Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 4 years później...
Ja polecam bardzo firme "Rafał Różycki usługi hydrauliczne" Najlepszy hydraulik jakiego spotkałem. Dojazd na ternie Warszawy jest darmowy. Jest to bardzo dobry fachowiec praktycznie od wszystkiego. Jak sam nie umie czegoś zrobić to zawsze przyśle jakiegoś współpracownika, który świetnie sobie z tym poradzi. Zajrzyjscie na jego strone: http://dobryhydraulik.info/

• 2 months później...
  • 1 month później...
Usługi hydrauliczne, wszystkie możliwe systemy, wod-kan, Co, gaz, montaż instalacji podłogowych, kotłownie, pompy, hydrofory, piece: gazowe, elektryczne, olejowe, węglowe, miałowe, kominki z płaszczem wodnym, oraz inne rodzaje Co. Zniżki na piece i instalacje. Remonty i awarie.Tanio. Warszawa i okolice. KONTAKT 501026073

• 2 months później...

GENIALNY HYDRAULIK!!!!

Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Wojciecha (tel. 531 713 577). Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie (rury pochowane w ścianach itd). Zawsze słowny, punktualny, służy radą. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe roboty. Byli bardzo zadowoleni.

GENIALNY HYDRAULIK!!!!

Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Wojciecha (tel. 531 713 577). Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie (rury pochowane w ścianach itd). Zawsze słowny, punktualny, służy radą. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe roboty. Byli bardzo zadowoleni.

Po co ta ściema???:wtf: Nie lepiej zamieścić reklamę swoją/p.Wojtka??? Będzie bardziej wiarygodna.

• 1 month później...
  • 2 months później...
Ja również mogę z czystym sumieniem poleci usługi firmy HYDRAULIKA WARSZAWA GRZEŚ http://www.hydraulikwarszawa.info . Zależało mi na szybkiej naprawie uszkodzonej instalacji. Pan, który przyjechał był bardzo rzeczowy, wycenił naprawę i po mojej zgodzie od razu przystąpił do naprawy i usuwania usterki. Tel. 517 705 782 (mam nadzieję, że nadal aktualny :D)

• 4 weeks później...
Rzetelnie wykonana usługa wod-kan., c.o., montaż kolektorów słonecznych wraz z odbiorem niezbędnym w naszym przypadku czyli dofinansowanie - Roman Luty. Z tego co wiem ma wszystkie niezbędne uprawnienia, a i co ważne jest pod telefonem w razie problemu. Kontakt na stronie www.febrero.pl . Zakład Instalatorstwa Sanitarnego i CO....

• 9 months później...
  • 8 months później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
A ja nie napisze, że polecam, bo akurat on nie robił nic u mnie tylko wymieniał piec u kuzyna, Z tego co rozmawialiśmy, to oprócz wymiany i serwisu pieców gazowych oraz kotłów gość zajmuje się hydrauliką. Kuzyn stwierdził, że nie załuje wyboru. W każdym razie jak wystąpią problemy hydrauliczne czy z piecem, to uważam, że można rozważyć sprowadzenie tego fachowca. http://hydraulik24h.eu (Katowice i okolice, bo przypuszczam, ze na naprawę czy wymianę uszczelki w kranie do Gdańska raczej nie dojedzie....;)

• 1 month później...

Jeżeli chcesz znaleźć dobrego hydraulika z twojego regionu, wejdź na stronę http://czashydraulika.pl/ organizującą

wykonawców tego fachu. Można skontaktować się za pomocą tego portalu z fachowcami, poradzić się na forum lub dodać

swoje ogłoszenie o poszukiwaniu wykonawcy na twoje zlecenie. W ten sposób na pewno znajdziesz dobrego fachowca.

• 6 years później...