iga9 10.02.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A ja dzisiaj dostałam warunki zabudowy. Ale się cieszę. Teraz tylko szybciutko pozwolenie na budowę (to dostanę prawie od ręki) I potem biegiem po kredyt, bo chcą nam zabrać kredyty walutowe. Biednem zawsze wiatr w oczy Gratulacje A z tym kredytem faktycznie lepiej sie spieszyc. Wlasciwie to zaczynaj juz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 10.02.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 iga9 więżbe ściągam aż z kłodzka ale pomimo transportu i tak wychodzi 2500 taniej na całości niż najtańsza w Poznaniu i okolicachP.S. Jak jesteś to wejdż na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 10.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 tabaluga1 my też dołączamy się do gratulacji marzena i jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 iga9 więżbe ściągam aż z kłodzka ale pomimo transportu i tak wychodzi 2500 taniej na całości niż najtańsza w Poznaniu i okolicach P.S. Jak jesteś to wejdż na gg możesz dać namiary na tą więźbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Dzięki za gratulacje. Za kredytem będzie biegał mój ślubny już w najbliższym tygodniu. Jeśli ta więźba taka tania, to może i ja skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAKARE 11.02.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Powiedzcie co z tymi kredytami będzie? Myślicie, że faktycznie nie będzie walutowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 11.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Podaje namiary na więżbe:Krzysztof Okorski tel. 605 377 341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena i jacek 11.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 ROBSON68 Dzięki za namiary,muszę przyznać ,że kupujesz po bardzo ,bardzo atrakcyjnych cenach. marzena i jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 11.02.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Staram się ale trochę czasu na to poświęcam i oczywiście znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Podaje namiary na więżbe: Krzysztof Okorski tel. 605 377 341 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A ja dzisiaj dostałam warunki zabudowy. Ale się cieszę. Teraz tylko szybciutko pozwolenie na budowę (to dostanę prawie od ręki) I potem biegiem po kredyt, bo chcą nam zabrać kredyty walutowe. Biednem zawsze wiatr w oczy GRATULACJE !!! W piątek dostaliśmy decyzję o odrolnieniu, a właściwie pismo, w którym starostwo pisze, że w naszym przypadku nie ma odrolnienia ze względu na rodzaj i klasę ziemi Ciekawa jestem po co w takim razie jest to potrzebne i dlaczego musiałam na ten kawałek papierka czekać aż miesiąc Po wczorajaszych rewelacjach dotyczących kredytów walutowych , stwierdziłam z mężem, że najwyższy czas zacząć się rozglądać za kredytem, bo nie wiadomo co to będzie po 1 kwietnia . A tak swoją dorogą, to dlaczego ktoś za manie ma decydować w jakiej walucie mam brać kredyt W końcu wiem co robię i na co się decyduję, pradwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusia_d 11.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witam gorąco całą grupę! My również z niecierpliwością czekamy na Panią Wiosnę! Wszystkie papierki mamy zdobyte i zgłosiliśmy rozpoczęcie budowy 1.03 (jak będzie to się zobaczy) Nasz projekt: [/url]http://www.projektydomow.pl/index.php?act=32&sid=m3f&bcb265d0f0&all=1[/url] [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.02.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A ja powtarzam po raz kolejny, że zabierają nam kredyty walutowe, bo najlepiej i najłatwiej zabrać najbiedniejszym. Biednemu zawsze wiatr w oczy, a bogatemu to i byk się ocieli.- Tak mawiała moja babcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata i waldek 12.02.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witajcie! Zaczęliśmy budowani! Przed zimą zdążyliśmy ze stanem "zero" i czekamy na wiosnę! Czy dom musi jakiś czas odstać swoje? Czy za rok można już mieszkać? Jakie są Wasze plany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.02.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 A ja proszę o opinię: dostałam wycenę stanu surowego zamkniętego- 35000zł. Dom o pow. 140m -parter, poddasze użytkowe, dach- odeskowanie i ułożenie gontu. Gość jest podobno bardzo solidny i rzeczowy. Z rozmowy wynikało, że jest dokładny i nie lubi fuszerki. Ma swój sprzęt i ekipę. Czy to dużo????Błagam pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 12.02.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam wszystkich Na wiosne zaczynam budować Bryze 3 z MTMStyl http://mtmstyl.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/bryza_3/default.asp?id=406 Dzisiaj dogadałem ekipe (za 155 m2 po adaptacji projektu), powiedzieli mi 15.000 zł. Cena od pierwszej łopaty aż po komin. Znają się na robocie i są solidni. Jednym słowem "niech się mury pną do góry...!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 12.02.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Skąd wiesz, że solidni i że się znają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 12.02.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Skąd wiesz, że solidni i że się znają? Budowali u mojego ojca!! i kilku innym osobom z naszego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 12.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witajcie! Zaczęliśmy budowani! Przed zimą zdążyliśmy ze stanem "zero" i czekamy na wiosnę! Czy dom musi jakiś czas odstać swoje? Czy za rok można już mieszkać? Jakie są Wasze plany??? Witajcie! My planujemy budowę pod zamieszkanie na 2 lata. W tym roku stan surowy (same mury nośne + więźba z odeskowaniem i papą), a w przyszłym od wiosny ocieplenie, ściany osłonowe, dachówka, okna. No a później wykańczająca wykończeniówka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 12.02.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Witam wszystkich po przerwie i dziękuje acca5 i marzenie i jackowi za słowa otuchy, że nie ja sama tak całkiem sama borykam się z tą całą budową, z którą już teraz tyle problemów, chociaż de fakto jej jeszcze nie ma Nam kłopoty rodzinne zżarły prawie całą kasę. Mamy na stan zero. No i nie wiem, czy się na to porywać i czekać na cud, czy sobie odpuścić na rok. A mieliśmy zaczynać w kwietniu Kredyt na tym poziomie odpada. Oboje z Panem Koalą pracujemy w wolnych zawodach, których spektakularne, ale mocno nieregularne dochody są bankom bardzo niemiłe. Nie jesteśmy niestety w stanie sprecyzować naszych dochodów w najbliższym czasie... Zapowiadają się obiecująco, ale czy takie będą Chyba przyjdzie mi tylko z zazdrością podczytywać forum o waszych postępach. Powodzenia... Pan Koala oczywiście uważa, że niepotrzebnie się denerwuję, i że jeżeli to tyle stresu kosztuje to może jednak na razie dać spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts