Agnieszka1 20.10.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 no co wy gadacie? wscieklizna to grozna choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.10.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 no co wy gadacie? wscieklizna to grozna choroba a, tam od razu grozna, grozna ale dla otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 no co wy gadacie? wscieklizna to grozna choroba a, tam od razu grozna, grozna ale dla otoczenia dla zainteresowanego tyz chyba, mozna w jezyk sie ugryzc np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 no co wy gadacie? wscieklizna to grozna choroba a, tam od razu grozna, grozna ale dla otoczenia dla zainteresowanego tyz chyba, mozna w jezyk sie ugryzc np. czym sie strułes, tym sie lecz Ja mam swoja obłaskawiona innych tylko nia strasze z dobrym skutkiem zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 ło matko, starch sie bac co ci da ( tam tam) ta zlosc ( tam tam) odpusc sobie ( tam tam) badz gosc ( tam tam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.10.2005 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 oj widze,ze tu wiecej osóbek manipuluje swoimi drugimi połówkami. I widze tez ,ze nie traktujecie tego jako cos złego Zakładam,że od dzisiaj dwa dni w tygodniu sie burmusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.10.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ja nie moge napisać czy i jak manipuluję połówkiem - bo też jest tu zalogowany jeszcze to przeczyta i będzie ambaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.10.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ja nie moge napisać czy i jak manipuluję połówkiem - bo też jest tu zalogowany jeszcze to przeczyta i będzie ambaras kasia a myslisz ze on sobie z tego sprawy nie zdaje? hehe zdaje sobie zdaje, tylko cie tak oszukuje ze niby nic nie wie. Dziewczyny nie doceniacie mezczyzn, to tez inteligentne bestie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 21.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 http://antymanipulator.pl/lista_manip.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.10.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Ja nie moge napisać czy i jak manipuluję połówkiem - bo też jest tu zalogowany jeszcze to przeczyta i będzie ambaras kasia a myslisz ze on sobie z tego sprawy nie zdaje? hehe zdaje sobie zdaje, tylko cie tak oszukuje ze niby nic nie wie. Dziewczyny nie doceniacie mezczyzn, to tez inteligentne bestie sa. No pewno, ale każda kobita jakieś swoje sztuczki ma, których facet nie rozgryzie - pewno i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 21.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Agnieszko, widzę że jesteś silną kobietą. Jednak żeby wykorzystać swój potencjał musisz najpierw dostać porządnego kopniaka. Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku, że jesteś wartościową osobą. Rzeczywiście Twój mąż to typowy szantażystwa emocjonalny - trudna sprawa - zwłaszcza jeżeli już od dłuższego czasu ćwiczy bycie nim. Z drugiej strony Ty masz zbytnią skłonność do poświęceń i zero skłonności do zdrowego egoizmu. Nie jestem psychologiem, ale wydaje mi się, że masz mały "syndrom ofiary". Ale widać światełko w tunelu, trzymam kciuki za metodę małych kroczków w zdobywaniu wolności i przywracaniu sprawiedliwości w związku.A tak z trzeciej strony, to fakt, że ostatnio dbasz o siebie, schudłaś itd. może wywołać lawinę podejrzeń w Twojego męża. Bądź silna, nie daj się i niech poczucie że wyglądasz super doda Ci pewności siebie w tym co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.10.2005 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 zawstydziłam sie. Wcale nie jestem silna,ja nie mam wyjscia .musze robic co do mnie należy. Rozśmiesze Was --dostałam dzisiaj spózniony prezent.Nie dotarł na czas -bo kupiony w necie-----DEPILATOR. Matko i co teraz -mam sobie wszystko wyrwać??Taki drogi i taki piekny----to mi zakrawa na sadyzm.Grunt to romantyczne prezenty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.10.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 depilator, to całkiem fajna rzecz ja kiedys dostałam pałę do masazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A może kiedyś wspominałaś mężowi że chcesz mieć depilator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A może kiedyś wspominałaś mężowi że chcesz mieć depilator Własnie. Może prezent mało romantyczny ja też kiedyś dostałam byłam bardzo zadowolona bo marzyłam o takim tylko jakoś szkoda mi było kasy Co do prezentów to ja wole te praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak ma być romantyczny i leżeć gdzieś w kącie to też wolę praktyczny Ale co jakiś czas miło dostac i romantyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak ma być romantyczny i leżeć gdzieś w kącie to też wolę praktyczny Ale co jakiś czas miło dostac i romantyczny Jasne że miło ale ja przez tą budowę to się taka praktyczna zrobiłam Zresztą kaloszki też moga byc romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak ma być romantyczny i leżeć gdzieś w kącie to też wolę praktyczny Ale co jakiś czas miło dostac i romantyczny Jasne że miło ale ja przez tą budowę to się taka praktyczna zrobiłam Zresztą kaloszki też moga byc romantyczne Takie kaloszki to bardzo romantyczne I tu się potwierdza prawda że liczy sie opakowanie i sposób podarownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.10.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 depilator, to całkiem fajna rzecz ja kiedys dostałam pałę do masazu czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak ma być romantyczny i leżeć gdzieś w kącie to też wolę praktyczny Ale co jakiś czas miło dostac i romantyczny Jasne że miło ale ja przez tą budowę to się taka praktyczna zrobiłam Zresztą kaloszki też moga byc romantyczne Takie kaloszki to bardzo romantyczne I tu się potwierdza prawda że liczy sie opakowanie i sposób podarownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts