Sylvie 20.10.2005 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 WitamCzy ktos budował dom z projektu M-130?Moze widzicie w nim jakieś wady?http://img294.imageshack.us/img294/5058/image18vj.jpghttp://img294.imageshack.us/img294/5062/image21vj.jpg Zmiany jakie chcę wprowadzić to usuniecie balkonu i wstawienie okna połaciowego zamiast lukarny w łazience oraz zamienienie na parterze miejscami łazienki z kotłownią. Drzwi do łazienki byłyby z holu a nie z garderoby. Mam juz działke z woda i prądem.Czy 250 tys wystarczy na budowe tego projektu systemem gospodarczym, do takiego stanu aby mozna było mieszkac? Czyli wykonczenie tylko jednego pokoju, łazienki na dole i jako tako kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 20.10.2005 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 i nikt nie ma zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Słuszne zmiany chcesz wnieść. Zastanowiłbym siejeszcze na umiejscowieniem wanny na piętrze. Wycieranie się jest dopuszczajne w pozycji wyprostowanej poza nią (znaczy poza wanną). Tarasu nie zacieniałbym wydłuzonym dachem ze słupami. Powinno być trochę taniej. A czy sianka starczy to zależy: co? jak? i przez kogo? wykonane. Osiągalne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 20.10.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Moi znajomi wybudowali ten dom, mieszkaja w nim od czerwca. Budowę zaczeli jeszcze przed podwyżka VAT - u, ale z tego co wiem to zmieścili sie w 200 tys., maja jeszcze troche do zrobienia, ale to juz końcówka prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.10.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 ja nie jestem pewna czy zamieniałabym pomieszczenie gsopodarcze z łazienką. Bo rozumiem, że ubłocone rowery, sanki, farby półeczki będziesz taszczył przez pół domu? lukarnę wyciąć, połaciówkę zrobić, balkon też wyciąć.... rozumiem, że masz ogród, wiec balkon wywal. Nie mam pojęcia czy się może udać w takiej kasie. Ja bym liczyła z przyłączami itd. 300000.Ale zaraz mnie okrzyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 20.10.2005 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Czaruś znajomi mieszkaja moze gdzies w okolicach Wrocławia? Chetnie zobaczyłabym domek na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 20.10.2005 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Xena rowery i inne tego typu rzeczy bede trzymac w garazu lub w pomieszczeniu gospodarczym za garazem. Dom bedzie zorientowany wejsciem na północ a tarasem od południa, myśle zeby okno koło stołu w salonie przerobić na drzwi tarasowe, wtedy mialbym taras, nie zadaszony, ale zawsze od wschodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 20.10.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Czy w okolicach Wrocławia? Mozna tak powiedzieć, bo dom wybudowali w Sobinie pod Polkowicami (dolośląskie). Jednak gdybyś chciała ten dom zobaczyć na żywo musiałbym zapytać ich o zgodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 21.10.2005 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Czaruś dzięki za infomacje do Polkowic z Wrocławia kawałek jest, jeżeli bede chciała pojechać zobaczyc to dam Ci znac Może jeszcze, ktoś sie wypowie na temat domu? Podoba sie czy nie? Nie ma w nim jakis błędów (patrząc na prezentacje inetrenetowa oczywiście)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 25.10.2005 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 podnosze moze jeszce ktos sie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts