Bajbus 28.10.2005 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Nie wiem dlaczego mnie tak atakujesz ?? Właśnie że zrobię drewutnię i nie będę w zimie biegała o jakiejś altanki w ogródku. Jeżeli tak lubisz to życzę połamania nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Trochę inwencji. Brak drzwi i wydłużenie okapu dachu od strony garażu o 2 rzędy dachówek, powinny wystarczyć by mieć opał blisko domu, pod dachem za cenę no tak z 500 PLN za m2 powierzchni, na dodatek drewno ładnie ułożone dodatkwo ociepli ścianęod strony garażu. A miejsca zabraknie i ta, i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bajbus 28.10.2005 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Mam osobiste pytanie do Ciebie Kroyena. Czy mogę wiedzieć kim jesteś z zawodu?? Architektem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.10.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Ni, jeno Stańczykiem. Ale mag_azyniera inż_ynierii mam. Będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.11.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Kiedyś ktoś mnie poprosił o komentarz troche nie miałam czasu ale teraz pisze, przepraszam że tak późno Ogólnie bryła nie w moim stylu, nie lubie dachów kopertowych bo uważam że bardzo duzo przez nie traci się pow. na poddaszu. Sprawy konstrukcyjne to nie moja działka, więc się nie wypowiadam, bo się nie znam Kotłownia jak dla mnie za daleko od części dziennej, jak dla mnie garderoba i spiżarnia to jakies pakamerki nabżdżone Pralka w łazience dla mnie nieporozumienie, mam jej dośc w bloku Kuchnia , salon i dodatkowy pokój jest oki Góra strasznie małe te pomieszczenia,nie wiem może ja mma spatrzenie bo blokach ale dośc mam takich małych pokoików Jeszcze doświetlenie tych pomieszczeń zimą, po opadach śniegu, śnieg będzie zalegał na oknach Wiecej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 24.05.2006 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 czy ktos juz wybudował - moze ktos z wielkoposlki ? czy faktycznie jak kupie projekt w obiciu lustrzanym w archonie dostane tylko odbicie glownego projektu a reszta bedzie odwrotnie ?? czy kto dowiadywal sie dlaczego nie ma komina w kotłowni tylko jest w garazu ? jestem nowy na forum witam wszystkich i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 25.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 WitamZ tego co wiem faktycznie archon daje odbicie lustrzane tylko architektury. I jak dla mnie nie robi nic złego. Z projektów branżowych w gotowcach naprawdę mało kto korzysta.A wogóle... to taka ciekawostka... w dobie przed komputerowej lustrzane odbicie projektu robiło się rysując z boku oś odbicia. I wszystko. I jakos se ludzie radzili... i budowali domy w dobra stronę a z kranów woda leci w dół a nie w górę.troche luzu i dasz radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 01.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 bardzo mi sie spodobal ten prokjekt ale po tym co czytam mam watpliwosci ;(moze ktos wybudowal w wielkopolsce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIMT 14.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Witam, zastanawiamy się z mężem nad zakupem tego projektu. http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m42a6fdb0dd976 Czy ktoś buduje może tan domek? Jeśli tak, to czy można poprosic o fotki, lub wizualizację salonu, a dokładniej ściany ze schodami na poddasze i kominkiem. Nie bardzo potrafię to sobie wyobrazić jak kominek ma być usytułowany pod tymi schodami. Będę wdzięczna a wszelkie uwagi do projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts