kksia 07.09.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Tak. Na większości garnków są oznaczenia na dnie. Na wszystkich - przywieszki z oznaczeniem do czego garnek lub naczynie są przeznaczone.Indukcja jest oznaczona spiralą.Trzeba to dokładnie sprawdzać. Np. dwa bardzo podobne czajniki, jeden na indukcję, a drugi nie. Na pierwszy rzut oka różniły się tylko kolorem uchwytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 29.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 własnie przeglądam i wybór spory. Moze jednak ktos z forumowiczów ma jakies sprawdzone do polecenia, bo koszt w sumie niamały a po co sie mam (nomen omen) sparzyć . Mysle o berghoffie, ale widzialam tez fajny zestaw Hoffburg (nie znam). Z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 29.02.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 mamy BergHoff i IKEA, oba zestawy sie dobrze spisuja,widac roznice w wykonaniu, ale w cenie rowniez, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolina 29.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Przyłaczam się z pytaniem. Podobaja mi garnki TEFAL, ale nie kupie póki nie poznam opinii uzytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 03.03.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Plisss, na pewno możecie coś polecić.Widziałam Berghoffa zestaw Tulip i pani w sklepie b. zachwalała, ale wiadomo, że przy tej cenie musi zachwalać. Tylko czy ja musze tyle wydawać na garnki, żeby być zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.03.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja kupiałm w Makro zestaw 4 garnków z pokrywkami za jakieś 85 złotych. Nie wiem, jaka firma, ale żadna znana. Działają rewelacyjnie... Kupilam też Tefal Ingenio, 3 patelnie za prawie 300 złotych i oddalam mamie, bo nie działały Kupiłam więc patelnię z teflonem przeznaczoną na indukcję za 24,99 w Kauflandzie i działa bez zarzutu, podobnie jak zwykły półlitrowy stalowy garnuszek kupiony z supermarkecie za 5 złotych. Idealny do gotowanie jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christof333 03.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja ostatnio będąc w sklepie miałem z sobą mały magnes-jeśli "przyssał" sie do dna to znaczy że można GO użyc do gotowania na płycie indukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 03.03.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 temat byl poruszany jakos 2-3 miesiace temu.bardzo dobre garnki sa takich firm- Fissler,WMF,Siliti na garnkach musi byc napisane,ze sa przystosowane do indukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agade 03.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja kupiałm w Makro zestaw 4 garnków z pokrywkami za jakieś 85 złotych. Nie wiem, jaka firma, ale żadna znana. Działają rewelacyjnie... Kupilam też Tefal Ingenio, 3 patelnie za prawie 300 złotych i oddalam mamie, bo nie działały Kupiłam więc patelnię z teflonem przeznaczoną na indukcję za 24,99 w Kauflandzie i działa bez zarzutu, podobnie jak zwykły półlitrowy stalowy garnuszek kupiony z supermarkecie za 5 złotych. Idealny do gotowanie jajek Mam pytanie czy te patelnie to były tefal ingenio inox ekskluzywne czy jakies inne, poniewaz mam zamiar własnie zakupic cały komplet który podobno jest do indukcji, ale się przeraziłam tym co napisałas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Mam pytanie czy te patelnie to były tefal ingenio inox ekskluzywne czy jakies inne, poniewaz mam zamiar własnie zakupic cały komplet który podobno jest do indukcji, ale się przeraziłam tym co napisałas... Ja jak kupowała Ingenio, to nie wiedziałam, że w domu będzie indukcja. Kupiłam zestaw 3 patelni w granatowym kolorze. Kilka dni później zdecydowaliśmy się na indukcję, więc patelni nie używałam, żeby na gazie ich nie zdeformować, ale jak się okazalo na indukcję jest nie każde Ingenio... Tylko czarne. A pan w sklepie, gdzie wybieraliśmy płytę indukcyjną mowił, ze każde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.03.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 temat byl poruszany jakos 2-3 miesiace temu. bardzo dobre garnki sa takich firm- Fissler,WMF,Silit i na garnkach musi byc napisane,ze sa przystosowane do indukcji to są rzeczywiście rewelacyjne garnki tylko ich cena niestety zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 03.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja kupiałm w Makro zestaw 4 garnków z pokrywkami za jakieś 85 złotych. Nie wiem, jaka firma, ale żadna znana. Działają rewelacyjnie... Kupilam też Tefal Ingenio, 3 patelnie za prawie 300 złotych i oddalam mamie, bo nie działały Kupiłam więc patelnię z teflonem przeznaczoną na indukcję za 24,99 w Kauflandzie i działa bez zarzutu, podobnie jak zwykły półlitrowy stalowy garnuszek kupiony z supermarkecie za 5 złotych. Idealny do gotowanie jajek Mam pytanie czy te patelnie to były tefal ingenio inox ekskluzywne czy jakies inne, poniewaz mam zamiar własnie zakupic cały komplet który podobno jest do indukcji, ale się przeraziłam tym co napisałas... tefal ingenio inox ekskluzywne bedą działać na indukcji zwykle ingenio- nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agade 03.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dobrze, że nie chodziło o ekskluzywne bo jestem uzależniona od ingenio i mając płyte indukcyjną tez chciałam korzystac z tego rodzaju garnków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 03.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 temat byl poruszany jakos 2-3 miesiace temu. bardzo dobre garnki sa takich firm- Fissler,WMF,Silit i na garnkach musi byc napisane,ze sa przystosowane do indukcji to są rzeczywiście rewelacyjne garnki tylko ich cena niestety zabija tak cena niestety zabija-ale mozna czesto trafic na fajne promocje(tylko nie wiem czy w PL ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAMUS 03.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Garnki z IKEI są ok i mają rozsądną cenę. A ich WOK za niecałe 20 zł to rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zna ktos firmę Vizner ja kupiłem i tez fajnie działaja na indukcji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 25.03.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witajcie-uzywamy Zepter i Berghoff. Niestety z patelni Zeptera kotlety i nalesniki wychodziły blade a jajecznica była bez samku. Kupilismy jakąś patelnie "no name" w carefourze i nareszcie jestem zadowolona . Nie wydaje mi sie ze należy kupować drogie garnki-średnia klasa zupełnie wystarczy. Tym bardziej ze naczynia kupuje sie w trakcie wykanczania domu jak kazda złotówka jest na wage złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 27.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 steinbach dostępne w Makro po przystępnej cenie! tefal - nie trzeba reklamować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 27.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 mam fisslera i tefal-porównywalne.... Ale tefal jednak lepszy bo ma akurat opowitrznik w pokrywie i nic nie kipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 23.04.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Mam dwa palniki 20 cm i dwa 18 cm Muszę zakupić jakiś gary. Ponieważ akurat jestem uziemniona w grę wchodzą zakupy jedynie przez net.Zastanawiam się nad takim zestawem tefal edition inox 1.Rondel z pokrywką poj. 1,5l - 16cm2. Wysoki garnek z pokrywką poj. 6l - 22cm3. Garnek z pokrywką poj. 2l - 18cm4. Garnek z pokrywką poj. 3l - 20cm5. Garnek z pokrywką poj. 5,2l - 24cm Mam do was pytanie czy jest sens uzywania wiekszych garnkow na palniku Jak to jest w praktyce Czy raczej powinnam skupić się na indywidualnym doborze garnków. Jak to jest w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts