basia1121 13.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Witam Wszystkich!Dzisaj WIELKI dzionek,ławy fundamentowe zostały zalane.Pare dni i będą mury szły do góry(te z fundamentów).AHA i jeszcze coś ważnego w poniedziałek będą stawiać słup z ZE.Nareszcie, bo już myślałam że sie niedoczekam, jutro mija miesiąc jak już powinien być prąd.ALE cieszmy się ztego co mamy.POZDRAWIAM WSZYSTKICH![/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TELERANEK 13.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Basia1121 nio to widze ze robota idzie pelna para............na prad nie masz co liczyc....jezeli do dzis nie dotrzymali terminu to znaczy ze nie jest to dla nich oplacalne...jedyna alternatywa to flaszka i sasiedzi Pozdrawiam Torf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 14.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 CHciałabym jeszcze jedną rzecz uściślić, niektóre urzędy nie zezwalają na wycinanie drzew kierujac się ich wysokością a nie wiekiem. O ile dobrze pamiętam to powyżej 150cm nie wolno samowolnie wycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 CHciałabym jeszcze jedną rzecz uściślić, niektóre urzędy nie zezwalają na wycinanie drzew kierujac się ich wysokością a nie wiekiem. O ile dobrze pamiętam to powyżej 150cm nie wolno samowolnie wycinać No to jestem w du..pie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.05.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 CHciałabym jeszcze jedną rzecz uściślić, niektóre urzędy nie zezwalają na wycinanie drzew kierujac się ich wysokością a nie wiekiem. O ile dobrze pamiętam to powyżej 150cm nie wolno samowolnie wycinać ja miałam w planie zagospodarowania wyszczególnone najwazniejsze drzewa i ich obwód pnia na wys chyba 1,50m - jeszcze tutaj sie nie chwaliłam-MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 15.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 My w zeszłym tygodniu wystąpiliśmy o pozwolenie do gminy na wycięcie drzew z drogi dojazdowej i czekaliśmy tylko kilka dni na komisję i decyzję. W środę wykopaliśmy rowki pod fundamet w czwartek zbrojenie a w piątek zalaliśmy -choć na beton czekaliśmy z 8 godzin -taki wielki poślizg betoniarni a ekipa czekała, ostatnią gruchę laliśmy przy jednej żarówce po 22 ale ekipa super szybko się uwija jutro startujemy z bloczkami.A potem niestety przerwa bo ekipa kończy dwa inne domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 15.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Mogę polecić gocia który woził mi piaek do zasypania fundamentów niedrogo i jak mało kto punktualnie i słownieJeli oczywicie kto będzie potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia1121 16.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 HALO co jest z Wami wszyscy budują?Nie ma nikogo, czy są zakłucenia z powodu burzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TELERANEK 16.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Pewnie wszyscy zamawiaja material na budowe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia1121 17.05.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 NO wkońcu doczekałam się!!!!! Dlugo oczekiwany słup wkońcu stanął na mojej działce.I nawet skrzynka na nim wisi.Tylko że się troche krajobraz zmienił.Ale i tak jest fajnie.POZDRAWIAM CAŁY ŚLĄSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 17.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 No to i ja się przyłączę Już tu zglądam od jakiegoś czasu bo myślałam, że i my na wiosnę ruszymy. Niestety pojekt dopiero złożony i czekamy na pozwolenie...Tymczasem ruszamy na poszukiwanie kredytu.Działeczka jest koło Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 18.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Mogę polecić gocia który woził mi piaek do zasypania fundamentów niedrogo i jak mało kto punktualnie i słownie Jeli oczywicie kto będzie potrzebował A proszę bardzo, dawaj ten namiar szybciutko. Każdy kontakt się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witajcieno i sie zaczelo. dziura w ziemi gotowa. W poniedzialek zaczynamy juz objezdzilam sklady w poszukiwaniu materialow, ech ceny przerozne, ale to pewnie juz wiecie. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców, oby pogoda nam dopisala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witaj,witaj Kara -no tak czeka nas ciężka próba-czy budowa wykończy nas czy my budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 19.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Kochani podam namiar na gocia od piasku tutaj 601 502 635 zbyt dużo mam zapytań o niego a teraz mogę zaglšdać tu troszkę z opóżnieniem Pozdrawiam wszystkich budujšcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trzci_kris 19.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 No i ja chętnie dołącze. Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem działki i mam nadzieje uderzyć z kopyta. Chęci są spore, mam nadzieje, że sił starczy bo dużo będzie systemem gospodarczym czytaj samemu . Szkoda, że doba ma tylko 24h bo pewnie skusiłbym sie na jeszcze wiecej prac samemu a tak trzeba będzie sie podpierać "grupami wykonawczymi" które pewnie i tak trzeba będzie mocno doglądać aby potem wszystko grało. Pozdrawiam wszystkich zaczynających przygode z budową domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delor 20.05.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 To ja także dołączę w takim razie . Fundamenty już wykopane, w poniedziałek przyjeżdża grucha yes yes Pozdrawiam Zagłębie i całą Grupę także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 20.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mi to się już nie przyda, ale może komuś z was - dziś w hurtowni dowiedziałem się że od 12 czerwca Porotherm idzie w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lazik 21.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Szukam drewna na więźbęNiektórzy mają to już za sobo i może podzielą się namiarami.Interesują mnie okolice byłego woj. siedleckiego, rejony siedlec, sokolowa podl., minska mazowieckiego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.05.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Wczoraj postawiłem pierwszego MAX'a pod przyszłe ściany domku! I jeszcze 16 następnych - może niezbyt dużo, ale męczyliśmy się z tym bardzo, żeby narożniki wyszły prosto! Jest idealnie! Teraz powinno juz pójść szybciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts