aha26 02.01.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Mysiu,super.....ach patrzę i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.01.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Mysiu, gratuluję! Patrzę i podziwiam. Też już mieszkam, ale jeszcze sporo do zrobienia. Bardzo mi brakuje kolorów na ścianach, a u Ciebie tak kolorowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 05.01.2006 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 dziękuję za wszystkie miłe słowa dzisiaj gazownik zawitał na nasz dołek i wymienił dysze...więc zaraz będę gotowała obiad na naszej nowej kuchence w domku robi się coraz cieplej, co nas bardzo cieszy, bo to znaczy że schnie. na razie nic nie odpadlo . Trochę popękał g-k na poddaszu ale jaka to strata w porównaniu z zyskiem mieszkania w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.01.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Gratulacje!!! Bardzo fajny domek, a pomysł z oświetleniem w łazience chyba ściągnę... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 05.01.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Bardzo ładny domek! Wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 06.01.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 a pomysł z oświetleniem w łazience chyba ściągnę... powodzenia nie ma sprawy...te światełka tak romantycznie nastrajają.....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 21.01.2006 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 z tymi kuchennymi meblami to same problemy... juz od kilku tgodni mamy kuchnię, ale wczoraj przywieźliśmy brakujące drzwiczki do szafek dolnych i co się okazało NIE MA W KOMPLECIE ZAWIASÓW i teraz nie można ich zamontować...buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 24.02.2006 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 kuchnia: http://kasia.photosite.com/~photos/tn/1958_348.ts1140695478000.jpg http://kasia.photosite.com/~photos/tn/1959_348.ts1140695486000.jpg http://kasia.photosite.com/~photos/tn/1961_348.ts1140695508000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.02.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witaj Mysia, piękna ta Twoja kuchnia i łazienka. Mam też Castanio w swojej, tylko kolory zamienione. Jak się sprawują płytki w użytkowaniu? Mam nadzieję, że dobrze Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Cześć Mysia Ja tu poraz pierwszy ,szukam inspiracji ,podziwam i myślę że te wykończeniówki będą najgorsze , podjęcie decyzji jakie płytki, parkiet czy panele i takie tam .Ale ty już większą część masz za sobą ,gratuluję pięknego domku, co prawda jeszcze mam trochę czasu ale juz sobię podglądam tam i tu . Jakie są wymiary wanny jeśli można spytać no i super oświetlenie w łazience aż by się chciało posiedzieć . pozdrawiam barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 24.02.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 mysia fajna ta twoja kuchnia tez taki kolor mebli bede miała prawdopodobnie, a ja mam pytanie bo widze ze nie dawalas wszedzie w kuchni plytek tylko przy kuchence, chyba ze mam zjawy, czym w takim razie pomalowalas sciane przy zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 26.02.2006 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Cześć Mysia Ja tu poraz pierwszy ,szukam inspiracji ,podziwam i myślę że te wykończeniówki będą najgorsze , podjęcie decyzji jakie płytki, parkiet czy panele i takie tam .Ale ty już większą część masz za sobą ,gratuluję pięknego domku, co prawda jeszcze mam trochę czasu ale juz sobię podglądam tam i tu . Jakie są wymiary wanny jeśli można spytać no i super oświetlenie w łazience aż by się chciało posiedzieć . pozdrawiam barczyki dzięki za miłe słowa ale do wykończenia domu mamy jeszcze...hm...kilka lat Decyzje fajnie się podejmuje jak są trochę bardziej rozciągnięte w czasieniż u nas, bo my w ciągu jednego dnia musiliśmy decydować jaką glazurę kupić, wybierać panele itd Teraz już jest to wszystko o wiele przyjemniejsze bo mamy więcej czasu do namysłu i możemy sobie trochę pomarudzić Tak więc lepiej wcześniej wybrać bo w trakcie realizacji nie będzie na to czasu. Wanna to Rosa z Ravaka i ma 105/160 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 26.02.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 mysia fajna ta twoja kuchnia tez taki kolor mebli bede miała prawdopodobnie, a ja mam pytanie bo widze ze nie dawalas wszedzie w kuchni plytek tylko przy kuchence, chyba ze mam zjawy, czym w takim razie pomalowalas sciane przy zlewie? tam są płytki, tylko że jaśniejsze i na zdjęciu zlały się z tłem ściany...mam dokładnie takie: http://www.cerkolor.com.pl/images/arlekinada/zolta.jpg http://www.cerkolor.com.pl/images/arlekinada/oranz.jpg pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 26.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witaj Mysiu. Pięknie to wszystko u Ciebie wyszło.Bardzo mi się podoba. Kuchnia rewelacja.I jak się mieszka???Pewnie fajnie,co?Nam też ,tylko czekamy już z utęsknieniem na wiosnę.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 26.02.2006 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 mieszka się super, ale podobnie jak wy z utęsknieniem czekamy na wiosnę i ciepło... a tymczasem śnieg nas zasypał, droga zrobiła się nieprzejezdna, no i mamy trochę zimno w domku. Zaczynam mieć zimową depresję i marzę żebyśmy mogli już w pełni korzystać z uroku mieszkania we własnym domku - kawa rano na tarasie i takie tam głupotki.. chyba trzeba już utopić marzannę skoro tak wszyscy wyglądają tej wiosny..pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.02.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witaj Mysia Jak ładnie zrobiło się u ciebie! Kominek super. Nie poddawaj się depresji, wygoń ją precz, a rano kawa na tarasie to nie takie tam wcale głupotki ja też na to czekam z utęsknieniem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kopia 01.03.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ladny domek, tylko ta wanna w planie mala powinna byc 2osobowa !!lub spory prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 07.03.2006 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ladny domek, tylko ta wanna w planie mala powinna byc 2osobowa !! lub spory prysznic wanna jest całkiem spora, a prysznic mamy 90cm, więc wcale nie taki mały - nas wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 12.04.2006 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wesołych Świąt http://www.marlo.com/an/hol/aeast/chick.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 14.04.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts