oliwier 19.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jestem ciekawy z jakiego projektu budujecie dom ? Domek bardzo ładny o eleganckiej bryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 23.05.2006 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Soniko u nas trwaja prace tynkarskie i ocieplanie poddasza. A na dodatek wszystkich klopotow w sobote mielismy wlamanie Jakos mam juz dosc wszyskiego Oliwer projekt jest nasz nie katalogowy Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ojej Daroll, jak mi przykro to czytać . Strasznie Ci współczuję. A szkód duzo narobili, mam nadzieję że nie. Bardzo, bardzo to przykre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 23.05.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Bardzo ładny domek się szykuje Jestem ciekawa, jakie są poszczególne metraże pomieszczeń-kuchni, salonu, sypialni, itp. Jeśli mógłbyś wkleić rzuty-chciałabym zobaczyć jak będzie wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 23.05.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ja tez czekam na rzuty, również będę miała indywidualny, o bardzo podobnej bryle, jestem ciekawa kosztów tego domu w stanie surowym bez okien no i rzutów, jak rozplanowane schody wewnętrzne... mój jest na etapie tworzenia ale jeszcze mam wiele wątpliwości. domyślam się że te 150m plus garaż to powierzchnia użytkowa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 25.05.2006 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Gnojki czyli( zjodzieje ) ukradli nam drzwi Gerda razem z progiem i futryna ,wszystko to stalo oparte o komin i czekalo na montaz .Drzwi mialy byc w przejsciu z garazu. Ukradli tez pile spainowa i jakies tam narzedzia od pracownikow I jakby tego bylo malo to gnojki podziubali 2 okna dachowe i wydrapali znak sfastyki ( tak to sie pisze?? ) gnojki ,gnojki,gnojki sory ,ale ja tak musze Jesli chodzi rzuty to kiedys umieszcze ( jak sie naucze narazie na nauke brak czasu ) Salon ma prawie 40 m kuchnia i jadalnia 20 m Gora to 3 pokoje 2 pokoje maja po 18 m 3 pokoj ma 14 Lazienka 10m i suszarnia ? Garaz na 2 samochody 40 m Piwnice 120 m pozdrawiam Beata zona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.05.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Oj Beatko , nawet nie wiem co napisać, tak mi ogromnie przykro . To draństwo i jeszcze uszkodzili Ci okna . A jak oni wywieżli te drzwi? Musieli mieć duży samochód. Policja pewnie nic nie zdziała . Człowieka normalnie diabli biorą. Chce aby wszystko było wycacane, a tu przyjdzie taki drań - szkoda słów . Nie zamartwiaj się - stało się - trudno i mam nadzieję, że budowa domku nadal Cię będzie cieszyć pomimo tego co się wydarzyło. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 26.05.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Weszli, bo nasi gorale nie zabezpieczyli okienek z garazu a drzwi zamkneli na gorny zamek ktory mozna otwierac od srodka ,no i drzwi wyniesli sobie poprostu drzwiami . Tylko zastanawiam sie po co niszczyc okna ????????? Rozmawialismy tez z szefem naszej budowy i chyba to jego trzeba pociagnac do odpowiedzialnosci Jesli chodzi o policje to szkoda gadac przyjechal pn z PG bo...? to niedziela byla ( wolne mieli czy co ?) szkoda gadac pozdr Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 29.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Wiem co czujesz dawno temu (jakieś 12 lat) ukradli mi pierwszy samochód malucha 2-letniego i doskonale pamiętam co wtedy czułam, jaką wściekłość i bezsilność i szukałam złodzieji na własną rękę... nie udało się Nie mogę doczekać się rzutów Twojego cudeńka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.05.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Strasznie to smutne i na dodatek jeszcze wandalizm. I co im z tego przyszło, że uszkodzili Ci okna? Pozdrawiam i trzymaj się Daroll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 mi tez jest przykro na twoim miejscu pogadałabym z okoliczną ludnością bo w małych miejscowościach każdy wie wszystko o drugim, więc może cos się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier 01.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jestem ciekawy, jakie są poszczególne metraże pomieszczeń-kuchni, salonu, sypialni, itp. Jeśli mógłbyś wkleić rzuty-chciałbym zobaczyć jak będzie wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Daroll, napisz proszę co u Ciebie słychać, bo już strasznie dawno się nie odzywałaś. Jak postępy na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 16.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Coś cisza zapadła? Daroll jak idą prace wykończeniowe w domku ? Może pokarzesz nowe zdjecia ? http://images3.fotosik.pl/110/d3d42ab5b5b4eb78.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2006 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Daaaaroooollllll!!!! Napisz co u Ciebie. Smutno, że się nie odzywasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 03.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Daroll dlaczego nie chcesz sie pochwalić jak wykanczasz ten fajowy dom. Czekamy z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 22.01.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Daroll co słychać u Ciebie? jak idą prace wykończeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 22.01.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam moj maz ma tyle pracy ze przestal tu zagladac a ja ( zona ) nie potrafie wklejac zdjec ,ja tylko czytam i czasami o cos zapytam. Postaram sie jakos douczyc i wkleje pare zdjec ( obiecuje ) Jesli chodzi o prace w naszym domku to jestesmy na etapie gladzi ,kafelkowania kotlowni,potem lazienki i podlogi . Co do lazienek to mam tak pusto w glowie ze sama niewiem jakie kafle wybrac? a na decyzje zostal mi tylko tydzien pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 19.06.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 A to nasze nowe zdjecia : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 19.06.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 zmien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts