Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dylematy siostry i szwagra

mastermind

Recommended Posts

Mają działkę 38 arów, willowa ulica małego miasteczka. Dzialka z przyłaczami , śliczna , budowlano - "lesna", Dojazd do duzego miasta 30 min

Męczą się w małym mieszkaniu w tymze duzym miescie. Mieszk samo warte ok120 tys bo dobry punkt

Maja zawody ktore moga wykonywac gdziekolwiek

I mnie proszą o radę bo nie moga sie zdecydować: budowac tam , czy kupic w duzym miescie u dewelopera.

PORADZCIE , JAK wY TO WIDZICIE BO JA JUZ GLUPI JESTEM

jasne, ze wtracac się nie będę Macie racje - zle wyjdzie będzie na mnie. Jednak młodsza siostra- sami wiecie! My z zona budowalibysmy tam juz dzis , jednak mamy zawody typowo miejskie. Ich obawy:

Wokół luksusowe wille za wysokImi murami;

siostra boi sie samotności;Jak zapoznać się z ludzmi, ktorych widzi się tylko wyjezdzających lub wjezdzających autem.

jest stomatologiem ale maja za mało na gabinet ( obecnie to ok 300 tys )więc pytanie, czy w miescie ok 10 tys LUDN. znajdzie pracę

Jesli im sie nie spodoba, jak juz będą mieli ten domek ,czy znajdą chętnych na kupno?

OJ LOSIE STARSZEGO RODZEŃSTWA!

zaspany jestem kochani.

MYslę też , ze wielu z Was ma ten dylemat: budować czy kupić gotowe mieszkanie i " mieć spokój"

Ja bym takiego dylematu nie miała :wink: .

Dom to dom i dla mnie żadne mieszkanie nie zastąpi możliwości posiadania ogródka, nawet jakby miał być wielkości chusteczki do nosa.