Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Refleksa urodzinowa.Czy on mnie kocha??

AGNIESZKA31

Recommended Posts

• Odpowiedzi 146
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Tak sobie na spokojnie i z dystansem przeczytałam własny wątek i dochodze do wniosku,że jednak przesadziłam.Za bardzo sie nad soba użalam.Bo przeciez mógł mi sie trafić mąż który obsypywałby mnie prezentami kwiatkami a w "delegacjach"przyprawiałby mi rogi.Albo sadysta alkoholik-znęcący się nad naszymi dziećmi albo narkoman i złodziej.Chyba dopadła mnie depresja urodzinowa jak słusznie Kroyena zauważył.

Co nie zmienia faktu ,że to wspaniałe uczucie jak na wołanie o pomoc -rzucacie sie z radami i życzeniami.Już nigdy więcej nie będę się tu nad sobą rozczulać.

Po dłuższej przerwie jestem.

Przyznaje bez bicia-zaniedbałam sie z ziółkami.Ale nie wróciło mi nic!!!!-od tygodnia znowu jem tabletki i pije herbatke.Zero apetytu,spodnie sie dopinają.Ale przydałoby sie pewnie jeszcze troche ruchu,może jakiś aerobik?Chociaż mam lekka fobie-nie lubie tłoku,scisku i dotykania sie z innymi ludzmi.A na takiej sali to tłum kobitek,i czasem ktos sie zbliza za bardzo brrrrrr. :-? :-? :-?

Ale tabletki księdza ,to robią furore u moich koleżanek.Jedna z nich ma bardzo wrażliwy układ pokarmowy-normalnie zje kanapke i juz brzuch jak balon.A po ziołach uspokoiło jej sie to trawienie.Teraz kazała mi zamówić kuracje trzymiesięczną dla swojej mamy-tabletki pojechały do Grecjii.