AGNIESZKA31 25.10.2005 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 kontrahent przez wiele lat normalnie współpracował,ostatnio wziął sprzet tak jak zawsze na przelew i........spierniczył za granice.Ja i kilka innych sklepów - zostaliśmy na lodzie.A ja musze regulować należności...nikogo nie obchodzi że mnie ktos w wała zrobił..I wątpe ze goscia ściągniemy..zwiał do Stanów.Nawet jak go znajdziemy to ureguluje nie wiadomo kiedy...a ja mam kłopoty.Szlag by trafił.Ja to mam pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 a to skur....l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Niech mu ta kasa bokiem wyjdzie Rozumiem, że to było większe zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Przykra sprawa Agnieszka !jesli masz fakture to popytaj w urzedzie czy tego sie nie da w koszty wrzucic ...zawsze to cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Agnieszko ostatnio dużo cos na ciebie jedną tych smutków spada Biedulko trzymaj się dzielnie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 26.10.2005 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 baba_budowniczy no spore na tyle by mi przyblokowac płynność.Majka masz racje skur... wielki.Mam kolejnego doła,chyba zyskam tytuł -Pechowca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 tak to jest jak sie ma wlasny interes - stres , stres i stres Agnieszka moze gosc zrobi przelew jednak........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 26.10.2005 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Agnieszka1 gdybym kilka lat temu wiedziała ,że to taki młyn,nieprzespane noce,to za skarby swiata nie zakładałabym firmy.Po paru latach ,gdy ma sie kredyty kupieckie i rózne należności nie mozna z dnia na dzień zlikwidowac firmy.No chyba że ktoś z Was wie jak to zrobić---no chyba ze tak jak ten skur....n ,nabiore kredytów towaru i spiernicze za granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 zamykanie firmy jest bardzo kosztowne. Jedyna rada to ogloszenie bankructwa, ale jak jestes "osoba fizyczną" to nie radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 26.10.2005 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 No właśnie zdaje sobie z tego sprawe.No chyba ze założyc spółke...Albo jak większość zwiac za graniceAle to zadne wyjscie,a co z domem ,rodzina,przyjaciółmi???Bardzo by mi tego brakowało.No chyba ze zamknąc ten rozdział i zacząć życie od nowa.Ale niewielu tak potrafi.Ja chyba nie.Wiec musze sie rozgladnac za jakąś pożyczką żeby funkcjonowac dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 no ale co jednego klienta mialas?wystarczy ze on jeden nie zaplaci i lezysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 26.10.2005 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 No jasne ,ze nie ale ten to mi dał niezle popalić.Nałozyło sie jeszcze do tego otwarcie gigantycznego marketu elektonicznego ,obroty spadły do zera,koszty nadal wysokie.A trudno siedziec i czekac na cud,że nagle wszystko będzie dobrzeTrzeba szukac nowych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.10.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witam serdecznie. calkiem przypadkiem wdeplam na ten temat ,bo sama mam klopoty z "Moim" i...poryczalam sie. Co prawda temat z malzensko dramatycznego przeszedl w zawodowodramatyczny i humorek zaczyna dopisywac i moze by powoli "przyschlo"ale ja jak zwykle mam tendencje do rozdrapywania ran.Tak do tych prezentow wroce :komu On ten depilator kupil i jak wlasciwie nalezy traktowac te gorace noce w tej sytuacji?jako nagroda dla kogo? no dobra juz daje spokuj... Sluchajcie,okazuje sie ,ze znam Agnieszke31 i potwierdzam w 500%ze to wspaniala,silna kobieta.Super kumpela.Tego jej Chlopaka tez znam-sprawa prosta nie jest,latwo doradzac... skoro tak Cie te urodziny doluja nie chcialam cie zameczac zyczeniami,planowalam odczekac a potem mialy byc u mnie krakersy-ale z koro juz wszyscy to i ja: SILY I ZDROWIA! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 26.10.2005 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Farida skarbie!!!!Jak juz dołowanie to jednak kupimy ohydnie tuczące kremówki i tą Twoja pyszną Afrykańską herbate.Alez ten świat jest mały przez ten internet. Farida ma najpiekniejszą działke pod słońcem!! 3hektary otoczone starodrzewiem,w zyciu nie widziałam czegos takiego. Oj a w problemie z Twoim moze Mój cos pomoze-chociaz brzmi to strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.10.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 .No widzisz,na co przyszlo-takie male miasteczko a my sie bedziemy przez internet spotykac.jeszcze dojdzie do tego,ze umowimy sie o ktorej przed tym monitorem bedziemy te kremowki jesc .Mam nadzieje ze to tylko zart. Z moja dzialka nie przesadzaj...(Sluchajcie,Aga to miesci sie w 1wszej dziesiatce najmilszych osob na Swiecie wiec tak mi zachwala).Dzialka nie brzydka ;ale zeby "najpiekniejsza"?- wiele jej jeszcze brakuje. Pozdrowienia dla Wszystkich Smutnych Zon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.10.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 AGNIESZKA 31 Pszczółko Droga takiego uśmiechu co dzień od rana do nocy: http://www.teamimg.com/Images/products/VL_34674.jpg zamachaj mu czasem skrzydłami rzed nosem pofruń dalej, tam gdzie tylko Ty chcesz i nie charuj jak robotnica, badź sobie KRÓLOWĄ!!! nigdy, przenigdy więcej nie pozwól się ani tknąć! MASZ NA TO SIŁĘ!!! I ZASŁUGUJESZ NA TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 27.10.2005 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 mimilapin dziekuje za kwiatuszki i życzenia.I juz z rana lepszy humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 AGNIESZKA31 oddaję Ci połowę zapasów miodku, byś tyle nie pracowała http://www.motto.dk/diddl-dk/_Grafik/Venner/pimboli02.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 29.10.2005 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 pimboli dziekuje uwielbiam miodek i do tego swieżutki ciepły chleb--mniam z masełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts