Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom

Daroll

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam dziekuje za zyczenia w imieniu mojego meza niestety ale on jest tak zajety ze nie ma kiedy zagladac na forum a ja nie potrafie wklejac zdjec . Narazie w naszych wnetrzach nie ma nic ciekawego gole sciany . Mamy juz okna ,drzwi,brame i czekamy na wiosne:)

Ale u Ciebie Soniko jest pieknie pozdr

• 2 months później...

Hej Daroll :D ,

wiosna przyszła - przynajmniej ta kalendarzowa, bo za oknem zimnica że coś - więc ja się chciałam zapytać co nowego u Ciebie?

Nie wierzę, że nic nowego nie przybyło.

Napisz proszę jakie są nowe wieści z placu boju, tfffuu - budowy chciałam napisać :wink: .

Witam,witam :D u nas zacznie sie robota po swietach narazie mamy zrobone ,drzwi wejsciowe,okna,brame garazowa i elektryke.

Po swietach bedziemy robic wode,kan ,i co (ale niewiemy jeszcze co czy gaz? czy eko-groszek? ) caly czas myslimy :roll: . No i dalej cala reszta tzn tynki ,wylewki , ocieplenie ,podbiki itd .

Mamy tez maly problem z dzialka nasz domek stoi na gorce i bedziemy musieli robic mur oporwy( a moze nawet z 3 stron - ciekawe jak to bedzie wygladac bo narazie to wyglada nie ciekawie :( )

Pozdrawiam porobie pare zdjec to wkleje

Ale u Ciebie jest juz pieknieeeeeeeeeee :lol:

Hellooo Daroll :D , ale się cieszę że jesteś :D :D :D .

Czyli miałam rację, że są nowości :D .

Nie wiem jak taki mur wygląda, ale może da się w niego wkomponować jakąś roślinność i będzie fajnie.

Jak masz już okna i drzwi to super.

Oglądałam wizualizacje i bardzo mi się podoba ta otwarta przestrzeń i rozmach u Ciebie.

Będę z niecierpliwością czekać na zdjęcia.

Pozdrawiam serdecznie i nie daj mi długo czekać, proszę.

• 4 weeks później...