GrzesioO 19.10.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam,Interesuje mnie:1. konstrukcja bramy przesuwnej do obicia deskami, długość bramy: 5,5 metra (z możliwością późniejszego zamontowania automatu do jej otwierania) + montaż2. furtka 90 cm (konstrukcja do obicia deskami) z klamkami i zamkiem elektromagnetycznym3. furtka 90 cm (konstrukcja do obicia deskami) z klamkami4. furtka 110 cm (konstrukcja do obicia deskami) z klamkami Miejsce: RadzyminInteresuje mnie ceną na fakturę.W ofercie poproszę o informację na temat terminu wykonania. PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi240000 19.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam Prosze o podanie adresu mailowego lub faksu a chętnie wysenie Panu ogrodzenie. Pozdrawiam Hubert Zegarski Thermoline Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 19.10.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Też jestem zainteresowany bramą przesuwną z możliwością montażu napędu w późniejszym czasie. Szer. 4 mb.+ furtka ok. 1mb.Najlepiej z łukiem u góry, wykonaną z profili lub elementów kutych- w przystępnej cenie.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 19.10.2005 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam,Mój adres: [email protected] PozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 02.11.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 mój adres do wyceny która wysłałma na priva[email protected] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts