Gosiek33 28.09.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Kleiłam tylko same fronty. Boki były dobre. Wtedy takich ,,boczków" nie było... w ogóle nie było takich sklepów Zrozumiałam, że chodzi Ci o jak najtańszą przeróbkę. Jeśli zrobisz ją za porządnie - przyzwyczaisz się i motywacji nie będzie by coś nowego zrobić Sama mam w kuchni starocie ponad 30-letnie i nie zamierzam ich ulepszać, by ciągle mnie oczy bolały od patrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 04.10.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Przegapiłam pytanie Napiszę tak, szafki oklejałam w 1995 między innymi również tę nad zlewem i wiszące po obu stronach kuchenki. Oklejaliśmy również boki. Niech policzę - 22 pojedyncze drzwiczki szafek, plus kilka boków - te widoczne Szafki na szare drewno, boki na biało. Do 2004 szafki były mocno eksploatowane - dużo gotowania itp. Od 2004 do dziś wiszą w garażu na narzędzia mężowe. NIC się z nimi nie dzieje. NIGDY się z nimi nie cackałam. Naprawdę polecam okleinę jako tani i szybki sposób (razem z mężem odwaliliśmy oklejanie przez weekend). I na pewno nie będzie to kosztowało czterech dych za drzwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts