Darpiot 19.10.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 właśnie wziąłem i jako kredytobiorca wraz z chwilą uruchomienia kredytu otrzymałem od BPH coś takiego jak certyfikaty upoważniające do skorzystania z kredytu mieszkaniowego na preferencyjnych warunkach.To co piszę jest skierowane wyłącznie do zainteresowanych uruchomieniem kredytu mieszkaniowego. BPH oferuje z chwilą złożenia wniosku i przedstawienia takiego certyfikatu obniżenie dla kredytobiorcy prowizji o 0,5 p.p. (rozumiem że przez cały okres trwania kredytu), a dla tego który już linię kredytową posiada, a taki certyfikat kredytobiorcy przekazał obniżenie marży o 0,5 p.p. przez 6 miesięcy. Posiadam 4szt. takich certyfikatów (wyłącznie dla zainteresowanych).Powyższe nie jest żadną reklamą banku, chociaż powiem szczerze ze pomimo tego iż od wielu lat posiadam konto w PKO BP, to zostałem tam potraktowany "średnio" delikatnie mówiąc, a BPH dało mi najlepsze warunki (kredyt bez wkładu własnego) i załatwiłem tam wszystko w przeciągu 1,5tygodnia. Zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts