Zochna 24.10.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Oliwka4 - i co ? jest decyzja ? ale..ja bym nie podnosila sciany kolankowej .. to zmienia proporcje domu(ech..gdzie kucharek sześć..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 oliwka 4 ten domek przejrzał na wylot Januszz , to forumowy fachowiec i dobrze by było, gdybyś się z Nim skontaktowała, bo wspomniał cos o tym domu Ziaba to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Oliwka !! I co ? taki ładny domek ..mam nadzieje, ze jest Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka4 29.12.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Oliwka !! I co ? taki ładny domek ..mam nadzieje, ze jest Wasz Witam, witam! Domek już "opracowaliśmy" pod siebie. Czekamy jednak z zakupem projektu, bo gmina robi nam problemy z odrolnieniem działki No, ale walczymy. Jak tylko dostaniemy ten ... dokument, ruszamy szybciutko z budową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.12.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Oliwka !! I co ? taki ładny domek ..mam nadzieje, ze jest Wasz Witam, witam! Domek już "opracowaliśmy" pod siebie. Czekamy jednak z zakupem projektu, bo gmina robi nam problemy z odrolnieniem działki No, ale walczymy. Jak tylko dostaniemy ten ... dokument, ruszamy szybciutko z budową! To fajne . Bardzo mi sie ten domek widzi Trzymam kciuki zeby sie udalo odrolnic - powodzenia ! ( a nie macie sasiadow dokola ? Ja nie musialam "odrolniac" - tylko wydali mi warunki na zasadzie "dobre sasiedztwo". No ale ziemia byla IV czy V klasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts