anekri 21.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak w temacie.. i może rozwinęBędę sama malowała ściany na beżowo i na zdjęciach na styku ściana-sufit, na ścianie jest zostawiony biały pasek pod samym sufitemJak go zrobić? W sklepie są białe taśmy do przyklejenia czy to o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 21.10.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Droga koleżanko:) robi się to tak że maluje się sufit na biało a do tego razem z sufitem maluje się ok 10 cm ściany na biało, potem na to pomalowane na biało nakleja się taśmę malarską, maluje ściany na kolor włąsciwy odkleja taśmę i już. Żeby taśmę przykleić idealnie w poziomie trzeba pomocy drugiej osoby, lub można kupić takie coś, taki sznurek zabarwiony farbą i "odstrzelić" prostą na scianie, potem wg niej przykleić taśmę i malować. Przyklejać taśmę można dopiero po wyschnięciu farby.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 21.10.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 tak myślałam dzięki jeżeli są jeszcze inne "patenty" to ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benezis 21.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Mariuszż napisał o najleprzym i najprostrzym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 21.10.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 i dodam, ze tasme zdejmij jak farba jeszce bedzie swieza, potem farba moze sie "odrywac", jak i tasma "zostawac" na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Droga koleżanko:) robi się to tak że maluje się sufit na biało a do tego razem z sufitem maluje się ok 10 cm ściany na biało, potem na to pomalowane na biało nakleja się taśmę malarską, maluje ściany na kolor właściwy odkleja taśmę i już. Żeby taśmę przykleić idealnie w poziomie trzeba pomocy drugiej osoby, lub można kupić takie coś, taki sznurek zabarwiony farbą i "odstrzelić" prostą na scianie, potem wg niej przykleić taśmę i malować. Przyklejać taśmę można dopiero po wyschnięciu farby. Powodzenia to najlepszy sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 22.10.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 dzięki zaczynam od poniedziałku i mam nadzieję, że będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vondraczek 23.10.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Jak przykleisz taśme a ona zacznie sie sama odklejać i spadać - niezrażaj sie tym tylko idz i kup taśme papierową innej firmy. Ostatnio w Castoramie kupiłem takie badziewie że co przykleiłem to ona sama sie odklejała - dostawałem ....... Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts