Jukka5 19.10.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witajcie!Mam pytanko dotyczące kosztów malowania ścian. CZy stawka 420 zł za 45 m kwadratowych to drogo? Panowie policzyli 5 zł za malowanie 1 metra kw. kolorem + 90 zł za przygotowanie pod malowanie(szpachlowanie ubytków itp) + 100zł. za zabezpieczenie schodów i drzwi(oklejanie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.10.2005 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Cena za malowanie jest jak najbardziej przystępna ale ze szpachlowanie i przygotowaniami!!! Niema takiego cennika i tak się nie robi. na mojej stronie zobaczysz w dziale "remonty w trakcie" ile czasu zajmuje nam przstawienie mebli ponieważ jest to mieszkanie bardzo umeblowane i ledwo co tam się mieścimy, ale cóż, myśle że jakbyśmy coś wspominali klientą o płacenii za obklejanie folią mieszkania to niemielibyśmy wogóle prac bo to jest śmiechu warto. Proponuje zobaczyć również "cennik" jest on aktualizowany co miesiąc za pośrednictwem gazety Fachowiec.Pozdrawiam Tadeusz http://www.malarz.republika.plgg: 4579250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 20.10.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Witajcie! Mam pytanko dotyczące kosztów malowania ścian. CZy stawka 420 zł za 45 m kwadratowych to drogo? Panowie policzyli 5 zł za malowanie 1 metra kw. kolorem + 90 zł za przygotowanie pod malowanie(szpachlowanie ubytków itp) + 100zł. za zabezpieczenie schodów i drzwi(oklejanie ). Ja w okolicach Poznania place za samo malowanie 2,20 + VAT. malowanie dwukrotne. Folia tasma jest juz w to wliczona. Ja dostarczam tylko farbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.10.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Cena za malowanie jest jak najbardziej przystępna ale ze szpachlowanie i przygotowaniami!!! Niema takiego cennika i tak się nie robi. na mojej stronie zobaczysz w dziale "remonty w trakcie" ile czasu zajmuje nam przstawienie mebli ponieważ jest to mieszkanie bardzo umeblowane i ledwo co tam się mieścimy, ale cóż, myśle że jakbyśmy coś wspominali klientą o płacenii za obklejanie folią mieszkania to niemielibyśmy wogóle prac bo to jest śmiechu warto. Proponuje zobaczyć również "cennik" jest on aktualizowany co miesiąc za pośrednictwem gazety Fachowiec. Pozdrawiam Tadeusz http://www.malarz.republika.pl gg: 4579250 Człowieku!!! daj sobie spokój proszę, bo zaczyna to być bardziej......, niż denerwujące . Jakbyś był takim dobrym, poszukiwanym fachowcem, to nie szukałbyś zajęcia tutaj na Forum co pięć minut i w co drugim poście. Chyba napiszę do Moderatora, bo zaczyna mnie to ....denerwować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pstaniszewski 21.02.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Witajcie! Mam pytanko dotyczące kosztów malowania ścian. CZy stawka 420 zł za 45 m kwadratowych to drogo? Panowie policzyli 5 zł za malowanie 1 metra kw. kolorem + 90 zł za przygotowanie pod malowanie(szpachlowanie ubytków itp) + 100zł. za zabezpieczenie schodów i drzwi(oklejanie ). Ja w okolicach Poznania place za samo malowanie 2,20 + VAT. malowanie dwukrotne. Folia tasma jest juz w to wliczona. Ja dostarczam tylko farbe. A masz może namiary na tych fachowców. Potrzebuję pilnie do malowania w Swarzędzu szeregowca parterowego (130m2) i szukam kogoś pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts