Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

OGRODZENIA - pomysły, inspiracje, wasze rozwiązania

ciku

Recommended Posts

• Odpowiedzi 632
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja uważam, że czasami należy iść na kompromis i taka folia (jak ją nazywasz) spełnia moje założenia. U mnie po całości przy plocie ma być jakiś żywopłot, natomiast od frontu (ulicy) przez całą długość domu, takiego żywopłotu mieć nie mogę a z kolei "gołej" siatki nie chcę. Więc muszę (chcę) się czymś zasłonić. A dlaczego nie taka folia? Rozważam również wiklinę itp. .Wszystko kwestia gustu a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje :p .

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Psuja swiat bylby nudny gdyby wszystkim podobalo sie to samo :lol2:Ja wole panele ale na czesci zmuszona jestem postawic taki betonowy plot ( zalewajaca woda +koszty ) dlatego jesli to Twoje ogrodzenie powiedz prose jaki jest koszt takich murkow i jak nazywa sie ten wzor?

Kaka to ogrodzenie betonowe znajdziesz nawet tutaj : http://allegro.pl/ogrodzenia-betonowe-producent-transport-montaz-i5445587852.html cena przystepna za przeslo wysokie na 150 cm. i szerokie na 206 cm. ( ze slupkiem ) 75 zl. :)

kakusku tak, ogrodzenie nasze. Niestety nazwy Ci nie podam, ponieważ te betony są z reguły numerowane, pojechałam pokazałam palcem, przywieźli. Cena za jedno przęsło (4 płyty + słupek) 120zł. W necie można znaleźć taniej, tylko jest jeden podstawowy problem, cena transportu. Ja jeździłam po okolicy i znalazłam producenta. Ogrodzenie mieliśmy mieć zupełnie inne, ale kobieta zmienną jest :D . Robicizny nie liczę, bo stawiane ''tymy ręcoma''