agusia696 19.10.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Polecam uslugi hydrauliczne - Warszawa i okolice (oczywiscie tanio i solidnie) mlody fajny chlopak - M. Ostrowski tel - 694 717 509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znawczyk 06.05.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Ja polecam bardzo firme "Rafał Różycki usługi hydrauliczne" Najlepszy hydraulik jakiego spotkałem. Dojazd na ternie Warszawy jest darmowy. Jest to bardzo dobry fachowiec praktycznie od wszystkiego. Jak sam nie umie czegoś zrobić to zawsze przyśle jakiegoś współpracownika, który świetnie sobie z tym poradzi. Zajrzyjscie na jego strone: http://dobryhydraulik.info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierowniczek 06.05.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Znam Pana Rafała i też moge go polecić. Zrobi wszystko a jak czegoś nie da rady to kogoś przyśle zaufanego. Bardzo fajny i pozadny z niego facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HYDRAULIKA 09.07.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Usługi hydrauliczne, wszystkie możliwe systemy, wod-kan, Co, gaz, montaż instalacji podłogowych, kotłownie, pompy, hydrofory, piece. Remonty i awarie. Warszawa i okolice.Kontakt 501026073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HYDRAULIKA 09.07.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Usługi hydrauliczne, wszystkie możliwe systemy, wod-kan, Co, gaz, montaż instalacji podłogowych, kotłownie, pompy, hydrofory, piece. Remonty i awarie. Warszawa i okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolabi 19.08.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Usługi hydrauliczne, wszystkie możliwe systemy, wod-kan, Co, gaz, montaż instalacji podłogowych, kotłownie, pompy, hydrofory, piece: gazowe, elektryczne, olejowe, węglowe, miałowe, kominki z płaszczem wodnym, oraz inne rodzaje Co. Zniżki na piece i instalacje. Remonty i awarie.Tanio. Warszawa i okolice. KONTAKT 501026073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 30.10.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 GENIALNY HYDRAULIK!!!! Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Wojciecha (tel. 531 713 577). Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie (rury pochowane w ścianach itd). Zawsze słowny, punktualny, służy radą. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe roboty. Byli bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 GENIALNY HYDRAULIK!!!! Wszystkim, którzy poszukują solidnego, rzetelnego fachowca HYDRAULIKA polecam p. Wojciecha (tel. 531 713 577). Wykonał w naszym nowym domu wszystkie instalacje -wodną, grzewczą (w tym także ogrzewanie podłogowe), kanalizację, podłączył wszystkie urządzenia typu piec C.O., a później również wanny, prysznic, umywalki, kibelki itd. Wszystko działa rewelacyjnie i wygląda estetycznie (rury pochowane w ścianach itd). Zawsze słowny, punktualny, służy radą. Namiar na niego dostaliśmy od znajomych, u których również wykonywał kompleksowe roboty. Byli bardzo zadowoleni. Po co ta ściema??? Nie lepiej zamieścić reklamę swoją/p.Wojtka??? Będzie bardziej wiarygodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia522 16.12.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 u mnie był hydraulik którego mogę z czystym sumieniem polecić, jest uczciwy i zna się na robocie nr tel 501899092 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gofer1980 18.02.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja również mogę z czystym sumieniem poleci usługi firmy HYDRAULIKA WARSZAWA GRZEŚ http://www.hydraulikwarszawa.info . Zależało mi na szybkiej naprawie uszkodzonej instalacji. Pan, który przyjechał był bardzo rzeczowy, wycenił naprawę i po mojej zgodzie od razu przystąpił do naprawy i usuwania usterki. Tel. 517 705 782 (mam nadzieję, że nadal aktualny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dianaa 14.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Rzetelnie wykonana usługa wod-kan., c.o., montaż kolektorów słonecznych wraz z odbiorem niezbędnym w naszym przypadku czyli dofinansowanie - Roman Luty. Z tego co wiem ma wszystkie niezbędne uprawnienia, a i co ważne jest pod telefonem w razie problemu. Kontakt na stronie www.febrero.pl . Zakład Instalatorstwa Sanitarnego i CO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 17.03.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 1 - 2 posty i wszyscy polecaja "super" hydraulikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domax4 21.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 polecam hydraulika z ochoty ale napewnio pojedzie do klienta z calej warszawy.robil u mnie prawie cala hydraulike i nie puscil mnie z torbami:) solidny i dokladny.nie pamietam imienia ale zostal mi telefon 601-801-285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej156 05.09.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ja po przejściach z niejednym "fachowcem" polecam Wam wszystkim hydraulika w Warszawie, Kamil: 500 504 474. Mam porównanie z innymi więc wiem jak ktoś robi dobrze, porządnie, uczciwie. Mi zrobił instalację w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawekjaskulski 22.12.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Polecam usługi swojej firmy czyli EKO-TECH Sławomir Jaskulski. Wszystkie informacje o firmie, ofercie, certyfikatach i referencjach na mojej stronie http://hydraulik-warszawa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulikwawa 02.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Polecam swoje usługi hydrauliczne świadczone na terenie Warszawy i okolic. Paweł Czarneta 510 733 300Moja stronka hydraulik warszawa, udrażnianie kanalizacji, przepychanie kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulikwawa 02.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Polecam swoje usługi hydrauliczne świadczone na terenie Warszawy i okolic. Paweł Czarneta 510 733 300Moja stronka hydraulik warszawa, udrażnianie kanalizacji, przepychanie kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordas 06.06.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A ja nie napisze, że polecam, bo akurat on nie robił nic u mnie tylko wymieniał piec u kuzyna, Z tego co rozmawialiśmy, to oprócz wymiany i serwisu pieców gazowych oraz kotłów gość zajmuje się hydrauliką. Kuzyn stwierdził, że nie załuje wyboru. W każdym razie jak wystąpią problemy hydrauliczne czy z piecem, to uważam, że można rozważyć sprowadzenie tego fachowca. http://hydraulik24h.eu (Katowice i okolice, bo przypuszczam, ze na naprawę czy wymianę uszczelki w kranie do Gdańska raczej nie dojedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzysiu 26.07.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Jeżeli chcesz znaleźć dobrego hydraulika z twojego regionu, wejdź na stronę http://czashydraulika.pl/ organizującąwykonawców tego fachu. Można skontaktować się za pomocą tego portalu z fachowcami, poradzić się na forum lub dodaćswoje ogłoszenie o poszukiwaniu wykonawcy na twoje zlecenie. W ten sposób na pewno znajdziesz dobrego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekksio 13.09.2020 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2020 Jesli szukacie kogos w Trójmiescie to polecam firme https://fikser.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts