Kaku 26.04.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam czy prometeusz w Radomsku jest już zamieszkały czy w trakcie budowy , jestem zainteresowany tym projektem jednak przed podjęciem decyzji chciałbym go zobaczyć może ktoś da cynk gdzie ten piękny domek już stoi pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwałości w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 27.04.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Tak jak napisałem - Jest w Radomsku na ulicy Kochanowskiego i wydaje się ze jest zamieszkały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaku 27.04.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 szanowny Dosku czy znasz może numer tego domku chciałbym złapać kontakt z właścicielem a może znasz kogoś kto taki dom już wybudował raczej na 100% zdecyduje się na prometeusza ale chcę się utwierdzić w przekonaniu że mój wybór będzie trafny jak wszystko pojdzie dobrze zamierzam ruszyć w sierpniu pozdrawiam idzęki za kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 27.04.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 szanowny Dosku czy znasz może numer tego domku chciałbym złapać kontakt z właścicielem a może znasz kogoś kto taki dom już wybudował raczej na 100% zdecyduje się na prometeusza ale chcę się utwierdzić w przekonaniu że mój wybór będzie trafny jak wszystko pojdzie dobrze zamierzam ruszyć w sierpniu pozdrawiam idzęki za kontakt To podobnie jak ja. Niestety nie udało mi się zastać mieszkańców ale jak bedziesz jechał ulicą to trudno go ominąc - zaraz przed laskiem z lewej strony jak jedziesz od przelotówki na północ. Sądzę że musisz się zaopatrzyć w mapę. Czekam na fotorelację oczywiście na priv bo ja mam tylko z aparatu telefonicznego. Dom jest pokryty dachówka (tzw. marsylianką) kolor surowy bez lakieru, ocieplony i nałożony klej, koloru elewacji jeszcze nie ma. Wydaje mi się że właściciele własnie sie wprowadzili bo jeszcze załon w oknach nie ma, ale widać że domek tętni życiem, a na podjeździe był ciemnozielony Lanos z czarnymi zderzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaku 28.04.2006 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Zamierzam się tam udać w sobotę może dopisze mi szczęscie i kogoś zastanę po powrocie odezwę sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaku 29.04.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Moja wyprawa zakończyła się totalną klęską przejechałem w obie strony 350 kilometrów a domu nie zobaczyłem bo go nie znalazłem w Radomsku na ulicy Kochanowskiego która liczy 200 metrów żadnego nowego domu nie ma a co dopiero Prometeusza kobieta która tam mieszka poinformowała mnie że ulica ma być niedługo zlikwidowana bo pójdzie tamtędy obwodnica.Czy to jest Radomsko koło Częstochowy i czy to napewno ulica Kochanowskiego ChYBA SIĘ NIE DOGADALIŚMY DOSKU PROSZĘ O KONTAKT MOŻE JEŻELI TO NIE KŁOPOT PRZYSŁAŁBYŚ NA SKRZYNKE NUMER TELEFONU CHĘTNIE ODDZWONIĘ ABY POGADAĆ JESTEM ZDETERMINOWANY ABY TEN DOMEK ZOBACZYĆ POZDROWIENIA KAKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaku 30.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Czy wybudował już ktoś PROMETEUSZA z Domusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somarr 11.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam!Zamierzamy z żoną się budować. Wstępnie wybraliśmy projekt PROMETEUSZ z DOMUS'a http://www.dobredomy.pl/?id_project=69Czy ktoś już zrealizował taki projekt lub zna kogoś kto "ma" PROMETEUSZA. Będziemy wdzięczni za opinie na temat tego projektu. Pozdrawiam Marcinhttp://www.dobredomy.pl/images/041_02_w_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somarr 13.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Czy się zdecydowałeś na budowę Prometeusza? Ja też przymierzam sie do niego, ale wciąż się zastanawiam. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 15.05.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Czy wybudował już ktoś PROMETEUSZA z Domusa Jest na tym forum kilku zwolenników tego projektu ( poszukaj w archiwum) - mnie i mojemu mężowi też on sieę najbardziej podoba ale niestety nie wpełni spełnia nasze oczekiwania wiec na jego bazie pracujemy nad indywidualnym ) bo bryła prometeusza jest boska -w środku tylko dodaliśmy antresolę i drobne zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 21.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 PROMETEUSZ czy ktoś buduje wg tego projektu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hosse Arkadio 21.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Hey ALEX. Chyba jako pierwszy z nas zacząłeś budowę. Napisz jak postępy, na jakim jesteś etapie, jakie problemy napotkałeś. Myślę, że jeżeli wszystko idzie zgodnie z planem to Masz już strtop a może nawet coś więcej... Do rozpoczęcia prac u mnie jeszcze dwa miesiące... jeżeli nie będzie żadnych opóźnień Pozdrawiam Hosse Arkadio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.05.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 witam wszystkich ,my jesteśmy przed wyborem czy Prometeusz czy Andromeda.czy ma ktoś wybudowany dom Prometeusz pod dach,prosimy o wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALEX2000 30.05.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 CZESC HOSSEZASTANAWIAM SIE CZY IMIE TO HOSSE CZY ARKADIO,ALE NIECH JUZ TAK ZOSTANIE.JA FAKTYCZNIE CHYBA ZACZALEM BUDOWE PROMETEUSZA JAKO PIERWSZY.WSZYSTKO SZLO ZGODNIE Z PLANEM DO MOMENTU STAWIANIA SCIAN FUNDAMENTOWYCH.MOJA EKIPA PO WYLANIU FUNDAMENTOW-- TRZEBA ODCZEKAC OKOLO 2 TYGODNI PO TYM ZABIEGU --- UDALA SIE NA DRUGA BUDOWE.TAM PODCZAS PROWADZENIA PRAC DOSZLO DO WYPADKU.ZASTEPCA MAJSTRA SPADL Z GLAJCHY,JAK BY KTOS NIE WIEDZIAL CO TO JEST GLAJCHA TO INFORMUJE ,ZE W GWARZE LODZKIEJ TO STAWIANIE SCIAN PIERWSZEGO PIETRA.BARDZO OSLABILO TO SILY EKIPY.OBECNIE MAM SCIANY FUNDAMENTOWE NA UKONCZENIU. POZDRAWIAM WSZYSTKICH BUDUJACYCH.TRZYMAJCIE SIE RUSZTOWANIA I SIANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.06.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 nikt nie buduje ?!!! zapraszam do odpisania bardzo proszę chce zobaczyc jeśli to możliwe taki dom w budowie pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.06.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 witam my z żoną też pracujemy nad indywidualnym projektem na bazie prometeusza-chcemy zeby na zewnątrz został tak jak jest a w środku pozmieniamy pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.06.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 my tez niemożemy znaleźdz kogos kto juz buduje na tym projekcie,szkoda. chcemy z zewnątrz projekt Prometeusz a wsrodku pozmieniane pozdrowiaonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 zdecydowaliśmy się wreszcie na projekt Prometeusz ale ze zmianami w środku minnymi miejsce na podwójny garaż.półokrągłe schody,cały dom troche szerszy .pozdrawiamy wszystkich prometeuszy i życzymy wytrwałośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 01.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 my tez wybralismy Prometeusza pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarob6 19.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Witam serdecznie Zamierzam zakupić projekt domu Prometeusz z pracowni Domus (http://www.dobredomy.pl/?id_project=69 ). Proszę osoby, które miały styczność z tym projektem o porady (czy jest to dobry pomysł, czy można coś zmienić , przybliżony kosztorys budowy itd).Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts