agri_dagi 22.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Magmi , mogę tylko pogratulować skrupulatności w wyszukiwaniu . Jeszcze raz gratuluję wyboru i podziwiam. A.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.10.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 magmi, bardzo pięknie.Jestes bardzo dzielna , że udało Ci się w sumie tak szybko osiągnąć takie efekty.Ogród,elewacja bardzo udana i sprawia domu zamieszkałego od dawna. Kuchnię też pochwalę,bo ...będę miała taką samą,tzn. meble. Miały być żółte,ale obecny stan kuchni wyraźnie wskazuje,że będą białe. Wszystkiego się w życiu spodziewałam,ale nie białych mebli kuchennych. Jak się sprawują?Zostało mi jeszcze kilka dni więc.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.10.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Dzieło z grubsza na ukończeniu, więc zapraszam do obejrzenia. zdjęcia domu i ogrodu z zewnątrz wnętrza Bradzo mi się podoba!! A ogród jest przecudny P.S. Furtka to wiśniowski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 23.10.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Opalko, nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam - czy Twoje meble kuchenne będą też białe, czy to będą dokładnie te same co moje (Ikea Stadt)? W każdym razie sprawują się dobrze (niedługo minie rok od naszego zamieszkania). Śladów zużycia specjalnie nie widać, póki co. Dla mnie biała kuchnia to jest to, chociaż oczywiście różne inne modele też mi się podobają (rozważaliśmy np. patynowaną sosnę). Co do ogrodu, to miejscami jest już doprowadzony do stanu w mniej więcej ostatecznego (w tym zakresie, który należał do nas - resztę musi odwalić czas i matka natura), ale w większości to jeszcze poligon doświadczalny. Niemniej, pokazałam go, bo to moje duma oczywiście, ale także trochę ku pokrzepieniu serc - że można w rok własnoręcznie zagospodarować całkiem spory kawał ugoru. Natko, tak, furtka to Wiśniowski (brama też). Dzięki za miłe słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 23.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Natko, tak, furtka to Wiśniowski (brama też). Dzięki za miłe słowa! zamawialiście już pomalowane czy malowaliście sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 23.10.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Zamawialiśmy malowane. Stal ocynk + powłoka z czarnej farby proszkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 23.10.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Magmi, powiem tak:Dom i ogród, przy którym napewno bym sie zatrzymałaWnętrze, do którego sie wejdzie i chce sie na trochę zatrzymać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Opalko, nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam - czy Twoje meble kuchenne będą też białe, czy to będą dokładnie te same co moje (Ikea Stadt)? Tak,dokładnie te same,z innymi uchwytami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.10.2005 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 A jaki blat do tego wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Chyba "aluminiowy". Za bardzo nie ma wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.10.2005 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Mnie się jeszcze bardzo podobał do tych mebli taki blat niby-lastriko (wisz, takie kamyczki), ale mój mąż stawił opór. Z PRL-em mu się kojarzyło . Z tym, że ten wzór jest bardzo wyrazisty i nie do każdych kafelek by pasował. Acha, jeszcze dość fajnie z tymi meblami wygląda taki ciemny, antracytowy. Widziałam w którejś Ikei na ekspozycji i też całość mi się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Mnie się jeszcze bardzo podobał do tych mebli taki blat niby-lastriko (wisz, takie kamyczki), ale mój mąż stawił opór. Z PRL-em mu się kojarzyło . Z tym, że ten wzór jest bardzo wyrazisty i nie do każdych kafelek by pasował. Acha, jeszcze dość fajnie z tymi meblami wygląda taki ciemny, antracytowy. Widziałam w którejś Ikei na ekspozycji i też całość mi się spodobała. To lastryko kojarzy mi się...wiesz,jak Antracyt super,ale troszkę nie pasuje do koncepcji. A,że ma być to oswojenie tradycji nowoczesnością to niech będzie aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 24.10.2005 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Mam nadzieję, że pokażesz efekty, jak już będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiulek 09.11.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Masz prześliczny dom taki bardzo ciepły i rodzinny - tętniący życiem. Bardzo mi się spodobał, bo stanowi miłą odmianę wobec wszechobecnego upodobania do zimnych minimalistycznych wnętrz. A ogród to po prostu marzenie. Jeśli chodzi o ogród to mam pytanko czy ktoś wam go projektował? Jeśli tak to proszę napisz ile kosztował projekt i jeśli mogę prosić o przybliżony koszt wykonania (roślinki itp.) to proszę o wiadomość na priva. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 10.11.2005 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Asiu, bardzo się cieszę, że nasz dom Ci się podoba. Minimalistyczne wnętrza też mają swój urok, ale mnie podobają się głównie na zdjęciach. Chyba nie czułabym się w nich dobrze na co dzień. Mam też takie odczucie (z którym pewnie nie wszyscy "minimaliści" się zgodzą), że kiedy w domu są małe dzieci, styl minimalistyczny trudno utrzymać. Ciągle "zaśmiecają" go różne rzeczy, foteliki do karmienia, klocki, pluszowe misie... A w naszym domu są to poniekąd elementy wystroju wnętrza. Jeśli chodzi o ogród, odpowiadam Ci na priva. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 11.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 witam ogrodek macie piekny super wszystko dobrane niezly gust,sami projektowaliscie czy ktos wam, jesli projektant to ile on kosztowal a ile cala resz tzn roslinki itd, domek na narzedzia super jakie ma wymiary i gdzie go kupiliscie i za ile?jesli nie chcesz tu odpowiadac to odpisz prosze na priv lub gg 3446711 pozdrawiam i czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 12.11.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 dom super, magmi jaką masz podłogę w korytarzu na górze? baaardzo mi się podoba, reszta zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.11.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Magmi dom piękny! przede wszytkim taki do mieszkania a nie tylko do ogladania i ogród super! masz piękne wielkie drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 13.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Gratulacje!!! Urzekł mnie Twój domek! Pokazałaś,że małe i proste również może być piękne! Brak zbytniej rozrzutności, która i tak okazuje się zbyteczna, wszystko funkcjonalne! Dom sprawia wrażenie jakby stał w tym miejscu od zawsze. Wkomponowany jest w otoczenie wspaniale! Ogród bardzo dobrze zaplanowany i równie dobrze zrealizowany! Jestem bardzo ciekawy, czy ogród to Wasze dzieło, czy wykonał je "dyplomowany" ogrodnik? Wiem, że terez Ty się nim opiekujesz, bo pisałaś,że to Twoje hobby. A czyim pomysłem była koncepcja ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts