mysia 12.06.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ech dawno tu nie zaglądałam To przynajmniej odpowiem na pytania - drewutnia to pomysł podpatrzony, więc możesz korzystać śmiało! Pomieszczenie gospodarcze ma 8m2 - dużo to i mało - zalezy co chce się tam wstawić. My mamy tam też pralkę, suszarkę, planuje jakieś półki na detergenty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 12.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Bardzo podoba mi się kominek. Jaki to wkładi ile kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 13.06.2007 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 witam!wkład to invicta - nie był drogi, palimy w nim intensywnie już drugą zimę i wszystko gra. Generalnie jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 13.06.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 musze jeszcze dodać że kominek znowu troszkę się zmienil, bo ma teraz na sobie dębową belkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wydaje mi sie, ze bede miala podobny kolor mebli w kuchni... Czy mozesz napisac jaki to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.06.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Mam pytanie o meble kuchenne, jaka to firma, czy były robione na zamówienie i jaki koszt?? Bardzo mi się podobają i chce coś podobnego zrobić u siebie Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 15.06.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witaj Mysiu. Macie bardzo fajny domek. My też już raczej zmierzamy ku końcowi. W sobotę jadę dac meble kuchenne do wyceny sro BRW i stolarza. Zobaczymy kto kogo przebije w cenie. Ponieważ będę miała identyczne meble i identyczny kolor mam pytanie odnośnie blatu kuchennego. Powiedz mi proszę z czego jest blat? Z tego co piszesz jest rewelacyjny. Będę wdzięczna za info. p.s. Oby Magnolia rozkwitła pewnego dnia pięknymi kwiatami . Ja też będę miała to cudo, choć kwitnie tak krótko. Ale jakże pięknie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 18.06.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Wydaje mi sie, ze bede miala podobny kolor mebli w kuchni... Czy mozesz napisac jaki to? witajcie kolor mebli kuchennych to wiśnia (chyba dobrze pamiętam). Mam pytanie o meble kuchenne, jaka to firma, czy były robione na zamówienie i jaki koszt?? Bardzo mi się podobają i chce coś podobnego zrobić u siebie Nie robiliśmyich na wymiar tzn, staraliśmy się dopasować szafki jakie firma miała w ofercie do naszego metrżu kuchni. Wiecie jak to jest - redukcja kosztów, podstawową sprawą w czasie budowy/urządzania się Firma to Forte meble. Generalnie wyszło coś podobnego do ikei, hehe. Kosztów już nie pamiętam, ale sprawdzę - kojarzy mi się coś 3,6tysia, ale nie jestem pewna. Powiedz mi proszę z czego jest blat? jej, zabij mnie a nie powiem z czego jest ten blat po prostu nie wiem. Marmur to nie jest na pewno. Ale sprawuje się świetnie. Jestem z niego bardzo zadowolona. Oby Magnolia rozkwitła pewnego dnia pięknymi kwiatami niestety magnolia nie przetrwała zimy U nas strasznie wieje, nie mamy drzew, nie mamy w koło zabudowań, a podobno magnolia nie lubi przeciągów. Szkoda bo tak chciałam ją mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 18.06.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 to jeszcze sobie coś napiszę - w tym roku, dokładnie w wakacje przymierzamy sie do ułożenia kostki. Wykostkowany będzie podjazd, opaska dookoła domu, ścieżka do drewutni i do śmietnika (którego jeszcze nie ma ) i jeszcze chcemy położyć kostke pod altankę. Już się nie mogę doczekać, bo Pan Bóg jedynie wie ile osprzątałam się naniesionego do domu piachu. teraz jesteśmy zmuszeni do małego przestoju budowlanego, bo...a co tam napiszę 07-07-07 zakładamy kajdany małżeńskie ciesze się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.06.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Gratulacje Jaka super data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 19.06.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 dzięki choć z tą datą to teraz same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AP1719502094 21.06.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witaj Mysiu,bardzo podoba mi się Twój domek. Zastanawiam się jaki kolor mają Twoje okna, drzwi i dach. Ja właśnie jestem na etapie wyboru dachu. Myślę o ceglastym, do tego okna i drzwi "złoty dąb". Chyba podobnie jest u Ciebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 22.06.2007 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 dokładnie..drzwi, okna i brama garażowa mają kolor złotego dębu, a dach to planja kolor cegła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 22.06.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Mysiu bardzo mi sie podoba Wasz dom. Rewelacyjne rozw. dla mnie łączenia terakoty holu i kuchni. Czy rozprowadzania ciepła z kominka macie grawitacyjne czy mechaniczne ?? Jak działa sprawdza się?? Gratuluję pieknego domu Ps będziemy sąsiadkami- mam nadzieję Święta BN spędzić też w domu w Dąbrowie Chotomowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 24.06.2007 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 witam sąsiadkę! będziesz mieszkała w bardzo ładnej okolicy - dużo drzew - po prostu ślicznie - tylko te korki rano i wieczorem Ale idzie ku dobremu - budują obwodnicę i mam nadzieję że jak ją oddadzą na jesieni to będziemy tylko śmigać do warszawy Rozprowadzenie ciepla mamy mechaniczne - turbina umieszczona na strychu - jesteśmy zadowoleni, tylko te brudne sufity Jednak coś za coś. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 23.07.2007 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zaczynamy nowy etap - URZĄDZANIE OGRODU Dotychczas: wszystko zostało zaorane i zbronowane (350zł) nawieziono ziemię (1100zł) położono agrowłókninę (7zł/mb) zasypano agrowłókninę korą (65zł za 0,5m3) zasiano trawę (40zł za 4 kg - najtańsza ) wywalcowano (20zł za dobę) Na razie efekt wizualny marny, ale jaka satysfakcja i sporo lżej w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 23.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 witam! wkład to invicta - nie był drogi, palimy w nim intensywnie już drugą zimę i wszystko gra. Generalnie jesteśmy zadowoleni. A jaki to model bo szukam na stronie invicty i nie ma w ofercie z szybą boczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 15.08.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 A jaki to model bo szukam na stronie invicty i nie ma w ofercie z szybą boczną. żebym to ja pamiętała jaki model... szukałam papierów ale nic nie znalazłam, udam się jeszcze na strych - może tam coś będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 15.08.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 aby upamiętnić nasz wysiłek wklejam kilka zdjęć orka http://images24.fotosik.pl/59/c592238521975148m.jpg kora została rzucona http://images25.fotosik.pl/58/f012759440e5d6d4m.jpg kostka oczekuje http://images26.fotosik.pl/58/f7f3aede87be23cdm.jpg iiii efekt finalny http://images30.fotosik.pl/59/2915e33addcc2e94m.jpg http://images23.fotosik.pl/58/3c847eba9c20b7aem.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 16.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Wow, pięknie wyszło: i raczkujacy ogród i kostka. Ja się jeszcze nasprzatam piachu.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts