Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom

Daroll

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tez czekam na rzuty, również będę miała indywidualny, o bardzo podobnej bryle, jestem ciekawa kosztów tego domu w stanie surowym bez okien no i rzutów, jak rozplanowane schody wewnętrzne... mój jest na etapie tworzenia ale jeszcze mam wiele wątpliwości. domyślam się że te 150m plus garaż to powierzchnia użytkowa...?

Gnojki :evil: :evil: czyli( zjodzieje ) ukradli nam drzwi Gerda razem z progiem i futryna ,wszystko to stalo oparte o komin i czekalo na montaz .Drzwi mialy byc w przejsciu z garazu. Ukradli tez pile spainowa i jakies tam narzedzia od pracownikow

I jakby tego bylo malo to gnojki podziubali 2 okna dachowe i wydrapali znak sfastyki ( tak to sie pisze?? ) gnojki ,gnojki,gnojki sory ,ale ja tak musze :evil:

Jesli chodzi rzuty to kiedys umieszcze ( jak sie naucze narazie na nauke brak czasu :wink: )

Salon ma prawie 40 m kuchnia i jadalnia 20 m

Gora to 3 pokoje 2 pokoje maja po 18 m 3 pokoj ma 14

Lazienka 10m i suszarnia ?

Garaz na 2 samochody 40 m

Piwnice 120 m

pozdrawiam Beata zona Darolla

Oj Beatko :( , nawet nie wiem co napisać, tak mi ogromnie przykro :( .

To draństwo i jeszcze uszkodzili Ci okna :( .

A jak oni wywieżli te drzwi? Musieli mieć duży samochód.

Policja pewnie nic nie zdziała :( .

Człowieka normalnie diabli biorą. Chce aby wszystko było wycacane, a tu przyjdzie taki drań - szkoda słów :evil: .

Nie zamartwiaj się - stało się - trudno i mam nadzieję, że budowa domku nadal Cię będzie cieszyć pomimo tego co się wydarzyło.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

Sonika

Weszli, bo nasi gorale nie zabezpieczyli okienek z garazu :evil: a drzwi zamkneli na gorny zamek ktory mozna otwierac od srodka ,no i drzwi wyniesli sobie poprostu drzwiami . Tylko zastanawiam sie po co niszczyc okna ????????? Rozmawialismy tez z szefem naszej budowy i chyba to jego trzeba pociagnac do odpowiedzialnosci :cry:

Jesli chodzi o policje to szkoda gadac przyjechal pn z PG :cry: bo...? to niedziela byla :o ( wolne mieli czy co ?) szkoda gadac

pozdr Beata

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...

Witam :o moj maz ma tyle pracy ze przestal tu zagladac a ja ( zona ) nie potrafie wklejac zdjec ,ja tylko czytam i czasami o cos zapytam.

Postaram sie jakos douczyc i wkleje pare zdjec ( obiecuje :o )

Jesli chodzi o prace w naszym domku to jestesmy na etapie gladzi ,kafelkowania kotlowni,potem lazienki i podlogi .

Co do lazienek to mam tak pusto w glowie ze sama niewiem jakie kafle wybrac? a na decyzje zostal mi tylko tydzien :cry: pozdrawiam

Beata

• 4 months później...