Milena31 23.10.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Ponieważ, ten projekt bardzo mi się podoba i chce go budować.Interesują mnie wady i zalety budowy tego domu... A może jest ktos kto np.na wzór tego domu wybudował swój własny.Jeśli jest osoba która jest w trakcie jego budowy to czy jest możliwość zobaczenia go. Prosze o odpis!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 23.01.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam Szukam projektu dla siebie i znalazłem cos takiego: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_pinokio2g.html Co o tym sądzicie? Jakie mogą byc koszta budowy i czy widzicie jakieś pułapki???? Pzodrawiam i czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 23.01.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 N a zewnatrz ladny ale w srodku jakis orągly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata_stce 23.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 N a zewnatrz ladny ale w srodku jakis orągly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 23.01.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Właśnie to fajne ze mozna sie gonic do okoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 23.01.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Elegancki. Ale jak taką powierzchnię uzytkową, to te pokoje jakies małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 23.01.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam! Szukam projektu dla siebie i znalazłem cos takiego: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_pinokio2g.html Co o tym sądzicie? Jakie mogą byc koszta budowy i czy widzicie jakieś pułapki???? Bardzo efektowne,nawet efekciarskie wejście,no i te schody w samym centrum -super sprawa!!! Reszta - kiszka!!! -pomieszczenia na poddaszu przytłaczające, nieustawne i jakieś takie nie do mieszkania. Na dole też nie wiadomo czy to jeszcze kuchnia ,czy jadalnia ,a może to już salon!?? Koszt budowy napewno niemały . No chyba że chodzi o to ,żeby było gdzie się poganiać!!!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 23.01.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Witam Szukam projektu dla siebie i znalazłem cos takiego: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_pinokio2g.html Co o tym sądzicie? Jakie mogą byc koszta budowy i czy widzicie jakieś pułapki???? Pzodrawiam i czekam na opinie Przypomina trochę Bachusa z MTM Styl. W moim odczuciu przekombinowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 24.01.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam! Szukam projektu dla siebie i znalazłem cos takiego: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_pinokio2g.html Co o tym sądzicie? Jakie mogą byc koszta budowy i czy widzicie jakieś pułapki???? Bardzo efektowne,nawet efekciarskie wejście,no i te schody w samym centrum -super sprawa!!! Reszta - kiszka!!! -pomieszczenia na poddaszu przytłaczające, nieustawne i jakieś takie nie do mieszkania. Na dole też nie wiadomo czy to jeszcze kuchnia ,czy jadalnia ,a może to już salon!?? Koszt budowy napewno niemały . No chyba że chodzi o to ,żeby było gdzie się poganiać!!!!! Pozdrówka! Witam Co do kosztów to archtekt z tego biura twierdzi ze ok 230000 pod klucz ale wydaje mi sie to nie realne Czekam na kolejne opinie bo juz na 99% to jest to chyba ze ktos mnie od tego odwiedzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 25.01.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 26.01.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam Schody w środku domu - duża strata powierzchni na komunikację. Najlepiej to widac na parterze, a na poddaszu skutkuje to "zgniecionymi" pokojami i "wyciągniętą" łazienkąNie widzi mi się... jest z tych "usilnych" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 26.01.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam! yaro napisał Co do kosztów to archtekt z tego biura twierdzi ze ok 230000 pod klucz ale wydaje mi sie to nie realne Dobrze Ci się wydaje!!!!! Co prawda ,gdzież mi tam podważać opinie architektów,ale na moje oko jak się zmieścisz w dużej 3 to dobrze!!!!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 26.01.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witam Schody w środku domu - duża strata powierzchni na komunikację. Najlepiej to widac na parterze, a na poddaszu skutkuje to "zgniecionymi" pokojami i "wyciągniętą" łazienką Nie widzi mi się... jest z tych "usilnych" pozdrawiam Usilnych????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 26.01.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 no usilnych... czyli projektowanych pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link1 26.01.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Witaj Ta góra jest tak mocno podzielona jak na 10 osobową rodzinę. Na stronie nie ma przekroju bo raczej pod dachem kopertowym z tak niską scianą kolankową i takim katem dachu to powierzchni do uzytku może byc mało. Projekt napewno kosztowny w realizacji. Dlatego jak poszukasz i nie znajdziesz lepszego dla Ciebie to wtedy już będziesz miała 101% pewności że bierzesz ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 26.01.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Yaro, miło widzieć projekt tej samej pracowni.. Mnie się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 27.01.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam Dzieki za wszelkie opinie Ale jeszcze jedno,mam upatrzone dwa i z tych dówch zamisrzam wybrac oto one http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_pinokio2g.html i drogi http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=2&sh=768projekt Saga Który lepszy,tańszy w budowie????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 27.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ja sam buduję wprawdzie Gucia (tez z dominanty) ale moi sasiedzi - ruszają wiosną - mówili właśnie o Pinokiu 2. Jesli się zdecydują to dam wam na siebie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 27.01.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 na stronie ign są tez przykłady aranżacji wnętrz pinokia 2 http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=wnetrza&id=165&nazwa_projektu=PINOKIO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 27.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam! Zdecydowanie wybrałbym SAGE Prawdę mówiąc też jest dość kosztowny ,lecz widzę ,że tym się nie przejmujesz. Natomiast dom to nie droga zabawka,liczy się funkcjonalność , którą ja stawiam na 1 miejscu! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts