Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Refleksa urodzinowa.Czy on mnie kocha??

AGNIESZKA31

Recommended Posts

Paty mąż nie pracuje ,a własciwie to powinniśmy sie zajmowac wszystkim razem.Zarejestrowalismy firme na mnie-chociaż żałuje że nie nas oboje...Zawsze mozna powiedzieć jak kłopot to twoja sprawa.Ale kasa wspólna.

Gosia-mam hobby-Was i to forum.Bez wychodzenia moge rozmawiać z normalnymi miłymi i madrymi ludzmi.I

Macie racje ze przyzwyczaiłam wszystkich,ze pierwsza wstaje i ostatnia kłade się spać.Ale nie umiem pozostawiać niezałatwionych spraw.Ogromną przyjemnośc mam jak kłade sie do łóżka ze świadomością dobrze przepracowanego dnia.

kroyena chyba masz racje jak zwykle.Doła mam ale takie dni jak urodziny to chyba najlepszy moment na zmiany...albo chociaż postanowienia..

paty koledzy dawniej motocyklisci teraz jeepowcy -bo sie postarzeli i korzonki już nie te-to ludzie którzy ciężko pracują.Mają poważne firmy,dawno wybudowali lub budują domy.Są wspaniałymi ojcami.Nawet nie przeszło mi przez myśl by im cokolwiek powiedzieć.Psycholog??Nigdy ,nie tu-to byłby mój koniec w tym grajdołku.

A co do typu mężczyzny ......Mój mąż to odbicie mojego taty.Z deszczu pod rynne.

Kiedy poznałam męż to był wpatrzony we mnie jak w obraz ,słuchał co mówie --nie wiem jak to sie stało ,że po 13 latach ten związek zaczyna mnie uwierać....

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agnieszko wszystkiego najlepszego 8)

Brak mi słów by cos tu pisać, dawać ci rady, czy cokolwiek :-? :-?

Ale myślę, ze to dobrze, ze podzieliłaś się tym z nami, pewnie jest ci znacznie lżej, bo to tak jak przyznać się przed sobą do tego jak jest :-?

Życzę ci aby to się zmieniło :-? 8)

http://www.kwiatki.com/kwiatki/images/flowers/mothersday/dscn0555t.jpg

Pozdrawiam :-?

Hej,

Łączy nas imię i dzień, w którym obchodzimy urodziny. Ale chyba niewiele poza tym. Ja nie wyobrażam sobie siebie w takim związku. Dzień, w którym mąż podniósłby na mnie rękę byłby ostatnim dniem naszego małżeństwa (de facto, bo formalnie to by jeszcze musiało potrwać). No ale taki scenariusz w ogóle nie wchodzi w rachubę. Czy Ty w ogóle tego faceta nie znałaś w dniu, w którym obiecałaś mu być z nim na dobre i na złe? A jeżeli nawet tak dobrze się maskował (a od czego intuicja kobieca?), to przecież coś niepokojącego pewnie zdążył ujawnić zanim urodziły się dzieci. Nie mając dzieci, nie zastanawiałabym się nawet chwili. Mając dzieci zastanawiałabym się na Twoim miejscu pewnie z godzinę. Głównie nad tym, jak najszybciej i najmniej boleśnie dla dzieci rozstać się z takim typkiem.

AGNIESZKA - po pierwsze to wszystkiego najlepszego.

Po drugie, przykro mi to powiedzieć, ale myślę że odpowiedź tkwi w słowach które napisałaś "A co do typu mężczyzny ......Mój mąż to odbicie mojego taty.Z deszczu pod rynne".

Osoba Twojego męza to jedno, ale znacznie większym problemem są wzorce jakie zakodowałaś od swojego ojca. Ty przez lata pobytu w domu rodzinnym nauczyłaś się żyć z taką osobowością mężczyzny i w takim kręgu zachowań poruszać. Ty musisz zwrócić się o pomoc psychologa, musisz wyjść z kręgu zaspokajania potrzeb "domowego tyrana" za wszelką cenę. Gdy poradzisz sobie sama ze sobą, wtedy będziesz w stanie stawić czoła mężowi, inaczej nie wyjdziesz poza zwierzanie się na tym forum.

może jak cię raz a mocno walnie to sie wreszcie obudzisz

z tego co piszesz masz pieniądze z innego postu wiem ze masz mieszkanie to na co ty czekasz ??????

..............a mówili że to zła kobieta była...............

..............nie zła a głupia..........

Agniesiu mozliwe ,ze jestem przewrażliwiona.Ale może dorastam dopiero.Do tej pory starałam sie byc miła,uległa słuchajaca.Ale widze że g...o z tego....

Traktuja mnie jak gówniarza i pewnie maja racje.Odebrali moje dobro i cierpliwosc jako brak charakteru i pewnie głupote..Zbyt duzo biore na siebie i nie mówie czego chce w zamian bo wydaje mi sie to oczywiste.Ale chyba trzeba młotem czasem...I podstepem...Dzisiaj sobie kupie srebrny drogi zegarek który chciałam miec zawsze...A niech mi ktos cos powie... :evil: :evil: :evil:

Zycie to jednak nieustające pasmo kłopotów.Moja babulenka mówiła,że jak nic sie nie bedzie działo,nic nie bedzie bolało i nic nie będzie wkurzało to -znaczy że umarłam i jestem w niebie.

Troche mi wylanie złosci i zalu pomogło.Wczoraj juz chciałam zmieniac życie na siłe -a dzisiaj od rana naprawiałam wczorajsze wcześniejsze wyjście z pracy na spacer do parku :evil: Cholera nie da sie tak odrazu.Ale babskim sposobem wywalczyłam w sobote wypad na działke -co prawda musze zabrać dzieci ale juz coś??

Pszczólka, a co ty taka nabzdyczona jesteś. :o

Weź załatw jaki papier urzędowy. Podnosi to ewidetnie twoje morale. Trochę poprzebywasz z urządnikami, atrybutami błyśniesz i bedzie git. 8) :lol:

A następne urodziny za rok.

Jak chcesz brnąć w temat, to sięzastanów czy rodzielności nie zrobić. Bo jak dalej pójdzie to będziecie budowę dzielic, albo świerzo gotowy dom. Co prawda I dla wroga, ale sam przyznasz, że i tak szkoda.

Weź załatw jaki papier, na pewno ci to chumor poprawi. 8)

:D :D kroyena dzisaj wygrałam przetarg i utarłam nosa wrednemu urzednikowi wiec i humor mi wraca.Przezyłam kontrole z PIP-u ,odkręciłam zawalone wczorajsze zamówienie...A poniewaz od urodzin chodze nabzdyczona i wsciekła to i mężulo jakos łasić sie zaczyna...Poczytam o socjotechnikach.Widze że jak siedze naburmuszona,zła i sie nie uśmiecham to wszyscy lataja koło mnie.Moze zostane perfidnie szantazystą emocjonalnym,z pełną tego swiadomoscią?? :wink: EE żartowałam,to ohydne kimś manipulować -choc jak widze skuteczniejsze od poświęceń.