ReBo 19.10.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Czy ktoś buduje "Dom w jeżynach 2" Archonu? Mamy już pozwolenie na budowę, zaczynamy na wiosnę , bardzo nas interesują ewentualne uwagi kogoś kto jest w trakcie budowy albo już wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 06.05.2006 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Także byłbym zainteresowany. Jestem na etapie szukania projektu małego domku parterowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalak 17.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Czy ktoś buduje "Dom w jeżynach 2" Archonu? Mamy już pozwolenie na budowę, zaczynamy na wiosnę , bardzo nas interesują ewentualne uwagi kogoś kto jest w trakcie budowy albo już wybudował Witam! Jestem na etapie wybierania projektu domu i bardzo poważnie zainteresował mnie Dom w jeżynach 2... Po dacie tego posta wnioskuje że budowa pewnie jest już dawno zakończona...Czy mogę liczyć na jakieś wskazówki? Czy koszty poniesione przez Ciebie były adekwatne to tych w kosztorysie? Czy zmieniałes coś w projekcie? Za wszelkie wskazówki z góry dziękuje Zalak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewciapg 27.03.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 My jesteśmy już po budowie, projekcik fajny i niekosztowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Armidia 20.10.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 chciałabym odświeżyć temat - biorę ten projekt pod uwagę jako jeden z dwóch (drugi to Pani Hania)interesuje mnie zwłaszcza, jakie poprawki do projektu wprowadzaliście ? czy ktoś na Mazowszu wybudował taki dom i czy ewentualnie istniałaby szansa, żeby obejrzeć dom jeśli nie na żywo, to chociaż fotki ? Pozdrawiam,Armidia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 02.03.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Hop! Hop! Buduje ktoś jeszcze dom w Jeżynach 2? Bo ja już prawie kończę hura:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 06.03.2017 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kuchnia zamówiona. Łatwo nie było. Trochę mnie poniosło bo zmieniłam blat w ostatniej chwili - a to do mnie zupełnie nie podobne. Trzymam się planu zawsze. Na efekt będzie trzeba poczekać około 4 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 13.03.2017 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 No i nasza łazieneczka. Szafka na moje kosmetyki:) oby wystarczyła;) uwielbiam tą zabudowę na całą ścianę ze światełkami;) a oto wersja finalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 23.08.2017 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2017 trochę musiałam cofnąć się w czasie;) ale miło było sobie szukać w starych zdjęciach. z szarym klejem z gruntem i gotowy tynk, caparol chyba basalt 18 jak dobrze pamietam takie tam poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.08.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Sylwia, dzięki! Nieźle ten klej wygląda, wyobrażałam sobie gorszy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 21.11.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Pierwszy remont;) po sześciu miesiącach mieszkania Nowy tapicerowany zagłówek wykonany przez Męża mego. Podstawa to łóżko z IKEA BRUSALI. Zmieniliśmy tylko zagłówek, reszta została tak jak było. Wygląda naprawdę ładnie. Wykonanie estetyczne. Koszt to 250 zł (łącznie z płytą przyciętą na wymiar w Castoramie) przed po małymi kroczkami na Fifth Avenue:wave: Edytowane 23 Listopada 2017 przez Sylwia $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.11.2017 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Piękny zagłówek, gratuluję zdolnego Męża! Ale ale... czy ja dobrze widzę, że macie listwy przysufitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 04.12.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2017 Oooooooooooo Kogo witam Kogo goszczę Ten mój mąż to jeszcze chwila a w samozachwyt wpadnie przez te swoje zdolności manualne. Musze przyznać jednak, że niezły jest skubaniec Listwy przysufitowe mamy tylko w salonie i w kuchni. Koszt spory i roboty z tym było tyle że ho ho a czasu oczywiście nie!!!! wygląda to tak: W pozostałych pomieszczeniach mamy odcięcie biała farba pod sufitem. I wszędzie karnisze są zabudowane płyta g-k. Tak sobie wymyśliłam. Zdjęcia w beznadziejnej jakości albowiem ponieważ mój Huawei robi taki badziew. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 11.12.2017 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 Super to wyszło Trochę mnie martwi, że roboty było sporo, bo też sobie takie listwy wymyśliłam a mężu jest niechętny "zbędnym" pracom Jak coś, to może brat mnie wspomoże Dzięki za zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 14.12.2017 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Dałaś radę postawić dom. Dasz radę z listwami:yes: Mój też nie chciał tej sztukaterii ale chciał ledy pod karniszem więc listwa była idealna żeby doprowadzić tam prąd:lol2: A później sam powiedział, że piękne te listwy są. Faceci tak mają. Jak nie zobaczy to nie wie o co chodzi i marudzi, że to głupiego robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 26.01.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2018 A może by tak coś zacząć zmieniać w domku.... http://stencils.pl/produkt/kenitra/ czekam na odpowiedź ze sklepu czy w ogóle da się coś takiego zrobić na mojej ścianie:bash: o właśnie takiej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 29.01.2018 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Czy jeszcze będzie zima tej zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 04.02.2018 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 A więc jeżeli chodzi o szablon to otrzymałam odpowiedź ze sklepu, że oczywiście da się to zrobić. Mogą wykonać dla mnie dodatkowy szablon szerokości 7 cm (w cenie szablonu podstawowego:D). Sklep naprawdę super. Polecam! Jest tylko problem z głównym wykonawcą, który to podnosi bunt na pokładzie. Czyli malowania ściany nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.02.2018 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Szkoda, że nie dał się przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 07.02.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Niestety zaczyna się buntować. Nie wiem co mu się stało:bash: Ale i tak jest mega cierpliwy. Ja tymczasem trzeci tydzień na zwolnieniu i już zaczynam świrować!!!! Ruszyć z domu się nie mogę więc siedzę w necie i oglądam i przeglądam i kupuje i kurierzy się mijają na podwórku:) Normalnie jak nie ja! A więc tym razem padło na nasza nudną kanapę (nawet Mr Mąż mówi, że nudnyyyy ten nasz salon, że szooook:bash:). Co ja mu zrobię nie od razu Kraków zbudowano przecie! Będą kolorowe poszewki może zrobi się weselej, a niech mu tam będzie;) no nudno jest. wiem wiem wzór może i nie kreatywny, ale ja to lubię salon to jedno z dwóch pomieszczeń w naszym domku, które nie do końca jest zaaranżowane. Pomysł jest ale powoli będę go realizować. Może pod koniec roku się uda zrobić tak jak bym chciała żeby wyglądał docelowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts