Gość 30.12.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Agnes, serdecznie gratuluję!! Naprawdę jesteście dzielni.Jutrzejszy wieczór będzie na pewno wspaniały. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja 30.12.2002 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2002 Agnes, niech się wszystkie bale schowają przy Sylwestrze i Nowym Roku spędzonych po raz pierwszy w nowym domu przy lampce szampana i wykwintnej kolacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 31.12.2002 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Dzięki za podtrzymanie na duchu bo ja uwielbiam imprezy i tak trochę mi było przykro ale to dodanie otuchy naprawdę pomaga,jeszcze raz dzięki i serdeczne Noworoczne życzenia składam i super zabawy i w ogóle wszystkiego naj..naj..naj w tym Nowym 2003 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.01.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 No, no Agnes. Serdeczne gratulacje. Witaj w gronie "domowników". Odpocznij troche, zwolnij, wsłuchaj się w dom. Mieszkać to cudowne uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 03.01.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2003 Właśnie,właśnie marzy mi się odpoczynek ale skąd tu brac na niego czas ,styczeń to bardzo pracowity miesiąc choc przyjęłam pewną zasadę .W domu robię coś do godz.20.00 a potem rozrywka:film,książka .Człowiek to nie maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.05.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 agnes - ależ z Ciebie ogrodnik kiedy u mnie będzie cos rosło????chyba nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts