mastermind 22.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Mają działkę 38 arów, willowa ulica małego miasteczka. Dzialka z przyłaczami , śliczna , budowlano - "lesna", Dojazd do duzego miasta 30 min Męczą się w małym mieszkaniu w tymze duzym miescie. Mieszk samo warte ok120 tys bo dobry punkt Maja zawody ktore moga wykonywac gdziekolwiek I mnie proszą o radę bo nie moga sie zdecydować: budowac tam , czy kupic w duzym miescie u dewelopera.PORADZCIE , JAK wY TO WIDZICIE BO JA JUZ GLUPI JESTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.10.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Z takimi dylematami i to w rodzinie z reguły na końcu to ty będziesz ten "zły co źle doradził"... Osobiście polecałbym im budować w tym miejscu ,które mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Mastermind, tak opisałeś ich działkę, miejsce i sytuację, że odpowiedź nasuwa się sama - budować na tym co mają. Jakie widzą minusy tego przedsięwzięcia, jeżeli się wahają? Dlaczego mają wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.10.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Nie wiem nad czym sie zastanawiaja .Radze sie nie wtracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastermind 22.10.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 jasne, ze wtracac się nie będę Macie racje - zle wyjdzie będzie na mnie. Jednak młodsza siostra- sami wiecie! My z zona budowalibysmy tam juz dzis , jednak mamy zawody typowo miejskie. Ich obawy: Wokół luksusowe wille za wysokImi murami; siostra boi sie samotności;Jak zapoznać się z ludzmi, ktorych widzi się tylko wyjezdzających lub wjezdzających autem. jest stomatologiem ale maja za mało na gabinet ( obecnie to ok 300 tys )więc pytanie, czy w miescie ok 10 tys LUDN. znajdzie pracę Jesli im sie nie spodoba, jak juz będą mieli ten domek ,czy znajdą chętnych na kupno? OJ LOSIE STARSZEGO RODZEŃSTWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastermind 23.10.2005 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 zaspany jestem kochani.MYslę też , ze wielu z Was ma ten dylemat: budować czy kupić gotowe mieszkanie i " mieć spokój" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.10.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 zaspany jestem kochani. MYslę też , ze wielu z Was ma ten dylemat: budować czy kupić gotowe mieszkanie i " mieć spokój" Ja bym takiego dylematu nie miała . Dom to dom i dla mnie żadne mieszkanie nie zastąpi możliwości posiadania ogródka, nawet jakby miał być wielkości chusteczki do nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastermind 23.10.2005 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Macie takich sąsiadów? Da się z nimi życ tzn poznać, pogrillować, pogadać? Pytanie I : Jak ich poznac jak nie wychodzą a tylko wyjeżdzają autem zza tych murów? np dla mojej siostry to ważne bo lubi ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts