mia123 30.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 angela_ap, mia123, myslalem, ze jak kupujecie do kuchni sprzet Siemensa, Boscha czy innego AEG, to rowniez jestescie zainteresowane pasujacymi do tego akcesoriami bardzo śmieszne, serio po pachy się ubawiłam, zastanawiam się tylko skąd ta ironia i wogóle co ci do tego, to moja sprawa jaki sprzęt kupuję widać, ze albo nigdy nie wykańczałes mieszkania albo dla ciebie koszty nie grają roli, bo stac cie na wszystko a ja mam Mastercooka, a widać Mastercook się nie podchodzi pod ta teorie ufff hahaha Chociaż .... cholera, przecież mam zmywarkę Siemensa !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 30.11.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 to jest mój typ: http://www.swiatkuchni.com/elo/zestaw-naczyn-elo-topfset-4-el-limonkowy--id-2207/ lub ten: http://www.swiatkuchni.com/elo/zestaw-naczyn-elo-topfset-4-el-limonkowy--id-2207/ Tyle, że chwilowo muszę ograniczyć swój budżet oglądałam wczoraj garnki Elo na żywo, bo tez byłam nimi zainteresowana byłam solidne garnki tej firmy są cenowo porównywalne z Berghoffem Teraz zauważyłam, że wkleiły się dwa te same linki. Drugie garnki to miały być te: http://www.swiatkuchni.com/elo/zestaw-naczyn-elo-silicano-4-el--id-2198/ No ale ... budżet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 30.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jeszcze jedna wątpliwośc mi się urodziła jesli chodzi o uchwyty sa dwa rodzaje - przykręcone na sruby jakby i nitowane (takie ze w garnku w środku nie ma śladów mocowania uchwytu do garnka) czy rodzaj mocowania ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 30.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a ja powiem tak,dostałam piękny duży komplet garów na indukcję(tak podaje producent) firmy Hoffner,z pokrywkami ze wskazującymi temperaturę i co?na mojej indukcji nie działają ,kupiłam gary z Olkusza i naszczęście są dobre a i ładne,no i niedrogie,zauważyłam że na indukcji nie działają garnki z podwójnym dnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 01.12.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 mój aktualny faworyt http://www.zelmer.pl/patelnie_garnki/zestawy_garnkow/linia_provesta/może ktoś z was posiada i może podzielić się opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 01.12.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ja mysle ze warto tutaj zdecydowanie wspomniec o garnkach philipiaka.Gotuje w nich juz kilka miesiecy i jestem zachwycony. A na kuchni indukcyjnej sparwdzaja sie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 01.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam, ja z własnego doświadczenia polecam garnki ikea, kiedys kupilam taki zestaw 3 garnkow za 39,00 pln i dziala nic sie nie przypala, szybko sie gotuje, jestem happy ze nie musialam kupowac nowych, tylko patelni sie naszukalam jak glupia, bo ta z ikei tez sie nadaje i super sie uzywa.polecam bardzo. teraz szukam wysokiego garnka - pewnie tez tam zajrze. pozdrawiam,edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 01.12.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ktoś wspomniał tu stary poczciwy Olkusz. Czy myślicie, że te gary byłyby ok?http://www.emalia.sklep.pl/go/_info/?user_id=68&lang=pl mamy chyba 15 letnie gary z tej firmy na gazowej kuchence i są całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia25 01.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Kolezanka która ma od roku płyte Teka chwali sobie garnki ELO ja tez sie nad nimi zastanawiam.http://www.allegro.pl/item838144215_elo_platin_garnki_indukcja_prezent_slub_warto_w_ek.html Do tego kompletu dokupiła tez patelnię ELO z pokrywą teflonową i też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 02.12.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 philipiak spoko tylko drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malinka2009 04.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Ja też mam z Ikea, najtańsze, tylko moja kuchenka bardzo głośno chodzi, zapytałam pana w media markt czy te modele tak mają i dowiedziałam się ,że to może być wina garnków. Poszczególne marki różnie współpracują z garnkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 04.12.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 nie wiem jaka masz kuchnie indukcjynja. ja mam siemensa i działa cicho z garnkami z ikea. patelnia wypróbowana i tez chodzi cicho. jak stane bezposrednio przed to słychac ze chodzi, jak sie oddale to tak jakby wcale nie byla właczona - dlatego czesto zapominam o zupie pozdrawiam, edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 22.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 mam takie pytanie.Płyta indukcyjna którą zamierzam kupić ma okreslone pola grzewcze 14,5, 18, 18, 21 - a dwa garniki które mam zakupione do płyt indukcyjnych mają 22 i 26cm - i moje pytanie. Czy płyta rozpozna mi większy garnek niż pole grzewcze, czy będzie grzało?? proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.12.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 jeżeli tylko garnek będzie się nadawał do indukcji to nie ma problemu z wielkością, może być i za duży i za mały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 22.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 czy trzeba mieć specjalne garnki do płyty indukcyjnej?Ja mam garnki z zepptera - czy mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 22.12.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 czy trzeba mieć specjalne garnki do płyty indukcyjnej? Ja mam garnki z zepptera - czy mogą być? tak trzeba... czy moga byc, to musisz sprawdzic sama, albo na opakowaniu, albo na dnie garnkow powinno byc wybite, jak nie, to przyloz magnes, jak przyciagnie dobrze do dna, to prawdopodobnie sie nadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 na denku powinno być oznaczenie indukcji :http://www.emtia.pl/allegrober/fotki/rodzaje_kuchni.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 22.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Zepter niestety się nie nadaje, sprawdzałam. Z tym magnesem to tez takie niepewne. Mi kilka garnków przyciągało magnes a mimo to nie działy na indukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 22.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 No to mam dylemat - czy kupić płytę indukcyjną i wymienić garnki (które notabene dość sporo kosztowały) czy zrezygnować z płyty na którą zachorowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Nie masz w okolicy nikog znajomego z indukcja ? Bierzesz garnejki sprawdzasz. A swoją droga Zepter to raczej grube dno i stal 18/10 więc chyba powinno zadziałać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts