morfeusz32 28.12.2002 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2002 Chciałbym pokryć dach gontem bitumicznym. Boję się jednak jak zachowa się papa podkładowa - może się pofałdować i będzie problem z ułożeniem gontu. Czy zamiast papy można położyć folię paraprzepuszczalną? Czy ktoś to już kiedyś robił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.12.2002 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2002 Czy Ty chcesz to robić sam? U nas jest gont położony na papę i na razie nic się nie fałduje, ale robiła to ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz32 29.12.2002 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2002 Luśka - wiele rzeczy robię sam. Niektóre wydaje mi się trudniejsze. Tak planuję ale powiem Ci że coraz bardziej skłaniam się do blachodachówki - tego jednak sam się nie podejmę. Dom budują mi górale - ale oni gontu bitumicznego też nigdy nie kładli. namawiają na dachówkę ceramiczną lub cementową ale to potworne koszty które mnie przerażają bo mam trudny dach i aż 250mkw. - pozdrówka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts