magmi 19.10.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dzieło z grubsza na ukończeniu, więc zapraszam do obejrzenia. zdjęcia domu i ogrodu z zewnątrz wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bzyczek 20.10.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Bardzi uroczy domek i piękny ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 20.10.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Pięknie dopieściłaś swój domeczek gratuluję i ogródek w pełnej krasie, po prostu miodzio ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Bradzo ładny . Gratulacje !!!! Pozdrawiam KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 20.10.2005 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Miło, że się Wam podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 20.10.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Naprawdę super - pamietam ze swego czasu Klementynką sie interesowałam - u ciebie efekt jest napawrde bardzo przyjemny- a ten ogród - miodzio - ciekawa jestem kiedy moje wypalone chaszcze zamienią sie w taki milutki trawniczek i rabatki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 20.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Taki śliczny domek, lubię taki styl. CUDO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 20.10.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Magmi, bardzo ładny domeczek. Ślicznie wykończony. Bardzo mi się podoba. Możesz pokazać jeszcze jakiś wnętrza? Pewnie też będa super:) Pzodrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.10.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Magduś....Jest CUDNIE! Klementynka wygląda szałowo, taka swojska a jednocześnie elegancka. A jaki piękny ogród stworzyłaś!!! Widać, że bardzo kochacie to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 20.10.2005 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dziękuję Wam wszystkim! Tak się cieszę, że nasza Klementynka Wam się podoba. Marzeno, trochę wnętrz jest w albumie - ale głównie parter, bo poddasze wymaga jeszcze sporo pracy. Brakuje mebli (w sypialni mamy... łóżko... i tyle ) i różne drobiazgi są jeszcze do dokończenia (np. listwy progowe). Niektóre pomieszczenia, chociaż gotowe, trudno sensownie sfotografować, bo są małe (WC i garderoba). A znowu inne są bardzo użytkowe, ale mało dekoracyjne (pralnia)... Ale może coś spróbuję jeszcze dodać do albumu. Jak już dokończymy dokańczanie. Jaguś, Marysiu - dzięki za miłe słowa na temat ogrodu, to moje ulubione hobby aktualnie . Oczywiście to ciągle jest ogród w powijakach. Posadzone w głębi rabat duże krzewy muszą dopiero urosnąć, żeby osiągnąć zamierzony efekt. No i ciągle jeszcze dosadzamy rośliny. Ale i tak wszyscy mamy z niego mnóstwo radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.10.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Dla mnie cudowny dom Wszystko jest piękne a szczególnie te widoczne ceglane ścianki, kominy itp z jakich cegieł są Cały czas o takich myśłałm ale mąż nie mógł się przekonac ale jak mu pokaże u was to myśle że będzie łatwiej Pięknie, w środku i dookoła domu Gratulacje dobrego smaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.10.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.10.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Strasznie piękniasty ten Twój domek Udało się Wam dodać ,poprzez wykończenie i otoczenie ,Klementynce elegancji, gracji. Tak Ją wydelikaniliście że w niczym nie przypomina domu stodułki. Niech Wam się dobrze i wygodnie żyje w Jej wnętrzach i ogrodzie!!! Chciałabym również podziękować za prowadzonie dziennika na łamach forum......To on -międzyinnymi pomógł mi podjąć decyzję o budowie. Twoje, Wasze pomysły nie raz inspirowały i motywowały do dalszego działania... Dzięki za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 20.10.2005 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Ach, dziewczyny, miód lejecie na moje serce! Bardzo, bardzo Wam dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Przenosze się tutaj Jak zawsze cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agri_dagi 21.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 [/b]Magmi,domek piękny, ogród wymuskany, a wnętrza z charakterem. Masz piekna kuchnię - jakie płytki są na ścianie, bardzo mi się podobają.Pozdrawiam A.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 21.10.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Gratuluję Magmi ! Piekny dom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 21.10.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Dzięki, dzięki! agri-dagi Płytki na ścianie są hiszpańskie, firmy Azulejera-Alcorense. Ceną szczęśliwie nie zabijają, tyle, że nie wszędzie da się je kupić. My musieliśmy zamawiać kafelki pod Grodziskiem Mazowieckim, u polskiego przedstawiciela firmy: http://www.alcorense.com.pl/pl/polska.htm a to jest nasz wzorek kuchenny, moja miłość : http://www.alcorense.com.pl/pl/revestim/15x15/mallorca.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 21.10.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 magmi.... gratulacje.... ależ ten czas szybko mija.....a najbardziej to Ci chyba zazdroszczę ogrodu.... dopiero początki, a już tak pięknie się prezentuje.... domek też jest piękny w swojej prostocie... Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 22.10.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 magmi,piękny domek i piękny ogród!!!Gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts