Kiebok 30.12.2002 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Czy ktos wie, jak prawidlowo zrobic wentylacje malych pomieszczen (10-15 m2). W salonie (polaczonym z kuchnia) mam komin, w kuchni bedzie okap z rura wychodzaca nad dach, w pomieszczeniu gospodarczym - komin, w lazience - komin. A co z reszta: 3 male pokoje. Czy mam tak jak w kuchni zrobic rure wychodzaca nad dach, czy wystarcza nawiewniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2002 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 paranoja osiaga apogeum ??? a nie dreczy cie pytanie jak prawidlowo wentylowc komin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 30.12.2002 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Jeśli ma być grawitacyjna, to w pokojach bez "kominów" daje się nawiewniki. Powietrze wchodzi do pokojów, przechodzi do kuchni i łazienki, stamtąd wychodzi przez kominy wentylacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 30.12.2002 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 HejAnonim, dlaczego twierdzisz że wentylacja w sypialniach to "paranoja" ?????ja specjalnie murowałem komin z kanałami wentylacyjnymi z każdego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.12.2002 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 bo jak se pierdniesz, to wystarczy otworzyc okno na chwile - nie potrzeba komina :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts