Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Refleksa urodzinowa.Czy on mnie kocha??

AGNIESZKA31

Recommended Posts

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie moge napisać czy i jak manipuluję połówkiem - bo też jest tu zalogowany 8) jeszcze to przeczyta i będzie ambaras :wink:

kasia a myslisz ze on sobie z tego sprawy nie zdaje? hehe zdaje sobie zdaje, tylko cie tak oszukuje ze niby nic nie wie.

Dziewczyny nie doceniacie mezczyzn, to tez inteligentne bestie sa.

Ja nie moge napisać czy i jak manipuluję połówkiem - bo też jest tu zalogowany 8) jeszcze to przeczyta i będzie ambaras :wink:

kasia a myslisz ze on sobie z tego sprawy nie zdaje? hehe zdaje sobie zdaje, tylko cie tak oszukuje ze niby nic nie wie.

Dziewczyny nie doceniacie mezczyzn, to tez inteligentne bestie sa.

No pewno, ale każda kobita jakieś swoje sztuczki ma, których facet nie rozgryzie - pewno i wzajemnie :wink:

Agnieszko, widzę że jesteś silną kobietą. Jednak żeby wykorzystać swój potencjał musisz najpierw dostać porządnego kopniaka. Czytając Twoje posty dochodzę do wniosku, że jesteś wartościową osobą.

Rzeczywiście Twój mąż to typowy szantażystwa emocjonalny - trudna sprawa - zwłaszcza jeżeli już od dłuższego czasu ćwiczy bycie nim.

Z drugiej strony Ty masz zbytnią skłonność do poświęceń i zero skłonności do zdrowego egoizmu. Nie jestem psychologiem, ale wydaje mi się, że masz mały "syndrom ofiary".

Ale widać światełko w tunelu, trzymam kciuki za metodę małych kroczków w zdobywaniu wolności i przywracaniu sprawiedliwości w związku.

A tak z trzeciej strony, to fakt, że ostatnio dbasz o siebie, schudłaś itd. może wywołać lawinę podejrzeń w Twojego męża. Bądź silna, nie daj się i niech poczucie że wyglądasz super doda Ci pewności siebie w tym co robisz.

:oops: :oops: zawstydziłam sie.

Wcale nie jestem silna,ja nie mam wyjscia .musze robic co do mnie należy.

Rozśmiesze Was --dostałam dzisiaj spózniony prezent.Nie dotarł na czas -bo kupiony w necie-----DEPILATOR. :o :o :o :o Matko i co teraz -mam sobie wszystko wyrwać??Taki drogi i taki piekny----to mi zakrawa na sadyzm.Grunt to romantyczne prezenty! :-? :-?

A może kiedyś wspominałaś mężowi że chcesz mieć depilator :roll: :roll:

Własnie.

Może prezent mało romantyczny ja też kiedyś dostałam byłam bardzo zadowolona bo marzyłam o takim tylko jakoś szkoda mi było kasy :) :o :roll:

Co do prezentów to ja wole te praktyczne :)

Jak ma być romantyczny i leżeć gdzieś w kącie to też wolę praktyczny :-?

Ale co jakiś czas miło dostac i romantyczny :wink: 8)

Jasne że miło ale ja przez tą budowę to się taka praktyczna zrobiłam :)

Zresztą kaloszki też moga byc romantyczne :wink: :)

Takie kaloszki to bardzo romantyczne 8) 8)

I tu się potwierdza prawda że liczy sie opakowanie i sposób podarownia :wink:

Jak ma być romantyczny i leżeć gdzieś w kącie to też wolę praktyczny :-?

Ale co jakiś czas miło dostac i romantyczny :wink: 8)

Jasne że miło ale ja przez tą budowę to się taka praktyczna zrobiłam :)

Zresztą kaloszki też moga byc romantyczne :wink: :)

Takie kaloszki to bardzo romantyczne 8) 8)

I tu się potwierdza prawda że liczy sie opakowanie i sposób podarownia :wink:

:lol: :lol: :lol: