Asia16 20.10.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami dotyczącymi elewacji Waszych domów. Jaki tynk wybraliście: mineralny, akrylowy, terazyt. Czy od razu kupiliście kolor czy malowaliście. jakie farby wykorzystaliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia16 20.10.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Czemu nikt mi nic nie napisał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haruś 20.10.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Najlepiej dać akrylowy,choć słyszałem też o silikatowych.Silikatowe są podobno lepsze ale też i droższe.Są one stosunkowo niedawno na naszym rynku i trudno powiedzieć jak zachowują się po czasie. Mineralnego,choć najtańszego Ci nie polecam,bo brzydko się starzeje i trzeba go malować.Z akrylem jest ten plus,że można go umyć,jest trwalszy i nie blaknie tak jak mineralny. O terazycie wiem tyle że jest odmianą mineralnego. Jak ktoś kładzie tynk mineralny to zazwyczaj z braku kasy.Przynajmniej w moim otoczeniu nie obrażając nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts