pattaya 22.10.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Spojrzałem na ekran uważniej i widzę: -"...22 październik 2003..." Czyli rocznica! Dwurocznica! Dzięki wszystkim za znoszenie mnie przez tyle czasu. Za porady,pomysły i otuchę. Dom przybiera realne kształty. Ekipa kończy ocieplać poddasze. Skończyłem też grodzenie. Jeszcze kilka miesięcy,wygrana w totka i będziemy mogli mieszkać!!!!! Przydałby się szampan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 22.10.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 http://www.wina-mp.pl/ofe/ap72_t.jpg ZDROWIE JUBILATA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Gratulacje Pattaya Czy na okolicznosciowa imprezke trzeba przyjsc z wlasnymi krzeselkami czy beda jakies na miejscu ?? tak pytam , bo nie mam zadnego porecznie skladanego Powodzenia w Totka zycze rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.10.2005 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Póki co,można klapnąć na styropianie.Jest też sporo nieoheblowanego drewna i łóżko polowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Gratulacje! Fajnie, że robota idzie. Mam nadzieje, że dasz popatrzeć na jakieś zdjęcia tej pracy. Właśnie szukam inspiracji do ogrodzenia i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts