Żelka 24.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Chopinetka, cudo ta Wasza dzialka. Cos pieknego...No i poczatek ladnego ogrodu juz jest...p.s. Ja ciagle pamietam ta sprawe o wnetrzach, nawet w Muratorze widzialam taka ladna fotke, gdzie na wyzszym poziomie byla jadalnia, na nizszym kącik odpoczynkowy i mi sie to spodobalo bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki Zeljko za miłe słowa, a o którym numerze muratora mówisz? Jeżeli z lutego to mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.03.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ja mam takie ogrodzenie; narazie jest "srebrne" bo oksyduje, ale latem zamierzam pomalować na czarno http://foto.onet.pl/upload/12/89/_588538_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cieszę się Kasiu, że przypadły ci do gustu moje roślinki. Patrzę na twoje ogrodzenie i chyba ten czarny kolor moim zdaniem będzie za ciemny. A nie myślałaś o ciemnej zieleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cieszę się Kasiu, że przypadły ci do gustu moje roślinki. Patrzę na twoje ogrodzenie i chyba ten czarny kolor moim zdaniem będzie za ciemny. A nie myślałaś o ciemnej zieleni? Zieleń nie będzie pasować do domu i reszty... Alternatywą do czerni jest bardzo, bardzo ciemny brąz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ten brąz byłby lepszy, choć oczywiście to rzecz gustu, faktycznie mało widać otoczenia na tym zdjęciu. Mogę mieć błędne wyobrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 24.03.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ciku co u Ciebie czemu Cie tutaj nie widac, gdzie sie podzialas? Zeljko dziękuję za troskę. Nie odzywam się bo mam poważnie chore dziecko i nic mnie juz nie obchodzi budowanie Może jeszcze kiedyś wrócę tu do pisania, póki co nie mam sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ten brąz byłby lepszy, choć oczywiście to rzecz gustu, faktycznie mało widać otoczenia na tym zdjęciu. Mogę mieć błędne wyobrażenie. stolarkę okienną i drzwiową mam w kolorze ciemno-brązowym, elewacja jest łososiowa. W przyszłym tygodniu będę miaa balustradę na balkonach - ciemnobrązową. Zobaczę jak to będzie wyglądać - wtedy na identyczny kolor pomaluję ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 I to będzie super rozwiązanie! Mam nadzieję, że pochwalisz się jak już wszystko będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 I to będzie super rozwiązanie! Mam nadzieję, że pochwalisz się jak już wszystko będzie gotowe. a pewnie czekam już na tę balustradę od września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 24.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ciku trzymam kciuki za ciebie i twoje dziecko. Dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ciku tzrymajcie sie, wyslalam Ci cos na Priv.chopinetka, Murator nr.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 24.03.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Nie odzywam się bo mam poważnie chore dziecko i nic mnie juz nie obchodzi budowanie Może jeszcze kiedyś wrócę tu do pisania, póki co nie mam sił. Ciku, ale pisałaś że dieta Kacperkowi pomaga.. jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolsta1 24.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja mam z przodu klinkier, ogrodzenie kute czarne z delikatnym motywem, w tym stylu barierki na balkonie. Mi się podoba, znajomi też chwalili. Z boku tylko siatka na głębokiej podmurówce (mąż się uparł, że musi być poniżej poziomu zamarzania ale nie wiem czy warto było).Nie umiem wklejać zdjęć więc pozostawiam opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ciku a czy jestes juz w Polsce czy jeszcze nie? dodalam jeszcze cos na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irenah 28.03.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ciku prosze bardzo oto moje ogrodzenie http://foto.onet.pl/upload/19/44/_485025_n.jpg Na razie mamy nie mamy jeszcze odpowiedniego podłoża pod auto, tymczasowo jest żwir. Mam nadzieję, że docelowo będzie plac wyłozony kostką granitową. Bardzo oryginalne ogrodzenie!! Gratuluję gustu!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irenah 28.03.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ciku prosze bardzo oto moje ogrodzenie http://foto.onet.pl/upload/19/44/_485025_n.jpg Na razie mamy nie mamy jeszcze odpowiedniego podłoża pod auto, tymczasowo jest żwir. Mam nadzieję, że docelowo będzie plac wyłozony kostką granitową. Bardzo oryginalne ogrodzenie!! Gratuluję gustu!! Pozdrawiam Możesz zdradzić z czego jest zbudowane.Jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 01.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam ja mam takiehttp://img371.imageshack.us/img371/3760/hpim14016jw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 07.04.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Siatka nie jest takim zlym do konca rozwiazaniem .Mozna ja obsadzic np.powojnikiem i czyms co jest dluzej zielone i peknie sie czerwieni na jesien , zapomnialam jak sie nazywa mialam tak w swoim pierwszym domu i jak dla mnie bylo ok z zamierzenia zreszta , a ze tansze to to jeszcze na plus To się nazywa winobluszcz ale na zimę gubi liście, polecam bluszcz zimozielony - choć na efekty przyrostu trzeba ciutkę dłużej poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 21.04.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 A jak rozwiązać furtkę z domofonem i skrzynki różne w ogrodzeniu z siatki? Bo gdy są murowane słupki, to domofon i skrzynkę pocztową i gazową i elektryczną - wszystko to się umieszcza zwykle w słupkach. A jak są słupki metalowe i siatka naciągnięta - to jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts