marynarzMarcin 20.10.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 W najblizszych dniach na bede dzialke budowlana i w akcie notarialnym bede miał wpis służebność drogi, czy ten wpis jest konieczny żebym mogl korzystac z drogi oraz dojazdu do przyszlej posesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 22.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 a co ten wpis ci przeszkadza,?a jak za rok właściciel drogi postawi szlaban i będzie chciał "myto"?ja mam taki wpis w akcie notarialnym i jestem spokojny, dopisz jescze że ta służebność dotyczy wszystkich właścicieli /obecnych i przyszłych /? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jack5 23.10.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Konieczie zapisz , że służebość dotyczy przejazdu , przechodu i dołąćzenia infrastruktry-bo mozesz mieć problem z przyłączami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 03.11.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Marynarz nie napisał czyja ta droga. Jego, czy cudza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 03.11.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Lepiej mieć taki zapis. Bo jeżeli kiedyś ktoś (kto ma taką służebność) powie ci, że nie możesz przejść czy przejechać tą drogą, to co wtedy zrobisz? Ja mam taki wpis, że jest to służebność na rzecz każdego właściciela obecnego jak i przyszłego. Jestem dzięki temu spokojniejsza, bo wiem, że nikt mi nigdy szlabanu nie postawi. Facet, który ma działkę zaraz za moją, nie ma takiego wpisu. Więc jak mi kiedyś podpadnie, to będę mu mogła szlaban postawić... Żartuję. No w każdym razie taki wpis w niczym ci nie ujmuje... Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarzMarcin 15.01.2006 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2006 juz kupilem moje 1500meterkow piekna dzialka w Pucku pod koniec roku ruszam w gore ...bede budowniczym... o wszystkim bede informowal tu na forum dzieki za wpisy i odpowiedzi ... http://www.morze.akcja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts