Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 377
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Musisz mieć do swojej dyspozycji serwer 'WWW' na który wgrywasz zdjęcia. Można takie sobie założyć za darmo w wielu firmach internetowych. Zdjęcia te muszą być dostępne poprzez twoją przeglądarkę za pomocą adresu np:

http://www.interia.pl/twojekonto/zdjecie1.jpg

Ja to uzyskałeś to w edytowanej treści na form wpisujesz:

(img]http://www.interia.pl/twojekonto/zdjecie1.jpg[/img)

zastępując pierwszą klamrę ( znakiem [ i klamrę ostatni znak ) znakiem]

musiałem tak to zapisać bo inaczej widziałbyś to

http://www.interia.pl/twojekonto/zdjecie1.jpg

Pzdr

• 3 weeks później...

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.

ZASTANAWIAMY SIĘ Z ŻONĄ PROMETEUSZ CZY VIRGO II. WEDŁUG NAS PROMETEUSZ JEST DUŻO ŁADNIEJSZY I PRAKTYCZNIEJSZY W ŚRODKU, Z KOLEI VIRGO II JEST ŁADNIEJSZY Z ZEWNĄTRZ. OCZYWIŚCIE JEST TO NASZA SUBIEKTYWNA OPINIA.

MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH!!!!!!

CHCIAŁBYM ZOBACZYĆ TEN PROJEKT JUŻ ZREALIZOWANY BĄDZ W TRAKCIE REALIZACJI. VIRGO JUŻ WIDZIELIŚMY. PORÓWNANIE POMOGŁO BY NAM POMÓC PODJĄĆ DECYZJĘ. ALEX MOŻE U CIEBIE.

BYŁBY BARDZ WDZIĘCZNY JEŚLI KTOŚ UMOŻLIWIŁ BY OBEJRZENIE BUDOWY.

POZDRAWIAM MAXIMUS Z WARSZAWY

0501-563-744

DODAM ŻE DOJAZD NIE STANOWI DLA MNIE PROBLEMU.[/u]

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW.

ZASTANAWIAMY SIĘ Z ŻONĄ PROMETEUSZ CZY VIRGO II. WEDŁUG NAS PROMETEUSZ JEST DUŻO ŁADNIEJSZY I PRAKTYCZNIEJSZY W ŚRODKU, Z KOLEI VIRGO II JEST ŁADNIEJSZY Z ZEWNĄTRZ. OCZYWIŚCIE JEST TO NASZA SUBIEKTYWNA OPINIA.

MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH!!!!!!

CHCIAŁBYM ZOBACZYĆ TEN PROJEKT JUŻ ZREALIZOWANY BĄDZ W TRAKCIE REALIZACJI. VIRGO JUŻ WIDZIELIŚMY. PORÓWNANIE POMOGŁO BY NAM POMÓC PODJĄĆ DECYZJĘ. ALEX MOŻE U CIEBIE.

BYŁBY BARDZ WDZIĘCZNY JEŚLI KTOŚ UMOŻLIWIŁ BY OBEJRZENIE BUDOWY.

POZDRAWIAM MAXIMUS Z WARSZAWY

0501-563-744

DODAM ŻE DOJAZD NIE STANOWI DLA MNIE PROBLEMU

Witam wszystkich miłośników PROMETEUSZA.

Ja właśnie jestem na etapie budowy tego domku. Zmieniłem tylko (przynajmniej narazie) jedną rzecz tzn. odsunąłem garaż od bryły domu o 2,5 m. i wcisnąłem tam pom.gospodarcze.

Na dzień dzisiejszy jestem na etapie kładzenia stropu. Puki co to narazie idzie całkiem gładko.

Pozdrawiam wszystkich miłośników tego domku. :evil:

To teraz ja się chwalę.

Mamy już fundamenty. Jutro kładę kanalizację i przygotowuję wnętrze fundamentów do tzw. ślepych wylewek a murarze przychodzą 5 sierpnia.

Mój architekt właśnie przelicza mi HEB na belkę żelbetową, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Wybraliśmy juz też dachówkę Rubin 13 Rupp Ceramika .

Niedługo prześlę zdjęcia. :p

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

dobredomy.pl są bardzo podobne, różnią się w niewielkim stopniu. Planuje budowę któregoś z tych uroczych domów ale mam problem potrzebuje piwnicy czy nie zeszpecę tak ładnego wyglądu tych domów ?

Jaki jest realny koszt takiego domu ? Mam działkę 800 m2 pod samym lasem ale przy drodze asfaltowej czy ładnie się on w nią w komponuje ?

proszę o rady .....

Podoba mi się ten projekt ale potrzebuje dodatkowej powierzchni tj. minimum 40 metrów na cichą dzialalność gospodarczą z tąd pomysł o piwnicy bo szkoda mi działki około 800 m2 zeby stawiać jakieś budynki inne. Boję się jednak że popsuje piwnicą jego wygląd ? Szukam tez fotek z tego domu w realu