andzia28 19.10.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Mam problem.Mam również żaluzje... w sypialni (rzecz bardzo praktyczna, szczególnie dla mieszkających na parterze), ale baaardzo podobają mi się mniej praktyczne, delikatne rolety rzymskie. Z żaluzji zrezygnować nie mogę i nie chcę. I wreszcie dochodzę do sedna-widział ktoś połączenie wyżej wymienionych? Posiadacze super gustu i dobrego smaku napiszcie co o tym sądzicie? Białe okno 150cm, biały parapecik, srebrne,metalowe żaluzje i piękna delikatna biała roleta rzymska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA KUNECKA 20.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Raczej połączenie tych dwóch rolet nie idzie w parze ale skoro żaluzje muszą pozostać to rzymską proponuję z materiału grubszego .Po zasłonięciu okna będzie od wewnątrz widoczna tylko roleta rzymska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts