wlasnych domow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.01.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 WITAJ....U mnie tez czasem zdazaja sie kradzieze..ale nic to..Masz jakos bardzo mało zapału do budowania:sad: moi sąsiedzi juz prawie prawie maja gotowy dom do zamieszkania..i nie sądze by byli wartownikami własnego domku..Głowa do góry...bierz sie za budowanie a jak skonczysz bedziesz sie smiał..ze kiedys myslałem: sprzedam...PowodzeniaTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roose 02.01.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 ja do wiosny sie doczekać nie mogę, to z chęci budowania swojego domu i z niechęci mieszkania tam gdzie teraz mieszkam.Zima to dobry czas na przemyślenie spraw instalacji i na zakupy.HEJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadzel 03.02.2003 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 dzieki za pocieszenie. mam nadzieje ze macie racje moze bede sie cieszyl z tej budowy. pozdrawiam t.z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Tadzel łopata do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 04.02.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Wiosna tuz, tuz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 04.02.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 wiosna,wiosna oby przyszła jak najszybciej ,ja budowałam w dosyc osamotnionym miejscu i okradali mnie co najwyżej moi murarze /ale wynieśli niewiele/ Teraz juz mieszkam ,nie mam ogrodzenia i narazie nic sie nie wydarzyło i oby tak dalej Z jednym się zgodzę budowa wykańcza psychicznie ale to trzeba przetrwać .Z tego względu staraliśmy sie jak najszybciej wybudować i wprowadzić ; także aby sie nie martwić o o dom / w sensie kradzieży/ i wiadomo bedąc na miejscu można więcej zrobić. Pozdrawiam - życzę wytrwałości i cierpliwości jako przydatnych w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miet1957 04.02.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Poprowadzę budowę w Krakowie i okolicy , mam uprawnienia budowlane od 1987 i przynależnośc do PIIiB . tel:sad:012) 654-27-55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts