pa_kamera 24.10.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 DANIELA Hej!!!!! może ktoś buduje ten domek???!!!.... proszę o kontakt:) PA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekiwona 24.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Wszyscy co buduja Adelke sa w dziale Projekty-Adela. Pozdrawiam. Tez zaczynamy budowac, wlasnie dzisiaj zamowiliśmy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa_kamera 25.10.2005 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 witajcie!!!! ja co prawda nie Adelkę buduję ale proj. Daniela, ale fajnie, że się odezwaliście:) my jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego, na wiosnę ruszamy dalej. Wam życzę powodzenia i braku przestojów w pracy!!!! pa!!!!! ps. widziałam Adelę- mnie też korciła:) ale małżonek przeciągnął mnie na str. Danieli... próbuję wrzucić zdjęcia:) http://foto.onet.pl//albumy/album.html?!d=45282&grupa=0&kat=2&a=pa_kamera][img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrygul 13.11.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Witam. Też zastanawiam sie nad Danielą - obawiam się jednak, że dom jest dość kosztowny (nie jest mały). Czy moglibyście się podzielić doswiadczeniamy w tym temacie.Będe b.wdzięczny.J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts