Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa zaczynających na wiosnę '06

Monika  Seba

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A moje ścianki rosna sobie.Dzisiaj przerwa bo deszcz,trochę mi szkoda bo to jednak strata całego dnia roboczego.Czy macie podobnie,że patrząc na kolejne prace,nawet jeśli jest to tylko wymurowanie kolejnego okna,odczuwacie szaloną wprost radość?I tak jakoś patrzę z niedowierzaniem,że to już,że zaczęło się i postępuje.Głupieje człowiek na starość czy co :oops:

Witam wszystkich.

Może ktoś z Wielkopolski kończy stan surowy w najbliższym czasie i może polecić wykonawcę do stau surowego? Budowa koło Czerwonaka pod Poznaniem.

Witaj - ja zaczynam w poniedziałek budowę w Mielnie koło Kicina (gm. Czerwonak) a Ty gdzie?

Ekipy sama szukałam 3 miesiące i wreszcie wybrałam ekipe z Wronek.

Poza tym doszłam do wniosku, że najlepiej szukac ekip z polecenia innych i nie z samego Poznania.

Jak weżmiesz profesjonalistów typu hous-pol czy hausner - będziesz miał szybko ale bardzo przedrożysz.

Najtaniej budują górale i ekipy s wiosek (zakłady rem- bud) jest takich sporo w naszym rejonie (kicin, kliny, czerwonak)..

pozdrawiam

Szukam drewna na więźbę

Niektórzy mają to już za sobo i może podzielą się namiarami.

Interesują mnie okolice byłego woj. siedleckiego, rejony siedlec, sokolowa podl., minska mazowieckiego itd.

Spróbuj w Siedlcach w dawnym "pegecie" na Sokołowskiej. Kupywałem tam deski i chyba krokwie też u nich będę kupował.

P.S.

Gdzie budujesz swoje "4 ściany"?

Witam wszystkich.

Może ktoś z Wielkopolski kończy stan surowy w najbliższym czasie i może polecić wykonawcę do stau surowego? Budowa koło Czerwonaka pod Poznaniem.

Witaj - ja zaczynam w poniedziałek budowę w Mielnie koło Kicina (gm. Czerwonak) a Ty gdzie?

Ekipy sama szukałam 3 miesiące i wreszcie wybrałam ekipe z Wronek.

Poza tym doszłam do wniosku, że najlepiej szukac ekip z polecenia innych i nie z samego Poznania.

Jak weżmiesz profesjonalistów typu hous-pol czy hausner - będziesz miał szybko ale bardzo przedrożysz.

Najtaniej budują górale i ekipy s wiosek (zakłady rem- bud) jest takich sporo w naszym rejonie (kicin, kliny, czerwonak)..

pozdrawiam

Ja w Kicinie. Niestety nie będę miał 3 miesięcy na szukanie ekipy. Od wtorku mam projekt i muszę się streszczać przed zimą.