ave 19.06.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 projekt domu Prometeusz z pracowni Domus http://www.dobredomy.pl/?id_project=69 wygodniej a propos domu: drzwi od toalety naprzeciwko jadalni.... schody w salonie przy tak duzym metrażu... chyba, że chcesz mieć wszystkich domowników na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarob6 19.06.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 eve! Masz jakš alternatywę dla tego projektu?Byłbym wdzięczny za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Masz jakš alternatywę dla tego projektu? Byłbym wdzięczny za poradę. pierwsza zasada - napisz czego potrzebujesz i dla kogo, dla ilu osób, ustawienie działki.... myślę, że wtedy więcej osób przyjdzie z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarob6 19.06.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Poszukuje domu do działki 1000 m2 w kwadracie, dla 4 osobowej rodziny, wizualnie podoba mi się projekt Prometeusz, ale nie jestem ekspertem . Proszę o opinię na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadro 20.06.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Alternatywą jest Projekt Atlas z tej samej pracowni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 20.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 jak tam prace na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Witam. Zaczynamy naszą budowę. Poznajecie ? Prometeusz - lustro. Pzdr. http://217.97.147.246/~gosc/p1.jpg http://217.97.147.246/~gosc/p2.jpg http://217.97.147.246/~gosc/p3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.06.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 to pozdrowionka i wytrzymałości przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dd możesz mi napisac jak włożyłeś zdjęcia na forum z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Musisz mieć do swojej dyspozycji serwer 'WWW' na który wgrywasz zdjęcia. Można takie sobie założyć za darmo w wielu firmach internetowych. Zdjęcia te muszą być dostępne poprzez twoją przeglądarkę za pomocą adresu np: http://www.interia.pl/twojekonto/zdjecie1.jpg Ja to uzyskałeś to w edytowanej treści na form wpisujesz: (img]http://www.interia.pl/twojekonto/zdjecie1.jpg[/img) zastępując pierwszą klamrę ( znakiem [ i klamrę ostatni znak ) znakiem] musiałem tak to zapisać bo inaczej widziałbyś to http://www.interia.pl/twojekonto/zdjecie1.jpg Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 29.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 dzięki bardzo,spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 19.07.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW. ZASTANAWIAMY SIĘ Z ŻONĄ PROMETEUSZ CZY VIRGO II. WEDŁUG NAS PROMETEUSZ JEST DUŻO ŁADNIEJSZY I PRAKTYCZNIEJSZY W ŚRODKU, Z KOLEI VIRGO II JEST ŁADNIEJSZY Z ZEWNĄTRZ. OCZYWIŚCIE JEST TO NASZA SUBIEKTYWNA OPINIA. MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH!!!!!! CHCIAŁBYM ZOBACZYĆ TEN PROJEKT JUŻ ZREALIZOWANY BĄDZ W TRAKCIE REALIZACJI. VIRGO JUŻ WIDZIELIŚMY. PORÓWNANIE POMOGŁO BY NAM POMÓC PODJĄĆ DECYZJĘ. ALEX MOŻE U CIEBIE.BYŁBY BARDZ WDZIĘCZNY JEŚLI KTOŚ UMOŻLIWIŁ BY OBEJRZENIE BUDOWY. POZDRAWIAM MAXIMUS Z WARSZAWY0501-563-744DODAM ŻE DOJAZD NIE STANOWI DLA MNIE PROBLEMU.[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximus. 20.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW. ZASTANAWIAMY SIĘ Z ŻONĄ PROMETEUSZ CZY VIRGO II. WEDŁUG NAS PROMETEUSZ JEST DUŻO ŁADNIEJSZY I PRAKTYCZNIEJSZY W ŚRODKU, Z KOLEI VIRGO II JEST ŁADNIEJSZY Z ZEWNĄTRZ. OCZYWIŚCIE JEST TO NASZA SUBIEKTYWNA OPINIA. MAM PROŚBĘ DO WSZYSTKICH!!!!!! CHCIAŁBYM ZOBACZYĆ TEN PROJEKT JUŻ ZREALIZOWANY BĄDZ W TRAKCIE REALIZACJI. VIRGO JUŻ WIDZIELIŚMY. PORÓWNANIE POMOGŁO BY NAM POMÓC PODJĄĆ DECYZJĘ. ALEX MOŻE U CIEBIE.BYŁBY BARDZ WDZIĘCZNY JEŚLI KTOŚ UMOŻLIWIŁ BY OBEJRZENIE BUDOWY. POZDRAWIAM MAXIMUS Z WARSZAWY0501-563-744DODAM ŻE DOJAZD NIE STANOWI DLA MNIE PROBLEMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochpi 23.07.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Witam wszystkich miłośników PROMETEUSZA. Ja właśnie jestem na etapie budowy tego domku. Zmieniłem tylko (przynajmniej narazie) jedną rzecz tzn. odsunąłem garaż od bryły domu o 2,5 m. i wcisnąłem tam pom.gospodarcze. Na dzień dzisiejszy jestem na etapie kładzenia stropu. Puki co to narazie idzie całkiem gładko. Pozdrawiam wszystkich miłośników tego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 26.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 To teraz ja się chwalę. Mamy już fundamenty. Jutro kładę kanalizację i przygotowuję wnętrze fundamentów do tzw. ślepych wylewek a murarze przychodzą 5 sierpnia. Mój architekt właśnie przelicza mi HEB na belkę żelbetową, zobaczymy co z tego wyjdzie. Wybraliśmy juz też dachówkę Rubin 13 Rupp Ceramika . Niedługo prześlę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 20.08.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Zaszolowane jutro po stal i bierzemy sie za zbrojenie, a jak u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grochpi 22.08.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 A ja czekam teraz na więźbę dachową, myślę że na dniach się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dosek 25.08.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jest płyta i zalane fundamenty pod garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silkroad 06.09.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 dobredomy.pl są bardzo podobne, różnią się w niewielkim stopniu. Planuje budowę któregoś z tych uroczych domów ale mam problem potrzebuje piwnicy czy nie zeszpecę tak ładnego wyglądu tych domów ?Jaki jest realny koszt takiego domu ? Mam działkę 800 m2 pod samym lasem ale przy drodze asfaltowej czy ładnie się on w nią w komponuje ?proszę o rady ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silkroad 06.09.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Podoba mi się ten projekt ale potrzebuje dodatkowej powierzchni tj. minimum 40 metrów na cichą dzialalność gospodarczą z tąd pomysł o piwnicy bo szkoda mi działki około 800 m2 zeby stawiać jakieś budynki inne. Boję się jednak że popsuje piwnicą jego wygląd ? Szukam tez fotek z tego domu w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts