gośka57 07.06.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 U mnie już położony dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.06.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A my w końcu zaczeliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.06.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 gośka57 Super - jakie tempo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Wszyscy budujš? No nie wszyscy Ja jeszcze czekam.... na decyzje kredytowa jesli wszystko bedzie ok, to zaczynam w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 07.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 gośka57 Super - jakie tempo! Tempo faktycznie zawrotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 07.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 U nas od dzis bija łaty pod dachówkę. W sobotę ma być skończony dach, jacyś optymiści, czy co ? Dzisiaj zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burak 10.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 yuhu Stan zero osiągnięty tydzień temu. Sciany rosną jak sie patrzy. Chudziaki wylane; kanaliza położona, wodę podłączyli już do samego domu!!, Problem inny NIE MA SIPOREKSU NA ZAWOŁANIE!! musze czekać tydzień albo płącić kupe kasy na jakiś tam " YTONG" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 12.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Na mojej działeczce w trzy dni ściany parteru postawili i nadproża w przyszłym tygodniu będzie strop, tępo oszałamiające a ekipa suuuuper, polecana z tego forum. A my zabiegani -codziennie nowa lista zakupów dotego praca dzieci i wszystko w szalonym tempie-ale daje się jakoś to pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 u mnie dzisiaj meczyli sie z wyciaganiem szalunków z ław,coś cięzko im szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 12.06.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Na mojej działeczce w trzy dni ściany parteru postawili i nadproża w przyszłym tygodniu będzie strop, tępo oszałamiające a ekipa suuuuper, polecana z tego forum. A my zabiegani -codziennie nowa lista zakupów dotego praca dzieci i wszystko w szalonym tempie-ale daje się jakoś to pogodzić. pozazdrościc takiego tempa-to jaka powirzchnie ma twój domek że tak im szybko poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burak 12.06.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A JA KURNA CHATA STOJE z ROBOTĄ BO NIGDZIE NIE MA SIPORKSU ...... LUB JEST ALE W CENACH KOSMICZNYCH...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 13.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 To jest domek w lawendzie 130 pow.u. link do projektu na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 13.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 To jest domek w lawendzie 130 pow.u. link do projektu na dole. a to znam bo właśnie u nas w grupie jedna osoba bedzie budować go-ładniutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 16.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 U nas od dzis bija łaty pod dachówkę. W sobotę ma być skończony dach, jacyś optymiści, czy co ? Dzisiaj zaczęli Hej i jak daszek skończony, jak im poszło? czy wszystko ok? jak tak to proszę o namiary na ekipę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 16.06.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ekipa naprawdę super, niestety przez to, że zamówiłam złe kołnierze do okien dachowych, to nie skończyli w sobotę. Pojechali na inną robotę. Będą kończyć u mnie we wtorek, więc napiszę jak to wszystko się przedstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsc 16.06.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Wszyscy się budują . Cieszą sie że domek w oczach rośnie mają problemy z materiałem. Podziwiają swoje i sąsiadów kominy. A ja nie mam problemów bo prawie trzy tygodnie temu po wylaniu chudziaka panowie majstrowie poszli na inną budowę. Mają przyjść w poniedziałek i budować mury. Cała działka zawalona cegłami. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam inwestorów z całego kraju. Jak to kiedyś śpiewano ? " Budujemy nowy dom, jeszcze jeden nowy dom...." albo coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 16.06.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Ekipa naprawdę super, niestety przez to, że zamówiłam złe kołnierze do okien dachowych, to nie skończyli w sobotę. Pojechali na inną robotę. Będą kończyć u mnie we wtorek, więc napiszę jak to wszystko się przedstawia. Jak możesz to napisz mi ile biorą za metr poł. dachówki i nr telefonu. bo szukam dobrej ekipy na koniec lipca początek sierpnia. Szukam też dobrej ekipy do tynków, jak ktoś ma taką to bardzo proszę o namiar. Pozdrawiam wszystkich budujacych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 16.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Kładzenie dachu zamawiałam u Statka z forum ( materiały dachowe), za położenie dachówki 235m2 płacę 9500 za robociznę. Bezpośrenio pewnie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Wszyscy budujš? No nie wszyscy Ja jeszcze czekam.... na decyzje kredytowa jesli wszystko bedzie ok, to zaczynam w lipcu Agutek to tak jak ja...w jakim banku? mam nadzięję, że do końca czerwca kasa już będzie najpóżniej zaczynamy 15 lipca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patras 18.06.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam Wszystkich,Ile czasu czekaliście na uprawomocnienie się pozwolenia na budowę ??PozdrawiamPatryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts