Janussz 29.10.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Niechęć do betonowych płotów wzięła się najprawdopodobnie z minionej epoki. Jednostki wojskowe, zakłady pracy itp. były często ogrodzone właśnie płotami betonowymi. Tylko, że tamte płoty stojące do dzisiaj "sztachetki" miały zbrojone. Obecne, przynajmniej ten o którym pisałem wyżej nie ma zbrojenia. Dziwne, ale tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 29.10.2005 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Widziałem stadnine ogrodzoną też betonowym ale w kształcie drewnianych kłód(od kłoda ) poziomych,dość ciekawie to wyglądało.Może takie coś?? Poziome kłody są jak drabina, każdy bez trudu przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 29.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Patos,jak będziesz kupował, to upewnij się, czy zbrojenie jest dawane. Inaczej uderzenie kamieniem i dziura jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 30.10.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Patos, znalazłem taki namiar: "Ogrodzenia betonowe, Kobyłka, tel: 786-09-60" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 30.10.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 beznadziejny ten płot, każdy inny byłby ładniejszy całe szczeście, że to w Warszawie ma powstać, przynajmniej nie będziemy się wstydzić okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.10.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Patos ten płot to koszmar , w Castoramie widziałem w przecenie pełne przęsła z drewna ( jesli chodzi o odizolowanie sie od sąsiada to chyba nic lepszego nie znajdziesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.10.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 http://zdjecia.swistak.pl/00/01/11/75/1117542_4_b.jpg M A S A K R A PS. Też się ciesze, że to w Warszawie Dobrze, że w mojej okolicy nikt nie ma takich koszmarnych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 O ja przepraszam , moj sasiad w Polsce mial taki , tyle ze z metalowymi przeslami .Kiedy powiedzialam , ze postawie swoj wlasny (przy okazji pytania o zwrot polowy kosztow) , bo takiego czegos nie moge miec , to sie bardzo zdziwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.10.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Nie jestem zwolennikiem płotów betonowych. Jednak tak na dobrą sprawę mógłby to być płot drewniany. Ciekaw jestem wtedy Waszej reakcji. Czy tutaj chodzi o materiał, czy wygląd tego płotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.10.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Nie jestem zwolennikiem płotów betonowych. Jednak tak na dobrą sprawę mógłby to być płot drewniany. Ciekaw jestem wtedy Waszej reakcji. Czy tutaj chodzi o materiał, czy wygląd tego płotu? Dla mnie: o jedno i drugie. Gdyby to był drewniany płotek na podmurówce z prawdziwych cegieł, to wtedy mogłoby być OK. A tak to, to co widze, to poprostu koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.10.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 selimm napisał Patos ten płot to koszmar Przeca Ja z tym płotem nie śpię w jednym łóżku w Castoramie widziałem w przecenie pełne przęsła z drewna Tanie mięso z przeceny w Castoramie to niech psy jedzą, Mnie stać na I gatunek betonowca od pana Zdzicha jesli chodzi o odizolowanie sie od sąsiada to chyba nic lepszego nie znajdziesz A strzelba to co, gorsza od płotu drewnianego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Patos - jak nie chcesz jak Kargul z Pawlakiem żyć - nie rób tego sąsiadom Chyba, że to jakaś cicha rekompensata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.10.2005 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Patos, znalazłem taki namiar: "Ogrodzenia betonowe, Kobyłka, tel: 786-09-60" Pozdro Dzięki bardzo, jutro zadzwonię lub pojadę obejrzeć. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.10.2005 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dla mnie: o jedno i drugie. Gdyby to był drewniany płotek na podmurówce z prawdziwych cegieł, to wtedy mogłoby być OK. A tak to, to co widze, to poprostu koszmar. Jak Cię stać na to by stawiać kutego klnkierowca, od tyłu posesji tylko po to by zarósł przez winogrona, bluszcze i był kopany przez konie sąsiada to twoja sprawa, dla mnie możesz mieć nawet zlote przęsła nie będziesz przez to lepszy, co najwyżej będziesz większym snobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.10.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Patos, znalazłem taki namiar: "Ogrodzenia betonowe, Kobyłka, tel: 786-09-60" Pozdro Dzięki bardzo, jutro zadzwonię lub pojadę obejrzeć. Pozdro To jest dobry pomysł .....przespij sie z tym jeszcze http://www.republika.pl/krajobraz_pl/gal_1.html no chyba ze włascicielem ktoregos z tych domow jest Twoj sąsiad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.10.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Dla mnie: o jedno i drugie. Gdyby to był drewniany płotek na podmurówce z prawdziwych cegieł, to wtedy mogłoby być OK. A tak to, to co widze, to poprostu koszmar. Jak Cię stać na to by stawiać kutego klnkierowca, od tyłu posesji tylko po to by zarósł przez winogrona, bluszcze i był kopany przez konie sąsiada to twoja sprawa, dla mnie możesz mieć nawet zlote przęsła nie będziesz przez to lepszy, co najwyżej będziesz większym snobem. Ja akurat będe miał płot tylko od frontu. Jednak gdyby w przyszłości przyszło mi się ogrodzić z pozostałych stron, to na pewno będzie to zwykła siatka. I też bym ją czymś obsadził. A jeśli chodzi o to kopanie. To koń jeśli już miałby kopać płot , to prędzej rozwali ten betonowy (chyba, żeby był zbrojony). PS. Nie lubie złota i złotego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.10.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 selim sądząc po twoim guście i możliwościach to chyba masz za żonę Miss świata z poprzedniego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 30.10.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 A jeśli chodzi o to kopanie. To koń jeśli już miałby kopać płot , to prędzej rozwali ten betonowy (chyba, żeby był zbrojony). Jakoś jeszcze się nie spotkałem z płotem betonowym nie zbrojonym, podejrzewam, że gdyby były nie zbrojone, to straty w transporcie byłyby większa niż zyski na oszczędnościach na zbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.10.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 selim sądząc po twoim guście i możliwościach to chyba masz za żonę Miss świata z poprzedniego roku kieruje sie dwoma zasadami w zyciu : lepiej udac trzy razy biedniejszego niz raz bogatszego ..druga to nie pokazuj ze cos umiesz ,bo będą to wykorzystywac ...no! a co do kobiet to : Piękna kobieta - to raj dla oczu, piekło dla duszy, a czyściec dla kieszeni. Helen Fielding ....ciągle aktualne ps. ten płot to naprawde koszmar ...no serio serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 31.10.2005 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 ........a co do kobiet to : Piękna kobieta - to raj dla oczu, piekło dla duszy, a czyściec dla kieszeni. Helen Fielding ....ciągle aktualne Czy tym cytatem chciałeś się pocieszyć?, w moim przypadku tylko pierwsze aktualne ps. ten płot to naprawde koszmar ...no serio serio Ten koszmar i tak zarośnie i nie będzie go widać. Skoro tak piszesz, że to koszmar to napisz co Ci się w nim nie podoba. A może płoty betonowe to dla Ciebie jakaś konkurencja i tu Cię boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts