Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Refleksa urodzinowa.Czy on mnie kocha??

AGNIESZKA31

Recommended Posts

:evil: :evil: kontrahent przez wiele lat normalnie współpracował,ostatnio wziął sprzet tak jak zawsze na przelew i........spierniczył za granice.Ja i kilka innych sklepów - zostaliśmy na lodzie.A ja musze regulować należności...nikogo nie obchodzi że mnie ktos w wała zrobił..I wątpe ze goscia ściągniemy..zwiał do Stanów.Nawet jak go znajdziemy to ureguluje nie wiadomo kiedy...a ja mam kłopoty.Szlag by trafił.Ja to mam pecha...

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agnieszka1 gdybym kilka lat temu wiedziała ,że to taki młyn,nieprzespane noce,to za skarby swiata nie zakładałabym firmy.Po paru latach ,gdy ma sie kredyty kupieckie i rózne należności nie mozna z dnia na dzień zlikwidowac firmy.No chyba że ktoś z Was wie jak to zrobić---no chyba ze tak jak ten skur....n ,nabiore kredytów towaru i spiernicze za granice.

No właśnie zdaje sobie z tego sprawe.No chyba ze założyc spółke...Albo jak większość zwiac za granice

Ale to zadne wyjscie,a co z domem ,rodzina,przyjaciółmi???Bardzo by mi tego brakowało.No chyba ze zamknąc ten rozdział i zacząć życie od nowa.Ale niewielu tak potrafi.Ja chyba nie.Wiec musze sie rozgladnac za jakąś pożyczką żeby funkcjonowac dalej....

Witam serdecznie.

calkiem przypadkiem wdeplam na ten temat ,bo sama mam klopoty z "Moim" i...poryczalam sie. Co prawda temat z malzensko dramatycznego przeszedl w zawodowodramatyczny i humorek zaczyna dopisywac i moze by powoli "przyschlo"ale ja jak zwykle mam tendencje do rozdrapywania ran.Tak do tych prezentow wroce :komu On ten depilator kupil i jak wlasciwie nalezy traktowac te gorace noce w tej sytuacji?jako nagroda dla kogo?

no dobra juz daje spokuj...

Sluchajcie,okazuje sie ,ze znam Agnieszke31 i potwierdzam w 500%ze to wspaniala,silna kobieta.Super kumpela.Tego jej Chlopaka tez znam-sprawa prosta nie jest,latwo doradzac...

skoro tak Cie te urodziny doluja nie chcialam cie zameczac zyczeniami,planowalam odczekac a potem mialy byc u mnie krakersy-ale z koro juz wszyscy to i ja: SILY I ZDROWIA!

Pozdrawiam :D

Farida skarbie!!!!Jak juz dołowanie to jednak kupimy ohydnie tuczące kremówki i tą Twoja pyszną Afrykańską herbate.Alez ten świat jest mały przez ten internet.

Farida ma najpiekniejszą działke pod słońcem!! 3hektary otoczone starodrzewiem,w zyciu nie widziałam czegos takiego.

Oj a w problemie z Twoim moze Mój cos pomoze-chociaz brzmi to strasznie :o

:D :D :D .No widzisz,na co przyszlo-takie male miasteczko a my sie bedziemy przez internet spotykac.jeszcze dojdzie do tego,ze umowimy sie o ktorej przed tym monitorem bedziemy te kremowki jesc :D .Mam nadzieje ze to tylko zart.

Z moja dzialka nie przesadzaj...(Sluchajcie,Aga to miesci sie w 1wszej dziesiatce najmilszych osob na Swiecie wiec tak mi zachwala).Dzialka nie brzydka ;ale zeby "najpiekniejsza"?- wiele jej jeszcze brakuje.

Pozdrowienia dla Wszystkich Smutnych Zon.

AGNIESZKA 31

Pszczółko Droga

takiego uśmiechu co dzień od rana do nocy:

http://www.teamimg.com/Images/products/VL_34674.jpg

zamachaj mu czasem skrzydłami rzed nosem :evil:

pofruń dalej, tam gdzie tylko Ty chcesz

i nie charuj jak robotnica,

badź sobie KRÓLOWĄ!!! :D

nigdy, przenigdy więcej nie pozwól się ani tknąć!

MASZ NA TO SIŁĘ!!! I ZASŁUGUJESZ NA TO!!! :D